Şimdi Ara

1997 yılındaki poşet skandalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

1997 yılında Bayern Münih ile Beşiktaş eşleşmiş ve bu eşleşmeden Bayern Münih galip çıkmıştı. Ancak, Almanya’daki maçta Bayern Münih taraftarları, ucuzcu Alman marketler zincirinin alışveriş torbalarını tribünlerde göstererek, Beşiktaş'ı ve onu destekleyenleri aşağılamak istemişti. Bir yandan, “Aldi sizleri selamlıyor“ pankartı asılırken, diğer yandan da “Aldi'ye gidin” sloganları atılmıştı.

İşte sırf beşiktaşa gıcıklık olsun diye destekledikleri bayern

Bir fenerbahçeli olarak beşiktaşın turu geçmesini canı gönülden istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerman1923 -- 14 Aralık 2017; 21:52:35 >

• işte bu yüzden bayern
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Bugün çevrelerinde Beşiktaşlılar olduğu için Bayern'in desteklenmesi normal. Yarın Almanya'ya gitsin Beşiktaş üzerinden böyle Türklere laf edilsin en çok o korur.

Bizim ülkede fazla abartılıyor bu yabancı takımlara karşı ülke takımının desteklenmesi olayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    adam gibi adam fabio bilica
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1973 yılı taraftar sayıları
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beşiktaş'ın ek desteğe ihtiyacı mı var sanki, konuyu açan arkadaş eski bir mevzuyu hatırlatmış sadece.

Kendi taraftarı beşiktaş'a yeter, hatta lyon maçından beri deplasmanda kendi taraftarımız bile yok.

Beşiktaş bayern münih ile 2. Tur da eşleşmiş devam ediyor milyon milyon euuroları kasaya koymuş 200 milyon tlyi geçmiş sadece avrupa geliri sanki riva arsası sattık. Deneyim ve reklam paha da biçilemez daha ne olsun.

Never Look Forward Unless You Can Dream.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.