Şimdi Ara

1ay 10günde 2kg kas iyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler salonda analiz cihazı var cihaza göre 1ay 10günde tam 2kg kas 0.8kg yağ almışım haftanın 4günü spora gidiyorum ve beslenmeye hiç dikkat etmedim sadece spordan sonra 1bardak Optimum whey aldım ve düzenlide gitmedim aslında 10-12gün eksiğim var sizce bu şekilde 2kg kas iyimi bunu nasıl daha fazla yaparım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abi bir ayda iki kg kas alabilipte daha fazla nasıl arttırırım diye sorma :D bir ayda iki kg kas kütlesi alamazsın saf olarak :)
    ama bu oranı şu şekilde arttırırsın, vücudunu ağırlıkla zorlayıp kasları mikroyırtıklara maruz bırak ve bol protein ve karbonhidrat tüket
  • SemihCebraiL S kullanıcısına yanıt
    Tam olarak anlamadım miktoyırtıklara bırakırsam ne olurki ve bende inanmıyorum 1ayda 2kg kasa ama alet öyle diyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxTRUCKxX

Tam olarak anlamadım miktoyırtıklara bırakırsam ne olurki ve bende inanmıyorum 1ayda 2kg kasa ama alet öyle diyo :D

Öyle bi alet yok dostum. Tansiyon ölçer gibi yağ oranı kas oranı ölçülmez. Tamam gelişim vardır ama 2 kilo saf kas değil. Bende bi zamanlar aynı yanılgıya düştüm.
  • Su var kas içinde . Kaslar su ile doludur.

• trust06 T kullanıcısına yanıt
    Şimdi anlıyorum hani diyolarya body ci kası şişme kas diye bırakınca söner diye saf kas sönmüyor içi su dolu olan sönüyor sanırım doğru anlamışım değilmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    1 AYDA 25 KİLO VERDİM ( SSLİ )
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.