Şimdi Ara

1999 yuvarlak farlı corolla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 2 3 aydır araba arıyorum bi türlü karar veremedim. 1999 toyota corolla 1.4 terra 93 000 de klimalı sürücü hava yastığı falan var arabada. 12 150 diyor.bu araçlar pek fazla tutulmadı piyasada. birde corollaların altı yere çok yakın karasız kaldım ....

biz 1 yıl kullandık gayet de memnunduk.

japon araçları genelde yere yakın olur.

amaç yol tutuşu arttırmaktır.

bence şu an 2. el piyasasında alınabilecek an makul araç.

hem corolla alıyorsun hemde 12000 ytl veriyorsun.

hayırlı günler.
    CHEVROLET CRUZE LS BEYAZ ....

DH
    Eski Üyelerin Mekanı...
    2005 Üyesi.

ALIŞVERİŞ yaptıklarım: Noxco DH Yönetici.
  • Ben Luna Otomatik vites olanını 3 yıldır kullanıyorum . Çok memnunum yalnız o kasada vvt-i motor yok ve vvt-i olana göre daha fazla yakıt tüketimi gibi bir sorunu var. Farlarının şeklinden dolayı beğenilmiyor ama ikinci elde alırken bu avantaj oluyor. Yani uygun fiyata alıyorsunuz. Ben tavsiye ederim

Ayrıca benim bir arkadaş benim adıma internete satış ilanı vermiş. 13.500 YTL ye aynı gün müşterisi çıktı (ama ben satmadım. Benim araba 6700 km otomatik vites, bir kaç küçük artısı daha var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerry Seinfeld -- 2 Aralık 2007; 13:30:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben aslında eski kasa 98 sedan gls arıyorum.bitürlü denk gelmedi.o arada bu corolla cıktı karşıma
    1992 Renault Brodway/1999 Polo Classic/2004 Fiat Marea Liberty/2013 1.6 TDCİ Trend CMax
  • farları yüzüne bir arabanın tutulmaması nekadar acı.bunu anlayan firmada zaten hemen farlarını değiştirdi ve o kasada fena satmadı.

yani bi far değiştiriyor diğer tarafları aynı kalıyor ve sorun ortadan kalkıyor.

yani farın güzel veya güzel olmaması satışlarını etkiliyor ama diğer taraftan arabanın artıları gözönünde bulundurulmuyor,fara kurban gidiyor

bence beğeniyorsan alınacak ve sorunsuzca kullnılacak bir araç,fakat fiyatı biraz fazla gibi,nede olsa 9 yaşına girecek bir araç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengiz4335

arkadaşlar ben 2 3 aydır araba arıyorum bi türlü karar veremedim. 1999 toyota corolla 1.4 terra 93 000 de klimalı sürücü hava yastığı falan var arabada. 12 150 diyor.bu araçlar pek fazla tutulmadı piyasada. birde corollaların altı yere çok yakın karasız kaldım ....

99 model yuvarlak farlı corollalarda 1.3 86 ps ve 1.6 110 ps var 1.4 olanlar ise makyajlı yani cift farlı corollalarda vardi

ben pek bilmiyorum ama araç sahibi 1.4 yazmışaraba yuvarlak farlı bilmiyorum belkide 1.3 tür kullanan veya bilen varsa bunların 1.4 ü varmı yardımcı olsun

yukaridada yazdigim gibi yuvarlak farlılarda sadece 1.3 ve 1.6 motor var
  • bende 99 corolla luna var. yuvarlak far. 1 yıldan fazladır kullanıyorum çok memnunum hem çok rahat hemde çok sağlam araç. ben aylık yaklaşık 1800 km yol yapıyorum ve bir problemi çıkmadı. sadece periyodik bakımlarını yaptır geriisine karışma. tavsiye ederim almanı.

[ Today Tomorrow TOYOTA ]
    Toyota Avensis 1.6 Elegant Extra
  • birde 1.3 lerde klima çalıştırınca motor kaldırıyormu bunu çok merak ediyorum. arabayı 11.500 ytl ye alsam uygun olurmu acaba

birde 1.3 lerde klima çalıştırınca motor kaldırıyormu bunu çok merak ediyorum. arabayı 11.500 ytl ye alsam uygun olurmu acaba

Bir arkadaşımda var baya bi kullanmışlığım olmuştur. 1.3 otomatik vites hemde Klima falan demeden gidiyor. 255binde araba, 1.3 motor 86bg,3 ileri otomatik vites, klima açık, yazın ortası hava 40 derece. Çok iyi gidiyo ya. Taş gibi. O şekilde 5 saat aralıksız kullandım arabayı uzun yolda ve bol inişli çıkışlı bir yoldu ayrıca kalabalıktı. Araç beni hayran bıraktı açıkçası. Sadece ara hızlanmalarda bazen yetmiyor o da otomatik vitesden diye tahmin ediyorum. Sana istersen o modellerden izlenimlerimi söyleyeyim:

"+" ları
    -Çok sağlam motorları var(255binde ve sabahları hala ilk kontakta alıyor ki çok ahım şahım bakımlı bir araç değil) ve 1.3 motor olmasına rağmen iyi gidiyor.
    -Gerçekten konforlu araç sanki asfaltta kayıyor
    -Motor sesi normal seviyede öyle rahatsız edici değil
    -Donanım listesi çok zengin olmasa da yeterli(arkadaşımınki full modeldi otomatik arka camlar hariç, klima,otomatik ön camlar, otomatik vites, çift havayastığı abs vs..

"-" leri
    -Yol sesi ve lastik sesini fazla içeri alıyor(çoğu japon arabasının ortak sorunu)
    -Frenleri çok da iyi değil en azından ben o modeldeki arabadan daha iyisini beklerdim
    -Hızlanınca yoltutuş doğal olarak düşüyor ama bu araçta biraz fazla
    -Virajlarda biraz fazla yatıyor(konfor için burdan ödün verilmiş sanırım)
    -1.3 motorda performans(ara hızlanmalar) biraz zayıf(otomatik vitesi için konuşuyorum)
    -Otomatik şanzımanı ithal geldiği için biraz pahalı(bana göre çünkü şanzımanı dağıttı arkadaş)

Benim izlenimlerim böyle fakat kendi kullanan arkadaşlar sana daha iyi bilgi verirler diye düşünüyorum. Fiyatının ucuz olmasına takma. Pek tutulmadığı için öyle yoksa gerçekten değerinin çok üzerinde bir araç. Ama sana tavsiyem 1.6 manuel vites al Bildiğim kadarıyla 110 bg o motorlar ve bayağı iyi

• quote:

birde 1.3 lerde klima çalıştırınca motor kaldırıyormu bunu çok merak ediyorum. arabayı 11.500 ytl ye alsam uygun olurmu acaba

86 beygir rahat kaldırır.

japon arabaları avrupa arabaları gibi düşük hacimlerde düşük beygir sunmuyorlar allahtan.

hayırlı günler.
  • 99-2000 model corollalar tutulmadı. Dediğiniz aracın gerçek fiyatı 10 bin civarı. Tutulmaması ikinci elinide zayıflatıyor. Tutulmama sebebi olarak üretim hataları, motordaki sıkıntılarda söyleniyor ve 2001 yılında makyajlanınca motordaki triger kayışı zincirli kayışla değişti. Bu modeller haricinde ise corolla her kasada piyasada tutulan ve sevilen, sorunsuz araçlar olarak aranan otomobillerdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.