Şimdi Ara

1992 model tempra sxa alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
22.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamın aleyküm bi tane 1992 model sx-a tempra buldum.araç komple boyalı ön çamurlukar değşmiş lpg li 150.000 de masrafsız dio
    motor yürüyende masraf yok dior son fiyat 7500
    sizce nasıl alınırmı boya ve değşn olması normalmi yoksa hatasızları varmı fiyat nasıl
    bu fiyata bu model iyimi sx-a tutulan modelmi cvplarınız bkliyorum...

• sxak bak bence tabi yinede sen bilirsin..
  • sxak digital klimalı oluyor.Onlara bak sen almışken öyle bişey derim.
  • sxak aşırı derece elektornik araba galericilk yaptığımız için elimize 3 tane geldi geçti sxak hepsinin dijital klima paneli bozuktu o yüzden kara düzen bence daha iyi olur
  • 1992 SXA yoktur;SXA'lar 1993 model yılı itibariyle çıkmıştır.

SXA'lar da tutulur,SXAK'ler de.Yalnız 2 parçası değişmiş SXA için biraz fazla o rakam.Biz daha 1 ay önce 1993 model heryeri,her parçası,boyası ve daha 80.000 km'deki herşeyiyle "orijinal" olan;lpg'li metalik bordo SXA'yı 9.000' sattık ki;sizin bahsettiğiniz aracın yanında ucuz sayılır..
  • Alınır niye alınmasın. Sxak için diyeceğim bu yaşta bir araçta klima performansı bekelemek biraz hayal olacaktır. Zaten gençken de sxak ların klimaları soru çıkartıp duruyordu. O nedenle sxa daha çok tutmuştu.
  • hocam araca baktırın bi iki yere temizse alınır
    ama fiyat biraz fazla gibi geldi bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

1992 SXA yoktur;SXA'lar 1993 model yılı itibariyle çıkmıştır.

Bizim 92 SXA'mız vardı hocam yanlışınız olmasın?
  • bencede yanlınız var 1991 model bile sx-a var..
    yazı yazmayı öğren diyen kişi senle burda muhatap olcak değilim:)))
    yorum yapan herkese tşk.. ederim
    bi de 93 94 95 model arabada boya önemlimi sizce ya boyası oluncada hep yanık boyalı olunca alma diyolar hem boyasız hem yanıksız ise çok para:)))
    sizce hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: coder61

quote:

1991 model yılı olarak düz Tempra'lar vardı;1992'de SX'ler çıktı;1992'nin ikinci yarısında 1993 model yılı olarak ta SXA'lar ve SXAK'ler çıktı.

Ayrıca o yaştaki arabada boya önemli değil ama yukarıda da dedim ya 93 model herşeyiyle orijinal olan aracı 9'a verdik;7.5'a bahsettiğiniz araç pahalı bana göre..

• quote:

quote:

quote:

1991 model yılı olarak düz Tempra'lar vardı;1992'de SX'ler çıktı;1992'nin ikinci yarısında 1993 model yılı olarak ta SXA'lar ve SXAK'ler çıktı.

Ayrıca o yaştaki arabada boya önemli değil ama yukarıda da dedim ya 93 model herşeyiyle orijinal olan aracı 9'a verdik;7.5'a bahsettiğiniz araç pahalı bana göre..

Dediğiniz gibiyse aşağıdaki linkte ilan verenlerin hepsi ya yalan söylüyor ya da arabalarının modellerinden haberleri yok

http://bit.ly/jYLdBs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coder61 -- 6 Haziran 2011; 18:37:55 >

• tşk. ederim adam 7500den aşağı olmaz dior vazgeçtim
    peki 1994 tipo 1.6 s alınırmı kırmızı renkte modifiyeli tavan ve direkte boya yok 150000 de ama dijital değl ve hidrolik direksiyon yok... buda son 7400 dio
  • Uno'lara da bakabilirsin.
    O fiyata temiz bulunur.
  • 92 model aracin 150 binde olma ihtimali cok dusuk. ilk veya ikinci sahibindense doru olma ihtimali artar. hele galericiyse sakın inanma...
  • quote:

quote:

belki sadece 1 tane ürettiler oda size denk geldi :) bir ihtimal
  • Arkadaşımın babasında var 1991 model sxa. Tamponlarına kadar orjinal bir araba 2.sahipleri ve araç orjinal 139 binde. Bazen alır gelir, gezeriz zevkle binerim araca gerçekten içine oturunca kendini belli ediyor. Satmayı düşünüyorlardı, ilgilenirseniz sorayım kendilerine?
  • 1995 model tempra 2.0 ie sahibiyim...kesinlikle tavsiye ederim.konfor dersen konfor
  • quote:

Orijinalden alıntı: laptop arası köfte

1995 model tempra 2.0 ie sahibiyim...kesinlikle tavsiye ederim.konfor dersen konfor

Hocam araç ne kadar yakıyor acaba LPG'de? Birde ses yalıtımı olarak muadili araçlarla karşılaştırabilir misiniz?
  • Jason Becker kullanıcısına yanıt
    bi önceki aracım 1600 motor bi doğandı...tempra enjeksiyonlu olduğu için,e birazda düşük rölantide kullandığımdan dolayı aşağı yukarı aynı yakıyor...km de 30 kuruş arası...konfor olarak,yeni araçlarla kıyaslanacak kadar konforlu diyebilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: laptop arası köfte

bi önceki aracım 1600 motor bi doğandı...tempra enjeksiyonlu olduğu için,e birazda düşük rölantide kullandığımdan dolayı aşağı yukarı aynı yakıyor...km de 30 kuruş arası...konfor olarak,yeni araçlarla kıyaslanacak kadar konforlu diyebilirim :)

Tempra ayrı dünya hocam iyi bir lpg ayarı ile şehir içinde 29 30 kuruş yaktırmak mümkün güncel lpg fiyatlı ile yaklaşık 2,78 den alınan lpg ile 11 litre tüketiyor şehir içi köyde akrabamızda vardı bozuk köy yolunda otobanda gidermiş gibi giderdi o kadar rahat ve çok kaliteli arabadır tempra zamanın ötesinde bir otomobil belli hızdan sonra içeri yol sesi almıyor değil ama.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.