Şimdi Ara

1989 4 vites Şahin alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen gün yolda bir tane çok temiz bir şahin gördüm şans eseri de araç sahibi ile tanıştım arabanın etrafında döndüm falan filan derken aracın satılık olduğunu da öğrendim ve arabayı almaya karar verdim Arabanın dış görünüşü motoru gidiş falan her şey çok güzeldi

Kendim yaklaşık 1 milyon lira fiyatları olan Volkswagen tahingo kullanıyorum ama bu araçtan daha çok zevk aldım nedense

Araçla ilgili kafama takılan tek şey şu oldu aracın alt tabanı falan yapılmış işte dışı boyanmış tekrar boyanacak şimdi ufak tefek masraflar var ama bu arabanın geçmişte Ticari taksiye çıkıp çıkmadığını nereden anlayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hem ben konuşuyorum Samsung M23 telefonum yazıyor yazım yanlışları affola Kusura bakmayın arkadaşlar ama bu vesileyle de gerçek anlamda forumda laf yetiştirebiliyorum Çünkü şu anda konuşuyorum

• Hayırlı olsun,fiyat nedir.

• 1 milyon liralik tahin pekmez kullanmanın bizle ilgisi ne?

• 1989 Model araç Ticari de çalışsa ne olur çalışmasa ne olur??? Buna neden takıldınız çok merak ettim. Zaten O araç her şekilde, bir kaç defa Motor, alt takım, şanzıman, diferansiyel revizyonu geçirmiştir zaten.

• Tahin pekmez demedim Ben konuşuyorum Samsung telefonum yazıyor Bunu anlamak için bu kadar mı şey yapmanız lazım bu cümlede Az önceki cümlede saçmaladım Onun da her şeyini doğru düzgün yazdı sincap telefon

• tefennili kullanıcısına yanıt

Arabayı almaktan vazgeçtim temiz namusu buldum onu aldım Ford Taunus buldum namusu bulmadım Ford Taunus

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    renault 19 1.6e vs. doğan slx
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • icemy kullanıcısına yanıt

125000

• Dikte ile yazdığınızda bazen böyle olabiliyor ses sahibi karizmatik bir sese sahipse yapay zeka bile bazen eli ayağına dolana biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswagen -- 23 Kasım 2022; 15:10:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ha anladım, namuslu bir Ford Taunus bulamadınız, hepsi kötü yola mı düşmüşler?  

• daswagen kullanıcısına yanıt

Elhamdülillah değerli hocam.

Diyanet işlerinden diksiyon dersi almıştım.

• tefennili kullanıcısına yanıt

Edepsiz şerefsizler kedi kesip arabanın içinde yemişler. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.