Şimdi Ara

1986 MODEL MERCEDES ALINIRMI?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu ilandaki 1986 model mercedes için görüşleriniz nelerdir acaba ?..
    alınır mı sizce, alınırsa arızaydı felan çok uğraştırırmı ?.. kullanan tecrübe sahibi olan arkadaşlardan yardım ricaediyorum. TEŞEKKÜRLER !..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ihtiyactan-acil-satilik-acil-acil-acil-satilik-pazarlik-yok-99505287/detay

• alınmaz... çünkü motorunda kayıplar vardr.. (kompresyon,subaplar) şanzıman otomatik olacaktır o da sıkıntı yaşatır.. sonuçta 26 yaşında bir araç.. çok masraf etmek zorunda kalırsınız.. bence uzak durun.. araçta lpg de var.. bu araçlar lpg kitleri ile uyumlu değildir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteg -- 15 Kasım 2012; 9:47:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteg

alınmaz... çünkü motorunda kayıplar vardr.. (kompresyon,subaplar) şanzıman otomatik olacaktır o da sıkıntı yaşatır.. sonuçta 26 yaşında bir araç.. çok masraf etmek zorunda kalırsınız.. bence uzak durun.. araçta lpg de var.. bu araçlar lpg kitleri ile uyumlu değildir..
    Alınır ama bu ilandaki gibiyse alınmaz. Arabasına gerçekten çok iyi bakanlar var. Daha iyi araştırmanızı öneririm.
    74 model vardı bende, canavar gibi çalışıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Alınır ama bu ilandaki gibiyse alınmaz. Arabasına gerçekten çok iyi bakanlar var. Daha iyi araştırmanızı öneririm.

Alıntıları Göster
    Alınır ama orjinal olanı alınır. Bu bence orjinal bir araba değil. Oynanmış bununla. Başından epey işler geçmiş. Zaten döşemeden kaybediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Alıntıları Göster
    LPG takılmamış, kilometresi oynanmamış araçları tercih edin derim. Dış görünüşüne aldanmayın. O yaşta olup orjinalliğini korumuş pek çok araç var. Fiyatın bu kadar düşük tutulmasının nedeni de aracın yorgunluğu zaten. Tanıdığınız yakın bir ustanız varsa, para sorun değil ve arabayla uğraşmak istiyorum diyorsanız alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: leventoker

LPG takılmamış, kilometresi oynanmamış araçları tercih edin derim. Dış görünüşüne aldanmayın. O yaşta olup orjinalliğini korumuş pek çok araç var. Fiyatın bu kadar düşük tutulmasının nedeni de aracın yorgunluğu zaten. Tanıdığınız yakın bir ustanız varsa, para sorun değil ve arabayla uğraşmak istiyorum diyorsanız alın.

Alıntıları Göster
    genel kanı alınmaması yönünde, fikir beyan herkese teşekkürler !..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

genel kanı alınmaması yönünde, fikir beyan herkese teşekkürler !..

Alıntıları Göster
    bence alınır.ama arabayla uğraşıcak vaktiniz ve paranız varsa.sürekli soru çıkarabilir çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

şanzıman otomatik olacaktır o da sıkıntı yaşatır.. sonuçta 26 yaşında bir araç..

araç manuel vites
  • quote:

quote:

şanzıman otomatik olacaktır o da sıkıntı yaşatır.. sonuçta 26 yaşında bir araç..

araç manuel vites

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-muayyer-190-e-klimali-lpgli-takas-olur-92701102/detay

Bu araba forumdan bir arkadaşa ait , foruma 10.500 tl e vereceğini yazmıştı bir konuya, sizin konunuzu görünce aklıma geldi yazayım dedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: TRaMbLeN

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-muayyer-190-e-klimali-lpgli-takas-olur-92701102/detay

Bu araba forumdan bir arkadaşa ait , foruma 10.500 tl e vereceğini yazmıştı bir konuya, sizin konunuzu görünce aklıma geldi yazayım dedim...

Aslında bu kadar eski model bir mercedes düşünmüyorum. Benim linkte verdiğim araç bizim mahalleden birinin, yani araç yanımda. dün arkadaşlarla sohbet ederken alınabilir bir araç olduğunu felan söylediler fiyatının da uygun olduğunu söyleyerek aklıma koydular bu aracı yoksa bu kadar eski model araçlardan oldum olası çekinmişimdir. Bu yorumları yapan arkadaşlar tabiiki markasına saplantılı olanlar , yoksa araç konusunda çok fazla tecrübe sahibi olan kişiler değildi. Bu yüzen sizlere de danışmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 15 Kasım 2012; 13:47:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TRaMbLeN

Aslında bu kadar eski model bir mercedes düşünmüyorum. Benim linkte verdiğim araç bizim mahalleden birinin, yani araç yanımda. dün arkadaşlarla sohbet ederken alınabilir bir araç olduğunu felan söylediler fiyatının da uygun olduğunu söyleyerek aklıma koydular bu aracı yoksa bu kadar eski model araçlardan oldum olası çekinmişimdir. Bu yorumları yapan arkadaşlar tabiiki markasına saplantılı olanlar , yoksa araç konusunda çok fazla tecrübe sahibi olan kişiler değildi. Bu yüzen sizlere de danışmak istedim.

Alıntıları Göster
    bunun 92 modeli vardı bizde. yaşa bağlı sıkıntılar getiriyordu ama yine de ben arabayım diyordu. lpg olduğu için ve orijinal gözükmediği için ben de sıcak bakmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

bunun 92 modeli vardı bizde. yaşa bağlı sıkıntılar getiriyordu ama yine de ben arabayım diyordu. lpg olduğu için ve orijinal gözükmediği için ben de sıcak bakmıyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

ARABADA SADECE ÖN SOL ÇAMURLUK ELLENMİŞ OLUP KOMPLE BOYALIDIR.

çamurluk mu komple boyalı araç mı? kelime oyunu var bence uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent Hanna

quote:

ARABADA SADECE ÖN SOL ÇAMURLUK ELLENMİŞ OLUP KOMPLE BOYALIDIR.

çamurluk mu komple boyalı araç mı? kelime oyunu var bence uzak dur.

Alıntıları Göster
    günlük kullanım için alıcaksanız ve maddi anlamda da gücünüz sadece arabayı almaya yetecek ise almayın gidin palio, accent felan bakın yoksa sonra çok pişman olursunuzda iş işten geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakir Kemancı -- 15 Kasım 2012; 15:05:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakir Kemancı

günlük kullanım için alıcaksanız ve maddi anlamda da gücünüz sadece arabayı almaya yetecek ise almayın gidin palio, accent felan bakın yoksa sonra çok pişman olursunuzda iş işten geçer.

Alıntıları Göster
    teşekkürler arkadaşlar !..
  • quote:

teşekkürler arkadaşlar !..

Alıntıları Göster
    Motor ve yürüyen aksamına düzgünce baktırın her hangi bir sıkıntı yoksa düşünülebilir güzel araçtır sıkıntı ve sorun çıkartmaz uzun vadede.
  • Bu araba bakımsız o ayrida adamların 86 yılında yaptığı araca bak inanılır gibi değil içi ve dışı çok sık kaliteli akıyor bu kasalari çok beğeniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9872305B9

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bu foruma sorularak eski araba alınmaz.
    Arabadan anlayan bir yakınınız yok ise, internet ilanından araç alınmaz.

Düzgün w124 alınır paşalar gibi binilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9872305B9

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    üstüne 5 bin daha koyulur w126 balina kasa alınır 90 model otomatik sol şerit kapatılır yeni yetmelere nal toplatılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

üstüne 5 bin daha koyulur w126 balina kasa alınır 90 model otomatik sol şerit kapatılır yeni yetmelere nal toplatılır.

Alıntıları Göster
    Bende W115 hastasıyım şöyle bbs'li basık bir w115 olucak off veya şöyle;

1986 MODEL MERCEDES ALINIRMI?..

• mersonun ölüsü bile alınır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.