Şimdi Ara

1990 316 i bmw sizce nasıl bir araç

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
15.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim emektar audi 100 ile 1990 model 316i bmw takasa gireceğim yakın bir zamanda
    1 bu arabanın kronik arzaları varmıdır
    2 alırken nelere dikkat etmeliyim
    3 yakıt konusunda nasıl bir araçtır
    4 alırsak memnun kalırmıyız
    ayın 11 satış gercekleşecek yardımcı olursanız sevinirim

• cok dikkat etmek lazım
    sonucta 16 yasında bir motor
  • benim audi 100 2144 cc 5 silindir otomatik vites vede 1984 model
    sizce bu takasa değermi?
  • alacagınız aracı cok iyi arastırıp icinize sindirmeniz gerek

ben hep bu takas islerinde pişman olmusumdur

sonucta sorunsuz aracınızı verip sorunlu bir arac alma ihtimali var bence iyi arastırıp motorunu falan bir bilene göstermek lazım
  • 1990 model BMW 3.16i m40 motora sahip 102 ps gücünde ekonomik,ama herzaman BMW kullandığınızı hissetiren bir araçdır.Üst düzey markalardan alman bir araç kullanıyorsan motor olayını fazla kafana takma benim aracım 240.000 de ve halen ilk motoru ve kompresör testi mükemmel olmasada çok iyi..kullanıma bağlı bir yerde...

Ayrıca bahsettiğimiz arac E30 kasa BMW 'dir ki Genel kanı olarak BMW nin en güzel kasası da denilebilir.Ayrıca tüm m3 ler içersinde halen kullanımı en keyifli kasa olarak hem fikir olunmuş bir modeldir

Kronik arızaları olarak da aracın hava yakıt ayarlayıcısında problem olabiliyor.Eğer o bahsettiğim kutu açılmış ve kurcalanmış ise canın sıkılabilir.
    aracın rolanti ayarlayıcısı problem yaratabiliyor.Temizlemekle bir yere kadar,değiştirmek tercih olmalı..
    yakıt konusunda araç eski nesil olduğu için eski nesil doğanlardan daha az yakıyor emin ol

alırsak memnun olurmusun sorusuna ise..Eğer BMW sever biriysen çıkardığı problemleri hiç takmazsın,uğraşmak ayrı bir keyif,mükemmel sürüş keyfi.. Eğer BMW sevmiyorsan alma dostum..Üzer bu araç seni,bırak meraklısı binsin

saygılar

1990 316 i bmw sizce nasıl bir araç

• aracı bu gün aldım audi 100 de takasa verdim ilk izlenimlerim belki otomatik kullandığımdan dolayı viteslere tam olarak alışamadım
    direksiyon ağır geldi hidrolik değil belki ondan
    ama basınca gidiyor hoşuma gitti daha alışacağız otomatikten sonra düz vites kullanmak gerçektende zor
  • Öncelikle hayırlısı olsun arkadaşım..Senin adına sevindim.Kullanımı çok keyifli bir araçtır.Kazasız belasız kullanman dileğiyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla ben bindim o raabaların 316 sınıda 320 sinede memnun kamadım
    hele 316 bildiğin doğan slx... yanlış anlaşılmasın arabayı kötülemek değil maksadım kullandığım arabayı diyorum...
  • HAyırlı olsun.Sanırım aldığınız injeksiyonlu.Hidrolik direksiyon olması lazım diye biliyorum.

Yakıt durumu nedir?Lpg filan düşünüyor musunz?
    quote:

Orjinalden alıntı: m_kucukaksoy

aracı bu gün aldım audi 100 de takasa verdim ilk izlenimlerim belki otomatik kullandığımdan dolayı viteslere tam olarak alışamadım
    direksiyon ağır geldi hidrolik değil belki ondan
    ama basınca gidiyor hoşuma gitti daha alışacağız otomatikten sonra düz vites kullanmak gerçektende zor
  • bana biraz ufak geldi birazda sanki fazla yakıyor gibi ama audi 100 kadar değil lpg düşünüyorum ama sıralı sistem taktırmayı düşünmüyorum belki satarım zaten audi 100'ü satabilmek için bu aracı almıştım sadece eski sistem lpg bu araca takılıyorsa hangi marka bu arac için daha verimli
  • Dostum aracın sorunu yoksa satma gerçekten efsane araçlardan biridir, ama yukarıda da bir arkadaşın dediği gibi bmw seviyorsan tutkunuysan bu araç sana çok şey ifade edecektir.

•  1990 316 i bmw sizce nasıl bir araç
  • benimki 4 kapılı sedan ama yukarıdaki resimdeki ayrı bir ekol keşke bundan olsaydı
  • çok güzel yaa.
    Resim müthiş
  • arkadaşlar araba güzel ama bana ufak geliyor şimdi 1996 model tempra sw takasa girmek istiyor sizce takasa gireyimmi
  • maaşallah takas yapa yapa modeli yükseltiyorsun arkadaş..helal olsun...
    yakında 2000 üstü modeli de görürsün bu gidişle
  • yok vazgeçtik araç önden darbeli yapan adamda iyi yapmamış vazgeçtik bmw ye devam sıralı olmayan lpg taktıracağım
  • BENCE SÜPER AMA BEN BMW 325İ ALCAM YA YA BMW ŞEKİL ARAÇ TÜM MODELLERİ GÜSEL NE ALIRSANIZ ALIN SÜPER ARAÇ:dd:d:d:d:
  • Hocam aracın akıbeti ne oldu?Sorun filan var mı taktın mı lpg ? Masraf açıyor mu?Ne kadar yakıyor?Üstüne aldın mı?Ne kadara aldın?
  • bulunduğum yerde tüp taktırmıyacağım kötü işçilik ve hep sorun taktıranlar söyledi bende yazın hataya gidince orda tanıdığım bu işi bilen bir usta var ona taktıracağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.