Şimdi Ara

1998 Senesini Anıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim gibi geçmişi özleyen varmı eskinin gizemi,orijinalliği,özgünlüğü...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Brn aniyorum da, o kadar eskide degilim be mudurum

• Yoktum o zaman

• Allah tan çocuklupumu iyi yaşadım pişmanlığım yok fazla :).hocam tabi kide özlüyoruz artı khayat çok sıkıyor beni zaten eskiden güzelmiş çocukken yani şimdilerin çocukları da 20 yıl sonra aynı bişzim gibi 2010 u özlüyenler dicek ama olsun
  • çok...
  • 2000-2008 arası altın yıllarım sonrası ağır hastalık

• 95-99 senesinde olsak ve tarih hiç ilerlemese hep o 4 senelik tarihte döngüye girse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 98 dünya kupasına dönelim ve bu defa portekiz alsın kupayı Figo reiz asist kralı olsun
    Sokağa çıkalım 11 aylık oynayalım...
    Hava kararana kadar futbol, hava kararınca saklambaç oynayalım. (Çamlak çömlek patlasın bombalar değil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali.Cevik -- 25 Aralık 2015; 14:08:01 >
  • erik ağaçına dalalım, taş tan kale kuralım maç yapalım, saat 5 gibi yu-gı-oh taso oynayalım
  • sabah uyanır uyanmaz misket oynamaya kosmayıı unutmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: neb_remo

sabah uyanır uyanmaz misket oynamaya kosmayıı unutmayalım

Bizim evin orda bi toprak maç sahası vardı çukur açardık misket için.Sigara kagıtlarıylada oynardık en baba bendim mahallede çünkü annem tekel sigara fabrikasında çalışıyodu bana sigara paketlerini rulo halinde getiriyodu her seferinde 25 metre kesiyodum belkide mahellede o oyunu ben bitirdim hergün kapış yapardım hey gidi günler hey taso oynardık büyük cipsten büyük kocaman taso çıkardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 25 Aralık 2015; 21:14:37 >

• eski zaman özlenmez mi =(=( 98 değil ama 2000'ler de ortaokul zamanı arada kafama eser tek başıma sinemaya giderdim o zamanlar bilet 1,5 tl idi. ulaşımı hatırlamıyorum ama ucuza gidip sinema keyfi yapılırdı. şimdi sinemaya en son ne zaman gittiğimi bile hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 25 Aralık 2015; 22:20:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.