Şimdi Ara

1997 honda civic 1.4 is nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli forum arkadaşlarım,aslında toyota alacaktım ama malesef temiz bir toyota bulamayınca ilk elden çok temiz kazasız ve servis bakımlı bir honda buldum sahibiyle geçen gün görüştüm fakat aklıma takılan ve sizlere sormak istediğim 1400 motor 90 beygir bu araçla 3-4 kişiyle yokuşlarda bayılma sorunu filan yaşarmıyım birde uzun yola çok gideceğim için uzun yolda nasıldır en fazla kaç km sürat yaparım bilgi verirseniz memnun olurum çok teşekkür ederim saygılar.

• arkadaşta var 99 otomatik aynı özellikler. araba super.
    otomatik 200 u gordu normal 3 kişi ile tatil dönüşü.
    bir de 4 kişi dolu, ustte kayaklar ve çivili lastikler ile 170 i gordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 2 Ağustos 2006; 13:26:13 >
  • Dayımda 99 otomatik var araç yürümüyor tavsiye etmem hem de çok yakıyor....

1.6 almalısın...
  • tanak ve antiochos ,öncelikle fikir vermenizden dolayı ve yorumunuz için çok teşekkür ederim fakat antiochos'un dediği gibi bu arabalara motor az geliyor olcak ki geçen arabayı denemek için aldığımızda çok ağır süratlendiğini gördük gerçekten 1600 motor arabadan şaşmamamak lazım galiba.
  • alt devirlerde cansız o honda motorları max. gücü hangi devirler arasında verdiğine bakınca görülüyor zaten neden ivmelenme o kadar yavaş oluyor.
    kardeşimde 2000 yada 2001 i var 1.4 is. tüp takıldı yeni. tüple bile şehir içinde perf. fena değil. ama 1.6 tabii ki daha iyi olacatır.
  • decsan,fikir vermenden dolayı çok teşekkür ederim bu 1.4 motorların çok yavaş hızlanma problemi var ondan 1.6 motor bir araba alacağız inşallah.
  • dostum normal 1.6 gibi 3500'de vites atmıcaksı o arabada,4500de at vitesi gör nasıl hızlandığını.0-100 11 sn,çoğu 1.6 dan iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayathonda

dostum normal 1.6 gibi 3500'de vites atmıcaksı o arabada,4500de at vitesi gör nasıl hızlandığını.0-100 11 sn,çoğu 1.6 dan iyidir.

Honda pek kullanmadığımdan arabaya son gaz basmaya rağmen 120 den yukarı çıkaramadık arabada 3 kişiydik nasıl oldu anlamadım doğrusu bana bu motorların 180-200 yapacağı söylenmişti ama biz 120 den yukarı çıkaramadık bizmi kullanamadık acaba yada motorda tıkanma filan olmasın?
  • 1,6 dan vazgeçme aldığına ve paranın hakkını verir,yoldada üzmez rahat edersin
  • katılıyorum
  • hocam o zaman o aracın motoru problemlidir. hatta motoru bitmiştir onun,çünkü 3 kişiyle 1.2 araba bile 150 görür
    quote:

Orjinalden alıntı: patriot1071

quote:

dostum normal 1.6 gibi 3500'de vites atmıcaksı o arabada,4500de at vitesi gör nasıl hızlandığını.0-100 11 sn,çoğu 1.6 dan iyidir.

Honda pek kullanmadığımdan arabaya son gaz basmaya rağmen 120 den yukarı çıkaramadık arabada 3 kişiydik nasıl oldu anlamadım doğrusu bana bu motorların 180-200 yapacağı söylenmişti ama biz 120 den yukarı çıkaramadık bizmi kullanamadık acaba yada motorda tıkanma filan olmasın?
  • quote:

hocam o zaman o aracın motoru problemlidir. hatta motoru bitmiştir onun,çünkü 3 kişiyle 1.2 araba bile 150 görür
    quote:

quote:

o arabada sorun olabilir arkadaşa katılıyorum ama yinede 1,6 alman daha iyi tutuluyo rahat satılıyo araç doluyken klimasınıda açsan çok etkilenmez yolda rahat ettirir

• quote:

quote:

ben 3.vitesle 120 ye çıkıyorum civic 1.6 ile...kullandığın kaç model ki, ya da kaç km'de?
  • Arada çok fark yoksa1.6 al,konu açtığına göre biraz da iyi gitsin istyorsun tahminimce.
  • Beyler.. 2.2 150 hp honda shuttle var bizde, klimayı açınca düz yolda bile bayılıyor. Motoru çok iyi merak etmeyin. Klimayı hangi araçta açarsanız açın motor bayılır. Yokuş çıkarken de klimayı kapatıverin canım sizde :) Altınız da 4.0 litre bir araç yok netice de...
  • Yukarida araci 120 den yukari çikaramayan arkadaş araba3.viteste kalmış galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.