Şimdi Ara

195/55/15 lastik ölçülerimi alternatifi ile değiştirmek istiyorum yardımcı yardımcı olunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende citroen xsara 2005 var orjinal lastik ölçüleri 195/55/15 Kar lasitiği alacağım ama bu ebatlardaki lasitler çok pahalı. bu ölçülerin alternatifi varmı. ben etrafımdaki lastikçilere sordum fakat çelişkili cevaplar vediler. değiştiren arkadaşımız var mı herhangi bir aksilik olurumu değiştirsem. ali sağlam bey bu konuyla ilgili bir soruma bir cevap verdi ama kesin bilgi almak istiyorum. saygılarımla

• 185/60/15 ebadını güvenle kullanabilirsiniz. eğer çok kar alan bir bölgede iseniz 175/65/15 daha ideal olacaktır sizin için. karda ne kadar ince o kadar iyi yol tutuş sağlar. iki adet çıkma sac jant bulursanız 14'' 185/65/14 klullanabilirsiniz ki fiyatlar 65 ytl civarına kadar düşer 14'' de üstelik janttan sök tak yapmazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impress -- 3 Kasım 2008; 21:51:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: trojana

195 60 R15 alabilirsin.

195/60R15 olmaz.

quote:

eğer çok kar alan bir bölgede iseniz 175/65/15 daha ideal olacaktır sizin için. karda ne kadar ince o kadar iyi yol tutuş sağlar.

Kar tutunma mantığı doğru ancak ebat olarak tam doğru değil. 195/55R15 in en yakın/uygun tek alternatifi 185/60R15 dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisaglam -- 14 Kasım 2008; 18:19:47 >
    Kadın mezarlığa girerken başını kapıyor, dışarı çıkarken açıyor. Ölüye karşı kapayıp, diriye karşı açmak akıl almaz...N.Fazıl KISAKÜREK
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucak15

bende de bora var 195*65*15 ebatlarında orjinal lastikleri var.bende 185*65*15 gibi kar lastiği düşünüyorum.Acaba uygun olurmu?Yanakları bende mi yükseltmeliyim?

195/65R15 ebadında yukarıdaki gibi mantığı güdebilecek ebat muadili maalesef yok, orjinal ebadınızdan vazgeçmeyiniz.
    Kadın mezarlığa girerken başını kapıyor, dışarı çıkarken açıyor. Ölüye karşı kapayıp, diriye karşı açmak akıl almaz...N.Fazıl KISAKÜREK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.