Şimdi Ara

1M-1.1M TL BANDINDA SUV ONERISI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tiguan diyenlere karşı mutlaka arabaları test et zaten ilk onu elersin.

Gidip arka arkaya Tiguan ve Sportage eleyen normal zihinde, fanboy olmayan biri direkt Sportage alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacim önemliyse o paraya en iyi seçenek koleos ve xtrail. Kardeş araçlar. 1.3 motorlar güzel.

Onun dışında seçenek çok. Tucson, 3008, sportage c5a vs vs.

4*4 derseniz fazla seçenek yok. O paraya 2020 cx5 bulabilirsiniz. Alternatif tucson, sportage 4*4 olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan1216 kullanıcısına yanıt
    Cupra’nin yeni arabalari guzel fakat pahali. Formentor iyi, sunroof yok ama dusunuyorum onu da.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3008 1.6 puretech Gt veya allure
    Tucson 2022 1.6 t-gdi prime plus olabilir.

• YGA kullanıcısına yanıt
    DS7’yi beğeniyorum, birkaç kere kullanma fırsatımda oldu ama şu an fiyatı bence ederinin üzerinde, 2018’den beri piyasada onunda kasa değişmesi yakındır, yine de düşünürüm derseniz benzinlisini listenize alın.

• FthGTI F kullanıcısına yanıt
    Ben dusunuyorum fakat kasasi biraz dusunduruyor. Bu tarz fiyatlarda, kasa degisince fiyat bir anda cakiliyor cunku.

• Skoda kodiaq, yeni kasası muhteşem olmuş özellikle bmw'nin nardo grisine benzeyen tonu muazzam yakışıyor.
    https://arbstorage.mncdn.com/ilanfotograflari/2022/07/31/20659383/0406ff87-9e8d-47b7-a783-bc9a6f961446_image_for_silan_20659383_580x435.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkgs -- 14 Ağustos 2022; 11:1:29 >
  • 3008 en az yakan o. Tucson çok fazla yakıyor nedense. Dış görünüş olarak da SUVların hepsi iyi. O yüzden az yakana ve motoru iyi olana bakın oda 3008. Ama pejonun amblemi değişti seneye yeni amblem ile çıkınca eski arabaların değeri düşer mi bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 14 Ağustos 2022; 16:46:18 >
  • Jeep markasının ayrı bir kafası ve piyasası var(aynı kafayı bir de mini'de görmüştüm farklı bir kitlesi ve imajı var). Diğerleri ile kıyasa bile girme bence. Amerikan araçları genelde süslü oyuncaklarla dolu olmaz. Ama karizma ve marka imajı olarak ayrı bir yerde. Bir ortama girdiğinde en boş renegade bile dikkat çekiyor.

Ama tabi burada küçük bir şeye dikkat et hocam bence. Önce bayileri bir dolaş. Bayiden sıfır araç bulabilirsen liste fiyatı üzerinden, ona yönelmek daha mantıklı gibi duruyor. Çünkü bahsettiğin bütçe az bir para değil.

Kalkıp bir aracı 900e bulup diğerini 1.1 milyona bulduysan aradaki 200 bine değer mi diye düşünür insan.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.