Şimdi Ara

1GB HD4650 GDDR3 -- 15.6' HD LED Ekran- Samsung Notebook MM:1249 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
26.607
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: unpop

O zaman şahane ama herkes bir işlemci zayıf diyor. Çok mu zayıf bu işlemci. Benchmark listede T3400 core duo'nun bir sıra altında kalmış.

quote:

Orjinalden alıntı: shanke

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Son donem oyunları oynatır mı ?

hd4650 güncel oyunları normal vea normal üstü seviyede oynatacak güzel bir karttır + 4gb ram

Bu fiyata p8400 olucak değilya hocam :) ama zayıf bir işlemci değil normal bir işlemci + led teknolojisi bulunan bir ekranı var bence çok iyi almayı düşünüyorum ama hazirandan sonra

• arkadaşlar bununla nasıl

http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=1812&u=Acer AS6930G-664G32MN
    Fiyat:KDV Dahil (KDV 8%) 1.481,49 TL

Acer AS6930G-664G32MN
    Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz 4 Gb 320 Gb 16" VH Premium

İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo
    İşlemci Türü Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz - 2 Mb
    Bellek 4096 Mb
    Bellek Türü DDR II 667
    Maksimum Bellek 4096 Mb
    Ekran Boyutu 16"
    Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
    Ekran Türü WXGA
    Ekran Kartı Türü Paylaşımsız
    Ekran Kartı ATI Mobility Radeon HD 4650 - 1 Gb
    Optik Sürücü DVD Rw
    Ses Kartı Dolby Surround Home Theater
    Ethernet 10/100/1000 Mbps
    Kablosuz Ağ 802.11a/b/g Draft N
    Bluetooth Var
    Kamera Var
    Ağırlık 3 - 3.5 Kg
    İşletim Sistemi Vista Home Premium
    Portlar 4 x USB, 1 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x RJ-11, 1 x Mikrofon Girişi, 1 x Kulaklık Çıkışı
    Kart Okuyucu 5’ i Birarada Bridge Media Yuvası, Express Card Slot
    Parmak İzi Okuyucu Yok
    Pil Tipi Li-Ion 6 cell
    Garanti 24 Ay

• bildiğim kadarıyla acer 6930 da aynı ekran kartı olmasına rağmen ekran kartının ram türü ddr 2 ama samsungun ddr3 hepsiburada.com hata yapmamıştır umarım ben de almayı düşünüyorum 6930 ile r 520 arasında çok düşündüm samsungda kara kıldım

umarım samsungun kasası daha iyidir ve boya kalitesi iyidir. acer gibi olmaz inşallah samsungda bildiğim kadarıyla r520 sessiz çalışıyor
    ama bi de şu var acer 5.1 samsung 2.1 :D çıldırmamak elde değil sonuçta bi sisteme bağladık mı 2.1 de ortalığı çıldırtır. birinde olan bi özellik öbüründe yok oyun oynayacaksak ddr 3 lü ekran kartı her zaman daha iyidir

• exper karizma 1415tl. buna ne diyorsunuz? hangisi alınmalı sizce?

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38040
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark

exper karizma 1415tl. buna ne diyorsunuz? hangisi alınmalı sizce?

hocam dalga mı geçiyorsun exper niree samsung niree

bunu bir daha duymamış olayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardameco1984

bildiğim kadarıyla acer 6930 da aynı ekran kartı olmasına rağmen ekran kartının ram türü ddr 2 ama samsungun ddr3 hepsiburada.com hata yapmamıştır umarım ben de almayı düşünüyorum 6930 ile r 520 arasında çok düşündüm samsungda kara kıldım

umarım samsungun kasası daha iyidir ve boya kalitesi iyidir. acer gibi olmaz inşallah samsungda bildiğim kadarıyla r520 sessiz çalışıyor
    ama bi de şu var acer 5.1 samsung 2.1 :D çıldırmamak elde değil sonuçta bi sisteme bağladık mı 2.1 de ortalığı çıldırtır. birinde olan bi özellik öbüründe yok oyun oynayacaksak ddr 3 lü ekran kartı her zaman daha iyidir

Sanmıyorum bence hb hata yapmıştır bu tarz ucuz oyun için konfigürasyon edilmiş laptoplarda ddr2 ekran kartı kullanılıyor öbür türlü maliyetini karşılayamaz bu kadar ucuz fiyat...

• ekran kartı ddr3 ise kesinlikle kaçırmayın.
    fakat bende ddr2 olduğunu düşünüyorum
  • adamlar belirtmişler ama ddr 3 diye bi mesaj atıp cevabı beklemeli gerçekten ddr 3 mü bence olabilir neden olmasın piyasaya yeni giriyo bu ürün ve tanıtım fiyatı gibi bişi olabilir artı bu ürün samsungun resmi sitesinde daha gözükmüyor notebook.gen.tr de gözüküyor ama ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardameco1984

adamlar belirtmişler ama ddr 3 diye bi mesaj atıp cevabı beklemeli gerçekten ddr 3 mü bence olabilir neden olmasın piyasaya yeni giriyo bu ürün ve tanıtım fiyatı gibi bişi olabilir artı bu ürün samsungun resmi sitesinde daha gözükmüyor **** de gözüküyor ama ilginç

gozukmemesi normal hocam. her ülkeye farklı seri yolluyorlar. zaten bak modelin sonu TR yle bitiyor
    exper in aynı modeli veya casperin aynı modeli bile farklı özelliklerde farklı magazalarda olabiliyor
    ddr3 diyorlarsa bence ddr3 tür, iadeyle uğraşmak istemezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark -- 25 Mayıs 2009; 16:16:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: syruse

quote:

Orjinalden alıntı: dark

exper karizma 1415tl. buna ne diyorsunuz? hangisi alınmalı sizce?

hocam dalga mı geçiyorsun exper niree samsung niree

bunu bir daha duymamış olayım

experin islemcisi p7350 hdd si 320 gb. e ekran karti da is gorur vaziyette. onun icin bir karsilastirsak diyorum.
    özellikler aynı olsa direk samsung alırım zaten

• Arkadaşlar bu led ekran özelliği nasıl birşey oluyor acaba?
  • 4650 ekran kartı masaüstü 3870'in kırpılmışı arkadaşlar.Saat hızları düşürülmüş ve 256bit yerine 128 bit kullanılmış.Yani şu haliyle 9600mGT'yi çok rahat tokatlayacak bir kart.Masaüstü 8600GTS-HD3850 arası bir performans gösterebileceğini tahmin ediyorum(DDR3 versiyonu için)

Şu haliyle p7350 işlemcili Exper,T6600lü 6930,GT130M'li LG ve konudaki Samsung hepsi fiyatlarını hakedecek konfigürsayonda bilgisayarlar.

Samsung 1gb DDR 4650 ile ve Led ekranla öne çıkıyor ancak işlemci T6400 ve diski 250gb.Yine 1366 çözünürlüklü olması da iyi bir özellik.
    Acer 6930,subwoofer'ı ,gerçekten iyi ekran kalitesi,boş 2. disk yuvası ile öne çıkmakta.
    LG bunların arasında en düşük konfigürasyona sahip ama fiyatı ile öne çıkıyor.GT130m 9600mGT üzerine önemli bir performans eklemiyor.9600mGT'den tek farkı saat hızları ki benim açtığım konuyu takip edenler bu saat hızları farkının ne kadar kolay kapanabildiğini bilir.
    Exper,p7350 işlemcisi 4gb rami 320gb diski ve 1680x1050 ekranı ile öne çıkıyor.Ve gerçekten seçim yapmayı bir hayli zorluyor.

Ben olsam bunların içinde muhtemelen Samsung'u alırdım ancak Samsung'u tercih etmemin sebebi diğerlerinden ucuz olmasıdır.Eğer Samsung'u nakit 1420 liraya satsalardı bu sefer seçimim Exper ya da Acer'dan yana olurdu.Paranız çıkışmıyorsa LG'yi de rahatlıkla alabilirsiniz.Aradaki performans farkı fiyat farkı kadar olmayacaktır.

LED ekran için alıyorsanız neler getirdiğini önceden araştırın.OLED gibi çok büyükfarklar beklemeyin derim ben.

• Teşekkürler ecay
    eğer Samsung 4650 Ddr3 ise birinci tercih olmalı
    birde servis durumu benim için önemli muhatab bulma konusunda
    bu konuda yorumu olan arkadaş var mı
  • arkadaşlar ekran kartı incelemesi vs. incelemeleri imzamdan bakabilirsiniz hp
  • acer'ın işlemcisi ve harddiski daha iyi
    sadece o fark var
    aradaki 100 liralık farka değer mi bilmem ama
    acer'ı gördüm kullandım çok şık bi kasa oturaklı bi kasa
    samsungu görmedim ama resme bakarak yorum yapacak olursam çok basit duruyo ve acer kadar güsel değil kesinlikle
  • Hepsiburadanin dedigine gore Samsungda PM45 cipsetli anakart var
    Yani buna P8*** serisi CPU takabiliriz oyle degilmi?

http://www.intel.com/cd/products/services/emea/eng/chipsets/398649.htm
  • ESATA sı yok be.
  • Yalnız ürün resimlerinde, hem E-SATA hem de HDMI var gibi gözüküyor.

Acaba bir sürpriz olabilir mi?
  • Hdmi olursa şahane olur
  • Hdmi için var diyor zaten, benim umudum E-Sata'nın olması.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.