Şimdi Ara

75 ,77, 80 ,85 ,90 ekran tv arayışındayım tecrübe ve önerileriniz varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: -ForeverY- Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun yıllar oldu forumda zamanında araştırarak samsung 55mu9000 almıştım yıllardır sorunsuz ve güzel bir şekilde kullanıyorum. Gerçekten kupon ve güzel bir üründü zamanında. Artık aile evinden ayrılıp yeni bir ev açıyorum inşallah. Ve büyük ekranı olan bir tv istiyorum baya koptum hangi tv alınır hangisi iyidir bilemiyorum. Samsun lg hep iyiydi şimdi birde tcl çıkmış. Varsa tavsiye öneri yardımcı olmanızı rica ediyorum. Herkese selamlar saygılar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Benim vicdanım var. Tavsiye veremem. Size göre doğru olan neyse odur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hidalgo_51

Arkadaşlar uzun yıllar oldu forumda zamanında araştırarak samsung 55mu9000 almıştım yıllardır sorunsuz ve güzel bir şekilde kullanıyorum. Gerçekten kupon ve güzel bir üründü zamanında. Artık aile evinden ayrılıp yeni bir ev açıyorum inşallah. Ve büyük ekranı olan bir tv istiyorum baya koptum hangi tv alınır hangisi iyidir bilemiyorum. Samsun lg hep iyiydi şimdi birde tcl çıkmış. Varsa tavsiye öneri yardımcı olmanızı rica ediyorum. Herkese selamlar saygılar.
    Büyük ekran benim isim hocam
    Siz bütçeden, izleme mesafesinden, Tv yi duvara koyacak bir yer olup olmadığından, Apartmanda oturuyorsanız Tv kutusunun merdivenlerden geçip geçmeyeceğinden veya balkondan iceri alınabiliyorsa o tarafa vincin yanaşıp yana?amayacagindan haber verin yeter🙂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • frekans76 kullanıcısına yanıt
    Üstat bütçe 80-120 bin arası olur. Salonun planını attım tv konsolunun olduğu yerin uzunluğu 293 cm , izleme mesafesi en dipdeki koltuktan tv ye 2,2m 2,5m vardır. Apartmanda 1 katta oturuyorum. Geçen büyük buzdolabı geçti ty de geçer heralde diyorum. Vinçlik bir durum olmaz heralde. Bu ölçülere göre bana 75 77 80 dahamı iyi olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hidalgo_51

Üstat bütçe 80-120 bin arası olur. Salonun planını attım tv konsolunun olduğu yerin uzunluğu 293 cm , izleme mesafesi en dipdeki koltuktan tv ye 2,2m 2,5m vardır. Apartmanda 1 katta oturuyorum. Geçen büyük buzdolabı geçti ty de geçer heralde diyorum. Vinçlik bir durum olmaz heralde. Bu ölçülere göre bana 75 77 80 dahamı iyi olur ?

Tv sehpanın uzunluğu kadar bi Tv bakmaniz gerek, orada duvar L şeklinde bir hal alıyor.
    İzleme mesafeniz cok uzun değilmiş, size 65 de olur en fazla 75 olur, 85 biraz büyük gelir diye düşünüyorum, sehpanin uzunluğu yetmez zaten.
    75 " lere bakin o araya olur gibi.
    Uydu yayini ağırlık izlenecekse, gündüzleri de Tv açıklıyorsa mini led Tv bakmani tavsiye ederim, Oled de alabilirsiniz ama kullanım amacınıza göre biraz değişebiliyor, uydu yayini ağırlıklı izlenirse ileriki zamanlarda oled ekran yanığı olma olasılığı cok yüksek oluyor. Mini led Tv lerde oyle bi sorun yok hocam.
    Oled alacaksaniz g5 en iyisi, 2+3 yil garanti veriyor, c5 2 yil garanti veriyor.
    Mini led olarak Tcl tv ler özellikleri ile öne çıkıyor.
    65 " düşünürseniz 65q7c suan 61.5 k ya satılıyor, özellikleri iyi orta sekment bir mini led Tv,
    C8k modeli de var, c7k( q7c) nin bir üst modeli, c8k nin üzerindeki ülkede baska bir mini led yok.
    Samsung düşünürseniz qn90f ye bakin, onun alt modellerini tavsiye etmem.
    Ayrica bulabilirsiniz Tcl c855 lerde cok iyi Tv dir.
    Sormak istediğiniz bisey olursa yazin yardımcı olmaya çalışırız.

• frekans76 kullanıcısına yanıt
    Üstat çok teşekkürler verdiğin bilgileride göz önünde bulundurarak buna göre araştırmamı yaptın. Qn90f ağır basıyor gibi. LG OLED evo AI C5E birde bu tv var lg nin kendi sayfasında da indirim uyguladığı bir ürün bununla ilgili görüşün nedir ?

Koç Pazarlama LG, SAMSUNG, SİEMENS yetkili bayisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.