Şimdi Ara

1qw (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

1qw

(En Son Oy Tarihi: 19.11.2011)
Giriş
  • mesaj geldi çok terledim diyor.hava - kaç kim bilir ? mesaj mı veriyo ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fauron

mesaj geldi çok terledim diyor.hava - kaç kim bilir ? mesaj mı veriyo ne ?

YALARINNN terlerini
    de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

quote:

YALARINNN terlerini
    de

saçmalama bi kıza ilk buluşmada yaların dersen,o kız kaçar gider dostum bunu sakın unutma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

quote:

YALARINNN terlerini
    de

saçmalama bi kıza ilk buluşmada yaların dersen,o kız kaçar gider dostum bunu sakın unutma.

Ben her gördüğüm kıza YALARINN diyorum zaten; uyardığın için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Yarın ders çıkışı okulda tanıştığımız hatunun evine gidiyorum.dvd,film,yemek falan sabahlıcaz herhalde kız aşırı tatlı bi o kadar da seksi.ilk buluşmamız olduğundan çizgimi bozmak istemiyorum.sizce taksiyle mi gideyim arabayla mı ?

Tatlı , sevimli bi kız hayal ettim yanaklarını ısır onun makas al yanağını morart burnuna tükür kulağını bük gözüne kus saçına sakız yapıştır dilini dvd deliğinden geçir dvdyi küçük diline kadar çek çenesini em kan toplansın orda kız çenesinden kangren olsun kaşlarını ısır tek tek yol kaşlarını ne biliyim yap bişeler.

Ben de ciddi ciddi okudum. Ya.. Boşver..

• quote:

Yarın ders çıkışı okulda tanıştığımız hatunun evine gidiyorum.dvd,film,yemek falan sabahlıcaz herhalde kız aşırı tatlı bi o kadar da seksi.ilk buluşmamız olduğundan çizgimi bozmak istemiyorum.sizce taksiyle mi gideyim arabayla mı ?

araban ne?
  • kangalın üzerine binip git
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutkk

quote:

araban ne?

x5 dostum baba yadigarı bi yerde
  • Yürüyerek kuul şekilde git,x5 kıro arabası biliyorsun sanırım.
  • Dolmuşla git
  • Bu kadar heyecanlandığına göre gitmeden önce elini bir sev istersentee allam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toyyl

Yürüyerek kuul şekilde git,x5 kıro arabası biliyorsun sanırım.

kıskançlık sanırım kime göre neye göre kro dostum ? hayatta hiç birşey hakkında keskin yorumlar yapma çok zarar görürsün,bunu sakın unutma dostum

Kıskançlık değil; 2010 model Alfa Romeo 159 arabam var.

Yaşım da senden baya büyük.

Ben sadece fikrimi beyan ettim. Hoşuna gitmeyince neden kıskançlık oluyormuş garip gerçekten.

• aynen x5 kaba sanki biraz arabam yok yas geregi ehliyet alamıyorum ama param olsa almıcagım arabadır ama zevklerde tartışılmaz. <3 3.25 çakal kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berhan? -- 15 Kasım 2011; 23:54:23 >
  • baya boş gibisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baban zengin sen değilsin
  • kangalla git
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutkk

quote:

araban ne?

x5 dostum baba yadigarı bi yerde

model?

• arkadaşım kimse senin mal varlığını bilmek zorunda değil. laflara bak şu lafımı unutmaymış. içindeki boşluğu gidermek için egonu tatmin ediyorsun burada besbelli. hey ya gece gece sinirlerim bozuldu.
  • nasıl gidersen git kardesim. Sanki ortada bir sorn varmıs gbi epey önemli yazmissn. Milletin gelip oo tatlı manitasi vr türkiye standartlarının üstünde arabsı var falan mı demelerini bekliyosun. Araban varsa cek git. Kızında hakkını ver. Taksiyle ugrasılır mı durduk yere.
  • Evde işini halledip git olur olmadık yerde çadırı kurma sonra. Buraya konu açtığına göre acemisindir bu konularda.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.