Şimdi Ara

1e1: Playstation Move'u inceliyoruz! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
0
Favori
47.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnceleme güzel olmuş açılışlar biraz fazla sinematik mi ne

Benim de Move + Sports Champions bundle'ım geldi, kullanıcı incelememi de inşallah görürsünüz yakında.
  • Güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 16 Kasım 2010; 11:24:40 >
  • Merhaba arkadaşlar acaba videodaki 14.00 ve 14.20 vede 33.30 ve de 34.40 saniyede gözüken 4 oyunun adı nedir?
  • wii nin motion plus hali ile kontrol açısından mümkün değil kapışamıyor hatta onun yanında dökülüyor bu yüzden hiç düşünmüyorum bu seti almayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ritoti

wii nin motion plus hali ile kontrol açısından mümkün değil kapışamıyor hatta onun yanında dökülüyor bu yüzden hiç düşünmüyorum bu seti almayı

tamam
  • Beklediğim oyunlar çıksın hemen alıcam
  • Çok Güzel Bi İnceleme Olmuş Ellerinize Sağlık Mesut Abi'de dövüş oyununda fena değil hani.
  • İntro harika , csı miamı gibi olmuş , inceleme ise müthiş izleyen herkez tam bilgilendirilmiş halde yaşamlarına devam ediyor
  • Hepsini izledim teşekkürler güzel bir inceleme olmuş. Başta çok havalı çıkmışsın Mesut abi :)
  • İnceleme güzel İcat kötü.
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben de yeni move starter pack aldım... Ama kontroller çok zor gibi geldi bana, acaba ışık nedeniyle midir?
    Ayrıca diskten çıkan demo oyunların (diskte sports championsdan başka demo oyunlar da var..) hepsini çalıştırmıyor. Misal, sport champions oyununda sadece disk atma ve masa tenisi aktif. Diğerlerini seçtirmiyor.. Sizde de böyle midir?

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exc_1 -- 17 Aralık 2010; 21:51:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exc_1

Arkadaşlar merhaba,

Ben de Bimeks ten yeni move starter pack aldım... Ama kontroller çok zor gibi geldi bana, acaba ışık nedeniyle midir?
    Ayrıca diskten çıkan demo oyunların (diskte sports championsdan başka demo oyunlar da var..) hepsini çalıştırmıyor. Misal, sport champions oyununda sadece disk atma ve masa tenisi aktif. Diğerlerini seçtirmiyor.. Sizde de böyle midir?

Teşekkürler..

1. cisi odan genişse ışık problemini halledersin msn varsa webcam ile hallederiz motion controller kalibre ve ışık olayını kafanı takma ;)
    2. si adı üstünde demo gösteri gösterme amaçlı tanıtım amaçlı hazırlanan demek.. sports champions demosunda masa tenisi ve disc fırlatma var
    3. sü ilk alacağın oyun the fight lights out olsun çok eğlenceli ve gerçekçi bi oyun tavsiye ederim 1 haftada 4 kilo verdim sports champions dan önce alınacak bir oyun bana göre

ps move gibi bir aksesuar olmasa satıcaktım ps3 ü

İYİKİ VARSIN PS MOVE İYİKİ VARSIN SONY

1e1: Playstation Move'u inceliyoruz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jose_Mourinhoo -- 17 Aralık 2010; 20:59:15 >

• Teşekkürler..
  • Orijinalden alıntı: 10Gheorghe_Hagi10

Arkadaşlar merhaba,

Ben de Bimeks ten yeni move starter pack aldım... Ama kontroller çok zor gibi geldi bana, acaba ışık nedeniyle midir?

Teşekkürler..

1. cisi odan genişse ışık problemini halledersin msn varsa webcam ile hallederiz motion controller kalibre ve ışık olayını kafanı takma ;)
    2. si adı üstünde demo gösteri gösterme amaçlı tanıtım amaçlı hazırlanan demek.. sports champions demosunda masa tenisi ve disc fırlatma var
    3. sü ilk alacağın oyun the fight lights out olsun çok eğlenceli ve gerçekçi bi oyun tavsiye ederim 1 haftada 4 kilo verdim sports champions dan önce alınacak bir oyun bana göre

aman hocan şu 3. oyunu kendine güveniyorsan ve hırslı değilsen al, 1 haftasonu oynadım her yerim ağrıdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natbolad -- 18 Aralık 2010; 0:32:24 >

• ayrıntılı inceleme için teşekkürler.
  • The fight lights out oyununu diyosan biraz sabır ve kondisyon isteyen bir oyun başlarda çok yoruluyordum gereksiz hareket ederek git gide tecrübelenmeye başladım artık hemen yorulmuyorum gerçek boksör gibi hissediyor insan kendini blok atak yapacağın zmanı iyi ayarlaman gerekiyor

Orijinalden alıntı: natbolad

Orijinalden alıntı: 10Gheorghe_Hagi10

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler..

aman hocan şu 3. oyunu kendine güveniyorsan ve hırslı değilsen al, 1 haftasonu oynadım her yerim ağrıdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jose_Mourinhoo -- 18 Aralık 2010; 2:27:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

İnceleme güzel İcat kötü.

neyini beğenmediniz acaba merak ettim
  • quote:

quote:

Boşver 1 cümle ile bu cihazın kötü olduğunu kanıtlamaya çalışan insanları.. o sadece görmeden bilmeden videolardan izleyerek kendi kendine bi bakış açısı yaratmış.. ciddiye almaya değmez 1 cümle ile koskoca teknoloji ve verilen emeğe kötü diyeni..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jose_Mourinhoo -- 18 Aralık 2010; 2:38:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10Gheorghe_Hagi10

quote:

quote:

Boşver 1 cümle ile bu cihazın kötü olduğunu kanıtlamaya çalışan insanları.. o sadece görmeden bilmeden videolardan izleyerek kendi kendine bi bakış açısı yaratmış.. ciddiye almaya değmez 1 cümle ile koskoca teknoloji ve verilen emeğe kötü diyeni..

herkesin bakış açısı saygı duyarım ama ben hassasiyet, hareket tanıma ve tepki konusunda hayran kalmıştım, bununla mı ilgili diye sordum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.