Şimdi Ara

1996 Hyundai Elantra 1.8 GLS bulduk yorumlar ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sahibinden 1996 model Hyundai Elantra 1.8 GLS bulduk.Araç Benzin/Lpg'li.130 ps.

Marka : Hyundai
    Model : Elantra 1.8 GLS
    Yakıt : Benzin/LPG(Sıralı Sistem)
    KM : 99.500

Donanım Özellikleri;

ABS
    Hava yastiği (sürücü)
    Alarm
    Çelik jant
    Otomatik Vites
    Elektrikli Cam
    Klima
    Radyo / Kaset
    Cam Tavan(Sunroof)
    Hidrolik Direksiyon
    Sabit Hız Kontrolü
    Merkezi kilit
    Elektrikli Ayna
    Katalysator

Araçda kaza, boya, değişen yok.Fiyat 11.000 ytl.Yorumlarınızı bekliyoruz.Teşekkürler.

EVGA Geforce GTX 980 4 GB Classified KlNGPlN Edition - Asus ROG Xonar Phoebus 7.1 Soundcard
    Corsair Dominator Platinum 16 GB 1866 Mhz Ram - Samsung 840 Pro Series 256 GB SSD - Seagate Barracuda 2TB HDD
    Corsair Obsidian 650D - Corsair AX860i - BenQ XL2420T 3D 120hz Monitor
    Razer Blackwidow Ultimate 2013 Elite Klavye - Razer Deathadder 2013 Mouse - Razer Goliathus Extended XL Speed Mousepad
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dagni

aaa

Bu yoruma çay demlenir ancak.

Evet arkadaşlar yorumlara dewam.11.000 ytl+Pazarlık payı var.Ne dersiniz??Full dolu donanım olarak.

Orjinalden alıntı: *METT*

Arkadaşlar sahibinden 1996 model Hyundai Elantra 1.8 GLS bulduk.Araç Benzin/Lpg'li.130 ps.

Donanım Özellikleri;

ABS
    Hava yastiği (sürücü)
    Alarm
    Çelik jant
    Otomatik Vites
    Elektrikli Cam
    Klima
    Radyo / Kaset
    Cam Tavan(Sunroof)
    Hidrolik Direksiyon
    Sabit Hız Kontrolü
    Merkezi kilit
    Elektrikli Ayna
    Katalysator

Araçda kaza, boya, değişen yok.Fiyat 11.000 ytl.Yorumlarınızı bekliyoruz.Teşekkürler.

kuzenimde aynisi otomatik vites vardi ucuyo valla gerci biz benzinli kullaniyorduk somuyordu lpg de var fiyat iyi gibi sorunu yoksa... sunroofa dikkat et lastiği asindiysa 1 milyar masraf cikariyor kuzenimde bu yuzden satmisti....

• Bende 97 model 1.8 GLS vardı, ABS hava yastığı yoktu ama çok güzeldi, çoğunlukla şehir dışında kullanırdım ve 100 km'de 10 litre LPG yakardı.. Gaza bastığın zaman fırlar giderdi :) Çok seviyodum onu.. Sonra bir gün kaza yaptım ve 4 tarafını da çarpmayı becerdiğim için hurdaya çıktı.. :(

Tavsiye ederim yani.. Ancak 11 milyar onun için çok. Hyundai o kadar da pahalı bir marka değil. Benimkine Mayıs 2005'te 12.500 vermiştim, Aralık 2005'te kaza yaptığımda kaskodan 8.000 alabildim sadece. Ki o günkü piyasası 8-9 civarıydı. Şu anki durumu bilmiyorum ama 11 çok işte..

Önceki mesaj yanlışlıkla oldu

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: *METT*

Arkadaşlar sahibinden 1996 model Hyundai Elantra 1.8 GLS bulduk.Araç Benzin/Lpg'li.130 ps.

Donanım Özellikleri;

ABS
    Hava yastiği (sürücü)
    Alarm
    Çelik jant
    Otomatik Vites
    Elektrikli Cam
    Klima
    Radyo / Kaset
    Cam Tavan(Sunroof)
    Hidrolik Direksiyon
    Sabit Hız Kontrolü
    Merkezi kilit
    Elektrikli Ayna
    Katalysator

kuzenimde aynisi otomatik vites vardi ucuyo valla gerci biz benzinli kullaniyorduk somuyordu lpg de var fiyat iyi gibi sorunu yoksa... sunroofa dikkat et lastiği asindiysa 1 milyar masraf cikariyor kuzenimde bu yuzden satmisti....

Teşekkürler yorum için.Araç oldukça temiz kaza boya değişen yok.10 kağıda anlaşabiliriz umarım.Sunroof sağlam baktığım ilk yer orası oldu zatenTeşekkürler yorum için.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dagni

Bende 97 model 1.8 GLS vardı, ABS hava yastığı yoktu ama çok güzeldi, çoğunlukla şehir dışında kullanırdım ve 100 km'de 10 litre LPG yakardı.. Gaza bastığın zaman fırlar giderdi :) Çok seviyodum onu.. Sonra bir gün kaza yaptım ve 4 tarafını da çarpmayı becerdiğim için hurdaya çıktı.. :(

Tavsiye ederim yani.. Ancak 11 milyar onun için çok. Hyundai o kadar da pahalı bir marka değil. Benimkine Mayıs 2005'te 12.500 vermiştim, Aralık 2005'te kaza yaptığımda kaskodan 8.000 alabildim sadece. Ki o günkü piyasası 8-9 civarıydı. Şu anki durumu bilmiyorum ama 11 çok işte..

Önceki mesaj yanlışlıkla oldu

Yorum için teşekkürler.10.000'e anlaşabiliriz umarım.Araç çok temiz.Önceki msj baya bi yanlışlıkla olmuşHayattaki en büyük derdiniz önceki msjınızın yanlışlıkla oluşu olsunTeşekkürler yorum için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.