Arkadaşlar bizde 85 Granada var arabanın geri vitesini bulamadım cidden, vites kolunu ne tarafa götürsem araba ileri gidiyor . Nerde bu R?
quote:Orijinalden alıntı: darkpasa Arkadaşlar bizde 85 Granada var arabanın geri vitesini bulamadım cidden, vites kolunu ne tarafa götürsem araba ileri gidiyor . Nerde bu R? araba kiminse ona sormayı denediniz mi?
quote:Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan quote:Orijinalden alıntı: darkpasa Arkadaşlar bizde 85 Granada var arabanın geri vitesini bulamadım cidden, vites kolunu ne tarafa götürsem araba ileri gidiyor . Nerde bu R? araba kiminse ona sormayı denediniz mi? Telefona cevap vermiyor şuan
bütün vites boşluklarını tektek deneyin son ihtimalle kalkış yaparken geriye gitmeye başladığı zmn tamamdır :)
eski fordların genellikle geri vitesi 1 .vitesin yanında mandallı yada bastırmalıdır en azından benim kullandığım 89 tanusun öyleydi
quote:Orijinalden alıntı: met.nar vites boşta iken aşağı bastır ve önce sağa sonra geriye... Böyle bişi
quote:Orijinalden alıntı: unforgiv3n Şu şekilde. quote:Orijinalden alıntı: unforgiv3n Şu şekilde. Aynen şekildeki gibiymiş hocam sağolasın