Şimdi Ara

1999-2002 Renault Clio Hatchback - Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu bütçemi ve diğer faktörleri de düşünerek son karara vardım. Renault Clio Hatchback 5 kapılı almak istiyorum
    şimdi bu konuda merak ettiklerim şunlar

genelde 2 kişi ( 230 kg ) bineceğimiz gibi 4 kişi ( 400 kg) bineceğimiz zamanlar da olacak. çekişi iyi olması lazım
    yokuş çıkarken yada yokuşta durup tekrar hareket ederken çıkabilmesi lazım
    100 km yol gideceksem 70 km'si uzun yol olacak
    acemiyim ilk arabam olacak
    tekrar satarken piyasası uygun olmalı
    ABS ve en az çift hava yastığı olmalı sürücü ve yolcu olarak
    klima şart değil ama sonra satarken satışına mani olmasın klimasız oluşu
    yakıt olarak şöyle söyleyeyim. lpg şartım yok. ben km başına ortalama 35 kuruş ödemeyi kabul görüyorum. çok fazla km yapmayacağım çünkü
    ayda toplasan 800 km yaparım en fazla o da. lpg'siz sırf benzinli kullanım da uyar. çekişi düşünürken benzinli kullanımı da göz önüne alabiliriz

kriterler koşullar bunlar

bildiklerim ise 2 tür Clio olduğu. 1.4 - 16 V ve 1.6 8 V
    şimdi bu ikisi arasında bir seçim yapmam gerekiyor önce 1.4 mü yoksa 1.6 mı diye
    ve bu seçimi yaptıktan sonra da RTX mi RTA mı bu tarz modelini seçmem gerekiyor
    üstteki kriterlere göre bana uyan hangisidir. 1.4 mü yoksa 1.6 mı

• up
  • up
  • 1.4 16v olan motoru yıllardır renaulttun kullandığı 98 bg lik taş gibi motor öneririm çekişinde gidişinde sıkıntı yaşamazsınız hatta bu motoru megane 2 lerdede kullandılar
  • 2002 Model 1.4 Clio rxt otomatik aracım vardı.Gayet memnundum otomatik olmasına rağmen araç iyi yürüyordu.Tavsiye ederim.
  • 1.4 16V evet anladım teşekkürler. peki eğer bunu bulamazsam ilan denk gelmezse bunun yerine 1.6 8V alıp LPG ile kullansam aynı performansı alır mıyım yoksa çok mu farkeder benzinli 1.4 16V'ye göre

ve benzinli kullanımda 1.6 8V Clio şehir içi kaç kuruş yakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMG1 -- 13 Haziran 2013; 14:27:41 >
  • 1.6 8v olduğunudan şehir içi daha az yakar uzun yolda 16v e göre biraz daha fazla yakar. rxt candır clio alıyorsanız rxt alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RXT de 1.4 16V mi yoksa 1.6 8V mi bunu düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.