Şimdi Ara

1qw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

1qw

(En Son Oy Tarihi: 19.11.2011)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samotth -- 1 Ağustos 2012; 15:41:50 >

• bumu epey önemli olan
  • Kaykayla git daha egzantrik olur.
  • aga allah beline derman versin
  • Dışarı çıkmayacaksan taksiyle git,dışarı çıkacaksanız da taksiyle git sen o heyecanla kaza filan yaparsın şimdi
  • La olm bin arabana git anladık araban var : D senden goller bekliyoruz şampiyon
  • Arabayla git dönüşte taksiyle dönersin
  • Gitme.
  • Tabi ki araba. Şahin, kartal, doblo, palio vs filan olmadigini varsayiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş gitme
  • Asfalta ray döşe trenle git.
  • Moonwalk yaparak git olum cool ol biraz:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fauron

Yarın ders çıkışı okulda tanıştığımız hatunun evine gidiyorum.dvd,film,yemek falan sabahlıcaz herhalde kız aşırı tatlı bi o kadar da seksi.ilk buluşmamız olduğundan çizgimi bozmak istemiyorum.sizce taksiyle mi gideyim arabayla mı ?

Tatlı , sevimli bi kız hayal ettim yanaklarını ısır onun makas al yanağını morart burnuna tükür kulağını bük gözüne kus saçına sakız yapıştır dilini dvd deliğinden geçir dvdyi küçük diline kadar çek çenesini em kan toplansın orda kız çenesinden kangren olsun kaşlarını ısır tek tek yol kaşlarını ne biliyim yap bişeler.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

Tabi ki araba. Şahin, kartal, doblo, palio vs filan olmadigini varsayiyorum

merak etme başkan

gerçekten sabırsızlanmaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcanvardali

Asfalta ray döşe trenle git.

Verilebilecek en iyi cebap bu ha araba ha taksi ha dolmus otobus ne farkeder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenday9080

quote:

Ne mi farkeder ? sanırım hiç kız arkadaşın olmadı dostum

Oraya gideceğim araba Türkiye standartlarında hafife alınacak bir araç değil.arabanın modeli bile çok önemli bunu sakın unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samotth -- 15 Kasım 2011; 23:30:31 >
  • süpermiş kardeşim inceden tık tık anlayana
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Yarın ders çıkışı okulda tanıştığımız hatunun evine gidiyorum.dvd,film,yemek falan sabahlıcaz herhalde kız aşırı tatlı bi o kadar da seksi.ilk buluşmamız olduğundan çizgimi bozmak istemiyorum.sizce taksiyle mi gideyim arabayla mı ?

Tatlı , sevimli bi kız hayal ettim yanaklarını ısır onun makas al yanağını morart burnuna tükür kulağını bük gözüne kus saçına sakız yapıştır dilini dvd deliğinden geçir dvdyi küçük diline kadar çek çenesini em kan toplansın orda kız çenesinden kangren olsun kaşlarını ısır tek tek yol kaşlarını ne biliyim yap bişeler.

ufuk bayraktar detected

• quote:

quote:

quote:

Oraya gideceğim araba hafife Türkiye standartlarında hafife alınacak bir araç değil.arabanın modeli bile çok önemli bunu sakın unutma.

Tamam.

• quote:

quote:

quote:

Oraya gideceğim araba Türkiye standartlarında hafife alınacak bir araç değil.arabanın modeli bile çok önemli bunu sakın unutma.

tamam anladık, iyi bi araban var..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.