Şimdi Ara

1999 dogumluyum Askerlik Techil Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2018de liseden mezun oldum mezuna kaldim bu sene sinava hazirlaniyorum nasil techil yaptirmaliyim techil sürem dolmus mudur yardimlarinizi bekliyirum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• askerıyeye gıt ogren.
    20 yaşına kadar otomatık tecıllı heralde,20 yaşında unı okursan okul o tarıh ıcerısınde halledıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 5 Şubat 2019; 21:5:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e devlete girip bakabilirsin

• bir sorun cikmaz herhalde dimi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: brabber

bir sorun cikmaz herhalde dimi hocam
    sen genede gıt sor,ılerde para cezası falan cıkmasın.alıp goturmezler zaten de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • techili bilmiyorum ama 20 yaşına kadar otomatik tecil oluyor diye biliyorum

e devlete gir bak
  • Hiç bir mazeret göstermeksizin 2 yıl tecil yapa bilirisin. Askerlik korkusu ile sınava çalışıp da kendini kasma hiç gerek yok , 3 ay işe girer çalışır çıkarsın elinde kumanda tv başında oturursun. Ünüversite filan hiç gerekli değil diyelim ki kazandın kendi evinde yemek bulaşıl filan okulu da uzatırsın onu açıklaması da ayrı dert bir sürü masraf evde otur yat yeterki evdeki öfkeği üstüne çekme ,onları da bir şekilde idare et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben surenin gecmesinden suphelendim suan yogun bicimde sinava calisiyorum tıp için 1999luyum acaba bir sorun mu diye sorayim dedim

• İs that english word ? Techil

• Lise diplomanın aslı ile askerlik şubesine gidersen iki yıl tecil ettirebilirsin.
  • Birde 99 doğumluyum dedin eğer tecil ettirmediysen asker görünebilirsin. Geçen sene muayne olman lazımdı para cezası da gelebilir, yoklama kaçağı göründüğün için.

• ben de 98liyim geçen sene havaalanında askere alıyorlardı beni zar zor kurtuldum ellerinden. sistem bazen otomatik tecil etmiyormuş hata olabilir dikkatli davranmak lazım. yoksa benim gibi istanbula gidiyorum zannederken askere gidebilirsin :)
  • Ben aralık ayında tecil ettirdim. Diploma asli kimlik lazim . sınava hazirlaniyorum diyorsun bitti bu kadar. Yarim saatlik iş.Tecil yaptirabiliyorsun 29 yaşına kadar bu şekilde uzatan tanıdığım bile var. Ama gidip tecil ettirmezsen yüklü bir para cezası var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.