Şimdi Ara

1997 Broadway

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fotoğrafları kaldırdım.Foruma fotoğrafları olan araçlara nazar değiyormuş.Hep kaza yapıyormuş araçlar.Ehliyet'de yok Allah muhafaza birşey felan olur.O yüzden kaldırdım fotoğrafları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broadwayci -- 23 Mart 2008; 13:19:09 >

• Bizim de vardı 93 model bir buz beyazı GTE'miz Yeni kasalar hep yabancı geldi bana ama adı var yine de: Broadway! Aman kardeşim dikkat et kaçak maçak derken ipin ucunu kaçırıp ceza yeme Allah uzun ömürler versin arabanıza
  • güzel araba allah kaza bela vermesin.aman kardeşim ehliyetsiz yola çıkma hele bide istanbul gibi bi yerde araban güzel hoş ve bakımlı duruyo.3.cü ve 5.ci resimleri görmemiş farzediyorum o şekil resimleri benim fordu çekerken yapmıştım ama GÜZEL araba iyi günlerde altında paralansın aman ehliyetsiz çıma yola babanın başın çok belaya sokarsın

• İlk arabamızdı. Bunu da özledim. Hey gidi günler hey. 4 sene olacak nerdeyse.
  • 1991 model broadwayimiz vardı. Çok güzeldi çocukluğumuz içinde geçti. satılırken baya üzülmüştüm. Kahverengi bir canavardı :) Duygularını anlıyorum ama o broadwayide unutucaksın kardeşim :) İnşallah sağlığın huzurun ve maddi durumun yerinde olurda en kral arabalar senin olur :)

Ehliyetsiz olarak trafiğe sakın çıkma , alkollü asla kullanma , emniyet kemerinide arabayı daha çalıştırmadan mutlaka tak... Bunlarıda ciddiye al lütfen. Araba sürmek çok keyifli ama büyük bir sorumluluk ve ciddiyet işi,,,
  • Çok saolun yorumlar için.Ama şunu bilmenizi istiyorum bende gerçekten modifiye hastalığı var.İnşallah ileride bu arabayı güzel bir şekle sokmayı düşünüyorum.Bendeki araba hastalığı 3 5 günlük değil.İlk okulda bile bi sürü araba markası biliyordum.Yaşıtlarım kutu kutu pense oynarken ben bi tane broadway i olan abinin yanında takılıyordum onunla geziyorduk yani o zamanlar bile neyin ne olduğunu biliyordum arabayla ilgili olan şeyler böyle başladı işte. 1.sınıfta bile arabanın viteslerini biliyordum.Hey gidi hey ne günlerdi o zaman yapabildiğim tek şey arabanın koltuğuna oturup çalışmayan arabanın içinde vitesle oynamam ve hayaller kurmamdı...
  • Sen kendini anlattıkça küçüklüğüm geliyor aklıma, bende otomobil resimleri yapıştırırmışım odamın her yanına , hatta komik bişey elbise askılıkları ve tencere kapaklarını direksiyon yapıp evde tur atarmışım :))))))))))))) bu briaz mahallenin delisi algısı yaratabilir ama daha 5-6 yaşında oluyor :P
  • Öyle oluyor işte ahh eski günler ahh
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]

Çok saolun yorumlar için.Ama şunu bilmenizi istiyorum bende gerçekten modifiye hastalığı var.İnşallah ileride bu arabayı güzel bir şekle sokmayı düşünüyorum.Bendeki araba hastalığı 3 5 günlük değil.İlk okulda bile bi sürü araba markası biliyordum.Yaşıtlarım kutu kutu pense oynarken ben bi tane broadway i olan abinin yanında takılıyordum onunla geziyorduk yani o zamanlar bile neyin ne olduğunu biliyordum arabayla ilgili olan şeyler böyle başladı işte. 1.sınıfta bile arabanın viteslerini biliyordum.Hey gidi hey ne günlerdi o zaman yapabildiğim tek şey arabanın koltuğuna oturup çalışmayan arabanın içinde vitesle oynamam ve hayaller kurmamdı...

Vay canına kendimi okudum sanki. Valla arkadaşım sana ne kadar ehliyetsiz araba kullanma desekte kullanırsın kendimden biliyorum. Bende 4 senedir falan ehliyetsiz kullanıyorum neyseki 2 aya kadar geliyor ehliyet. Sana tavsiyelerim arabaya fazla arkadaşını doldurma, trafiğin tenha olduğu saatlerde çık, kesinlikle kurallara uygun git, nerde çevir olup olmayacağını ezberle. Bu arada araba çok güzel. Bu kasada en sevdiğim renk. Allah kaza bela vermesin.

• quote:

Orjinalden alıntı: doukan__

quote:

Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]

Çok saolun yorumlar için.Ama şunu bilmenizi istiyorum bende gerçekten modifiye hastalığı var.İnşallah ileride bu arabayı güzel bir şekle sokmayı düşünüyorum.Bendeki araba hastalığı 3 5 günlük değil.İlk okulda bile bi sürü araba markası biliyordum.Yaşıtlarım kutu kutu pense oynarken ben bi tane broadway i olan abinin yanında takılıyordum onunla geziyorduk yani o zamanlar bile neyin ne olduğunu biliyordum arabayla ilgili olan şeyler böyle başladı işte. 1.sınıfta bile arabanın viteslerini biliyordum.Hey gidi hey ne günlerdi o zaman yapabildiğim tek şey arabanın koltuğuna oturup çalışmayan arabanın içinde vitesle oynamam ve hayaller kurmamdı...

Vay canına kendimi okudum sanki. Valla arkadaşım sana ne kadar ehliyetsiz araba kullanma desekte kullanırsın kendimden biliyorum. Bende 4 senedir falan ehliyetsiz kullanıyorum neyseki 2 aya kadar geliyor ehliyet. Sana tavsiyelerim arabaya fazla arkadaşını doldurma, trafiğin tenha olduğu saatlerde çık, kesinlikle kurallara uygun git, nerde çevir olup olmayacağını ezberle. Bu arada araba çok güzel. Bu kasada en sevdiğim renk. Allah kaza bela vermesin.

Teşekkür ederim evet araba temiz gerçektende.Valla dediğine katılıyorum 1 hafta araba sürmesem ölmüş gibi hissediyorum kendimi.Gerçekten olmuyor arabayı sürmeden.Zaten artık pek sürmüyorum Allah muhafaza bi kaza yapsak yada yakalansak bi sürü masraf çıkar o yüzden çok az araba kullanıyorum

• heyt kardeşlerim inanın. şu an 20 yaşındayım 5 sene ehliyetsiz gezdim ne polis çevirdi nede jandarma ..
    ehliyeti aldım çorumdan ankara gelirken polis çevirdi sarı geçtin die
    nese konuyu uzatmayalım kardeş araba modifiyew uygun bizim arkadaşda aynısı var süper yapıktık
    1: camlar renklenecek siyah film
    2: aynaları boytattıracaksın:
    3:yan kapılara flame şekil resim
    4:ön cama güneşilik film
    5:arka cama da
    6:jant.. 15 60 18 lastikler jant olarak 5 kollu yada 4 kolllu ince jantları taktınmı başı başına modifiye oluyor
    7: ses sistemini unutmayalımm
    pioneer 7950 edison 1000a yada jbl 601.1
    2 adet pioner 307 d4
    1 tane 4 kanal stero anfi
    2 tkm oval arka cama
    ön kapı tizleri attınmı varya tadından geçilmezzzz
    yada 4 kanal anfi 1 tane tüp bas arka cam önüne 2 tane ovall taktınmı oda iş görürü
    daha ne olsun 2 lira bayıldın ahaaaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: emrah--deniz

heyt kardeşlerim inanın. şu an 20 yaşındayım 5 sene ehliyetsiz gezdim ne polis çevirdi nede jandarma ..
    ehliyeti aldım çorumdan ankara gelirken polis çevirdi sarı geçtin die
    nese konuyu uzatmayalım kardeş araba modifiyew uygun bizim arkadaşda aynısı var süper yapıktık
    1: camlar renklenecek siyah film
    2: aynaları boytattıracaksın:
    3:yan kapılara flame şekil resim
    4:ön cama güneşilik film
    5:arka cama da
    6:jant.. 15 60 18 lastikler jant olarak 5 kollu yada 4 kolllu ince jantları taktınmı başı başına modifiye oluyor
    7: ses sistemini unutmayalımm
    pioneer 7950 edison 1000a yada jbl 601.1
    2 adet pioner 307 d4
    1 tane 4 kanal stero anfi
    2 tkm oval arka cama
    ön kapı tizleri attınmı varya tadından geçilmezzzz
    yada 4 kanal anfi 1 tane tüp bas arka cam önüne 2 tane ovall taktınmı oda iş görürü
    daha ne olsun 2 lira bayıldın ahaaaaa

Dediklerinin hepsini biliyorum zaten.Ama senin dediğin şekilde olmayacak yapacağım modifiyeler.Daha doğrusu aracı modlamaktan vazgeçtim diyebilirim.Çünkü araç donanım olarak çok eskidi yani yeni şeylerin hiç biri mevcut değil bu araçta.Bu yüzden aracı modlamıyacağım modlarsamda çok hafiften olucak herhalde.Bilmiyorum şimdiki düşüncelerim böyle ileride değişiklik gösterebilir.Bu konuda fikrim sabit değil.Bakalım zaman herşeyi gösterecek

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broadwayci -- 23 Mart 2008; 13:16:53 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broadwayci -- 23 Mart 2008; 13:17:15 >
  • zamanında bizdede vardı 97 model broadway rn modeli 6 milyaramı ne almıştık 0 km ahh ahh maviydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

zamanında bizdede vardı 97 model broadway rn modeli 6 milyaramı ne almıştık 0 km ahh ahh maviydi

Bizdeki'de ege mavisi.Fotoğraflarını kaldırdım nazar değmesin diye.
  • galiba oda ruhsatta öyle yazıyordu baya zaman oldu unuttum haliyle
    97 broadway
    2000 clio rna
    2003 clio symbol dcı expresion stil paket elektrik paket
    2005 megane dynimik dcı sunroof
    bende tam renaultcu olmuşum :)
    hepsinide 0 km almıştım
  • Valla biz hala aynı arabayı kullanıyoruz.Sizin maddi durumunuz iyi herhalde.
  • Madem öyle, avatarından da kaldır, göz de değmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

Madem öyle, avatarından da kaldır, göz de değmesin

Valla bilmiyorum inşallah nazar değmez,avatardan kaldırırım belki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.