Dün işimde net kullanmak istedım evımdeki notbugu ve avea jet modemi alıp işime gittim... Evden çıkmadan baktım avea.com.tr 1 gb günlük internet 9 tl ve GUN1 yazıp 5555'e gönderin ve onay msj geldi 1024mb hattına yüklenmiştır dıye (1ocak saat 09:00) Gün içersinde interneti kullandım ve gece 00:00 10 kala kullanılı bıtırdım ve 650mb. net kullanmışım.
saat 00:10 bır msj geldi ''İnternet kullanımız fatura üst sınıra ulaştı. hızınız başka bir kanpanya/paketiniz yoksa düşürülecektır... ''
içime kuşku düştü aradım mşterı hızmetleri konuyu izah etti ve 2 gün (48saat )sonra aramamı istedıler ve neti kullanmadım
şu an sms atıyorum 5555 933mb hattınızda net var dıyor (ben bugun için her hangı bır talepte bulunmadımki
tekrar aradım 500 izah ettım baktılar 1 gunlük netin bıtış süresi bu gün 2ocak gece 00:00 dedi ve ondan sonra ıptal olucak dendı. (24 saat ın dolmadıgını tekrar hattınıza tanımlandıgını söyledı)
konu bu şekilde sızce süpriz faturayla karşılaşabılırmıy? kullandıgım net 650 mb bugunde kullenmayı düşünmüyorum
-mşh hızmetlerıne şikayetımı ılettım ve güncel faturamın 144 tl oldugu söyledı (9 tl net kullanımı yetıne 100 tl) tekrar geri dönüş yaptılar ve sistem fatura kesım tarıhın bunu düzenlıyecegını söyledı ve güncel faturanızı önemsemeyın dedı bakalım ne olucak?
Avea faturalı hat internet kullanımı konusunda beni daima korkutmustur.
quote:
Orijinalden alıntı: SeTha
BAKALIM NE OLUCAK SONUCUNDA
MSJ ÇEKİP PAKET ALIYORSUN SONRA FATURANLANDIRIYOR NASIL BİR MANTIK BU
o iptalleri yapmıyolar işte. ben bi mesaj paketi aldım. mesajla iptal ettim, mh den iptal ettim bi türlü olmamıştı
fatura kesim tarıhınde sorun düzeltıldı 9 tl olarak faturama yansıdı
quote:
Orijinalden alıntı: SeTha
+1. paket tanımlamalarda sorun var...
bizede internete girmedigmiz halde intrenete girmişssim gibi gosterip faturaya eklemişler..