Şimdi Ara

1990'LARDA ASKERLİK GERÇEKLER !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• emekli albay erdal sarızeybek ne dedi? pkk'da olan düzenli ordu olan TSK'da yoktu gittik ıraktan aldık.
    emekli general osman pamukoğlu ne dedi? jerma betkar operasyonuna müsade edilse pkk 1994'de bitiyordu. hop amerikadan genelkurmay'a bir telefon sonra osman paşayı geri çagırdılar. bu ülkede pkk bitmiyorsa SİYASİLER YÜZÜNDEN ! bunu unutmayın siyasiler rahat yaşarken garibanlar doğuda can vermiş yurdu yaşatmak için.

osman pamukoğlunun sözü "siyaset istesin pkk şimdi biter."

• O GAZİ BACAĞINI ÇIKARINCA HANGİ YÜREK DAYANIR ULAN HANGİ YÜREK !!!!!

işte bu hainliklerin yapıldığı günlerde mühimmat depoladı hainler, o günlerde hergün 2 asker 5 asker şehit haberleri geliyordu kahroluyordum. ama tayyibin oglu çürük raporlu!!
    keleş leri çamurdan çıkar çalışıyor bizim silahımız g3 hafif tozlansın tutukluk yapıyor.

m40 m60 tankları halen envanterde.

80 model leopard lar en iyi tanklarımız.

roketatarla delinecek m60 tanklarıyla suriyeye girdik.

etkili menzili yüksekmiş eski kırıkkalenin menzili daha yüksek niye onu kullanmadık ki.

insan tecrübe edindikçe haaa oluyor ölemimiş oluyor.

90 larda savcıdan izin alamayınca hiç bir yere baskın yapılamıyordu.

şimdi adamın aklına kurt düşüyor acaba oluyor insan bu savcılar o savcılarmıydı diyor kendi kendine.

sırf izin versin diye savcıları subay gazinosunda el üstünde tutan bir sürü alay komutanları vardı.

bu savcılar hangi savcılardı diyor insan 70 lerden bu yana sızmaya başlamış insanlarmıydı.

tüsiad başkanı yahudi. oldukça normal karşılandı.

benim aklımdaki güncel soru patates tohumu ile soğan tohumu varmı acaba türkiyede.

birde iyi horozun tanesi 100 tl yi aşmış. köylerde beğenilmeyen civciv ler aranır oldu son zamanlarda.

g3 ten nerye geldin diye kızmayın aynı şeyler sürekli yaşandığından yazdım.

tekrar tekrar sizde yaşayacaksınız.
  • konu silinmezse bir yere kaydedin sonuna kadar izleyin lütfen.
  • Şerefli, vatansever, Atatürkçü komutanlarımız. Var olun.

• silahsız şehit edilen er'lerin olayı. bir tanesinin anası babası bogazda yalıda veya triplex dublex villada yaşamıyor.ulan bu mu? adalet zorunlu askerlik?
  • Şimdi Osman paşa gidelim desin gitmeyen şerefsizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan ülkede hala 1950'yapımı g3 kullanıyor 500,000 bin adet ! 69 YILLIK SİLAH ÇÜŞŞŞŞŞ !!!
  • Hendek olaylarında şırnaktaydım , adamlarda nasıl bir mühimmat varsa 2 hafta aralıksız mermi sesi duydum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

O GAZİ BACAĞINI ÇIKARINCA HANGİ YÜREK DAYANIR ULAN HANGİ YÜREK !!!!!

işte bu hainliklerin yapıldığı günlerde mühimmat depoladı hainler, o günlerde hergün 2 asker 5 asker şehit haberleri geliyordu kahroluyordum. ama tayyibin oglu çürük raporlu!!

• https://www.youtube.com/watch?v=sNIIGqPPC8w

Nereden nereye...

• 11 yıl önce konuşulanlara bak
  • Daha üç beş sene önce askerde pkk uzantısı ypglilerle karşılıklı nöbet tutuyordum, adamlar kuzey ırak yetmiyordu şimdi suriyeyide aldı.O bölgeye müdehale edilmesi için önce iranla diplomatik antlaşma sağlanması gerekiyor.Kuzey ırakta 8 milyon pkklı var, pkkyı yoketmek işin o 8 milyon insanın hepsini yoketmek gerekli.

• Dünya tarihinde sanırım sadece Türk ordusu gerilla tipi hareketlerde başarı göstermiştir.Üstelik bunu hiç tecrübesi olmadığı halde süreç içinde öğrenerek başarmıştır.Osman Pamukoğlu her defasında Türk ordusunun terörle mücadeleyi ilk başta nizam-ı harp taktiklerine göre yürüttüğünü fakat zamanla özellikle de kendisinin öncülüğünde Türk ordusunun gayr-i nizamı harp teknikleriyle Pkk ile mücadele edilmeye başlandığını ve bunun neticesinde örgütün çökertildiğinden bahseder...

Gerçekten de 90'lı yıllar tüm imkansızlıklar ve tecrübesizliklere rağmen terörle mücadelede en başarılı olunan yıllardı.O dönem Türk ordusunun elinde şimdiki gibi gelişmiş zırhlı araçları yoktu,İHA'ları yoktu,yerli saldırı tipi helikopterleri yoktu,hareketli obüsleri yoktu (fırtına),gelişmil kalekolları yoktu...Dahası komutanlarda ve askerlerde tecrübede yoktu.Fakat buna rağmen 2015-2016 yıllarında yaşanılan Hendek çatışmaları gibi olayları bu ülkeye yaşatmadılar.Pkk'lı teröristlerin aylarca il ve ilçeleri kontrol etmesine,buralardan Türk ordusuna kafa tutmasına izin vermediler.(Şüphesiz 2015-2016 yılları arasındaki Hendek çatışmalarında Türk ordusunun bir kabahati yoktu.Yıllarca süren açılım sürecinde askerin ve polisin ellerinin bağlanmasıyla teröristler şehirlere sızıp şehirleri ayaklanmaların merkezi yapmışlardı.Fakat buna rağmen Türk ordusu ve polisi siyasi iktidarın yaptığı bu ahmakça açılım politikasının bedelini canıyla ve kanıyla kapatmayı başarmıştı.)

Aklı başında olan herkes Pkk terörünün 90'larda en üst seviyeye çıktığını ve izlenen politikalarla sonunun getirildiğini kabul eder.1999'da terörist başı apo yakalanmış,müebbet hapis cezası yiyerek ömrünün geri kalanını bir hücrede çürüyerek geçirmeye mahkum edilmişti.Lidersiz kalan terör örgütü dağılma sürecine girmiş,Türkiye'den teröristlerini çekmeye başlamış dahası silah bırakma aşamasına kadar gelmişti.Öyle ki 2002 yılı civarında bütün bir yıl boyunca sadece 7 şehit verilmiş ve pkk'nın silahlı gücü 4-5 bin civarına kadar gerilemişti...

Sonrası malum...
    3 Kasım 2002 iktidar değişimi,
    20 Mart 2003 Irak'ın işgali ve bu işgal neticesinde kurulan K.Irak Bölgesel Kürt Yönetimi vs derken;

Hem Irak'ta hem de Suriyede on binlerce Pkk'lı terörist,
    Alıp başını gitmiş olan Kürt milliyetçiliği ile Türkiye karşı karşıya...

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    daha ozamandan belliymiş hedefin suriye oldugu

• quote:

Orijinalden alıntı: -Hattori-

ulan ülkede hala 1950'yapımı g3 kullanıyor 500,000 bin adet ! 69 YILLIK SİLAH ÇÜŞŞŞŞŞ !!!
    1950 de bile bu silah 5 kuruş etmez. eğitim harici orduda yer almaması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

1950 de bile bu silah 5 kuruş etmez. eğitim harici orduda yer almaması gerek.

Alıntıları Göster
    keleş leri çamurdan çıkar çalışıyor bizim silahımız g3 hafif tozlansın tutukluk yapıyor.

m40 m60 tankları halen envanterde.

80 model leopard lar en iyi tanklarımız.

roketatarla delinecek m60 tanklarıyla suriyeye girdik.

etkili menzili yüksekmiş eski kırıkkalenin menzili daha yüksek niye onu kullanmadık ki.

insan tecrübe edindikçe haaa oluyor ölemimiş oluyor.

90 larda savcıdan izin alamayınca hiç bir yere baskın yapılamıyordu.

şimdi adamın aklına kurt düşüyor acaba oluyor insan bu savcılar o savcılarmıydı diyor kendi kendine.

sırf izin versin diye savcıları subay gazinosunda el üstünde tutan bir sürü alay komutanları vardı.

bu savcılar hangi savcılardı diyor insan 70 lerden bu yana sızmaya başlamış insanlarmıydı.

tüsiad başkanı yahudi. oldukça normal karşılandı.

benim aklımdaki güncel soru patates tohumu ile soğan tohumu varmı acaba türkiyede.

birde iyi horozun tanesi 100 tl yi aşmış. köylerde beğenilmeyen civciv ler aranır oldu son zamanlarda.

g3 ten nerye geldin diye kızmayın aynı şeyler sürekli yaşandığından yazdım.

tekrar tekrar sizde yaşayacaksınız.

• EMEKLİ ALBAY ERDAL SARIZEYBEK: 2008 kan uykusu belgeselinde en az (kendi tahmini) 600 bin asker şehit verdik diyor bugün kaç olmuştur? yazık değil mi? bence 1 milyona yaklaşmış hatta geçmiştir.

Türkiye Cumhururiyeti - Türk Silahlı Kuvvetleri Resmi Açıklaması YOKTUR.
  • Yani şimdi gelmiş geçmiş hükümetler istemediği için mi pkk bitirilemedi?

1974'e kadar siyasetçilerin haberinin olmadığı özel harp dairesini nasıl açıklayacağız o zaman?

Ecevitten örtülü ödenekten Özel Harp Dairesi için istenen paranın hikayesini araştırın. Özel Harp Dairesinin yerinin neresi olduğunu da araştırın.

Yanlış anlaşılmasın. Bu tarz yapılara karşı değilim. Güvenlik için ne gerekiyorsa yapılır. Benim anlamadığım şu: Siyasilerden habersiz özel harp dairesi kurulabiliyorsa yine onlardan habersiz Pkkyı bitirme birimleri kurulamaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 4 Mayıs 2019; 22:27:50 >
  • özel harp dairesi, milli istihbarat teşkilatı bunlar hep abd/cia ait istihbarat teşkilatı 1965'de cia ait bir binanın alt katında kurulmuştur misal 6 kat cia ise 5 kat mit. 80 darbesi yapıldıgında abd'de bizim çocuklar yaptı diye natocu bir Bakanın açıklaması vardı.

osman pamukoglu 1994'de jerma betkar operasyonu ile pkk bitirici vuruşu yapacaktı ama kan uyukusu belgeselinin sonundada dedigi gibi ozamanın genel kurmay başkanı "siz bi geri gelin bakayım (bir telefon gelmiş)" hatta tepki olarak tsk'ya ait scorsky helikopter düşürüldü

PKK BİTMİYORSA BOP EŞBAŞKANI GİBİ SİYASİLER+DİJJ GÜJJLER YÜZÜNDEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 4 Mayıs 2019; 22:19:57 >
  • Şimdi burada şu durum ortaya çıkıyor: Komünizmle mücadele konusunda Abd ve Türkiye'nin çıkarları örtüşüyordu. Ancak Pkk ile mücadele konusunda örtüşmüyor. O zaman sorun siyasiler olmuyor. ABD'nin çıkarlarının dışına çıkılamaması sorunu ile karşı karşıya kalıyoruz.

Ya da bir ihtimal şu: PKK'nın bitirilmemesinden her iki devletin de çıkarı var. O çıkarı görmek için Tikko'nun oluşum sürecini incelemek gerekiyor.

Haki karer ve kemal pir isimlerini iyi araştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 4 Mayıs 2019; 22:36:41 >
  • 1990'LARDA ASKERLİK GERÇEKLER !

pkk nın var olmasında abd nin çıkarı var, aslında abd degil israil'in çıkarı var abd sadece yardım ediyor. yukardaki gibi bir haritanın oluşması için türkiyeye saldırıp bölecek bir güç lazım ve bu gücün desteklenmesi lazım.(abd ve ab ve israil)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.