Şimdi Ara

1940 ta çekilen bir fotoğraf ve zaman yolcusu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
204
Cevap
8
Favori
12.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence normal bir fotoğraf o yıllarda olabilecek şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Zaman yolculuğu zaman akış ilkesine terstir yani bi taşı bile yerinden oynatmak muazzam değişikliklere neden olabilir buda evren işeyişini bozar ve uzay zaman sürekliliğinde bozulmalar yaşanır yani imkansız

sen bilir kişi misin?

Akil adamda olabilir

Adam aynşıtayn.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John titor buradasın biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

buram buram fotoşok kokuyor..

bari adamın kıyafetlerini o döneme ait yapsalardı..

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: takım elbiseli penguen

quote:

Orijinalden alıntı: Tam_Türk

quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

FOTOĞRAF FOTOŞOP. bakın ilgili adamın kulağının gölgesi çıkmış. öne doğru bayağı uzanmış gölge ki bu o duruma göre güneş yatay durumda olduğunu gösterir. Ama diğer gösterdiğim adamların kulaklarına bakın. Hiç birinin kulak gölgesi yok. Çünkü fotoğrafın orjinali güneş tepe noktasındayken çekilmiş ondan ötürü kulakta gölge yok. İkinci nokta ise, yine kırmızı yuvarlağa aldığım adamın şapkasının gölgesi dik bir güneşin sebep olacağı gölge şekline sahip. Eğer güneş malum adamın kulağında sebebiyet verdiği gölge şekli yüksekliğinde olsaydı bu amcanın da şapkasının gölgesi öne uzanır durumda ve çok daha ince olacaktı. Ama ne varki güneş tepe noktasında olduğundan gölge hemen hemen düz bir şekile girmiş.
     1940 ta çekilen bir fotoğraf ve zaman yolcusu

Orjinali Kanada'da mevcut zaten.Resim Canon yetkilileri tarafından doğruluğu kanıtlandı 10 sn'de çürütmüşsün bakıyorum

adamın kanıtı var ki çürütmüş. canon yetkilerinin onayladığına dair bir belge video bişey var mı? ayrıca canonla ne alaka onu anlamadım. daha geçen hafta ortaya çıktı adamın teki efsaneler müzesinde çalışıyormuş. tüm resimlere kendini ekletmiş. 5 yıl kimse fark etmemiş. elvisle el sıkışırken filan resmi var adamın müzede kimsenin haberi yok. bu da öyle bişeydir. hadi onu geçtim doğru olsa bile ne fark eder. biri faklı giyinmiş diye gelecekten mi geldi şimdi?

dostum efsaneler müzesindeki olayla ilgili haber linki falan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tam_Türk

ORjinali Kanada'da bulunuyor.O kişi john titor.Bir bilgisayar mühendisi.2038 yılında IBM bilgisayar kodları için mi gelmişti yanlış hatırlamıyorsam

2038 Yılı Problemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

düşünmek lazım belkide olabilir belkide fotoşok
    />

hangi filmden bu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CodeX

quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

quote:

FOTOĞRAF FOTOŞOP. bakın ilgili adamın kulağının gölgesi çıkmış. öne doğru bayağı uzanmış gölge ki bu o duruma göre güneş yatay durumda olduğunu gösterir. Ama diğer gösterdiğim adamların kulaklarına bakın. Hiç birinin kulak gölgesi yok. Çünkü fotoğrafın orjinali güneş tepe noktasındayken çekilmiş ondan ötürü kulakta gölge yok. İkinci nokta ise, yine kırmızı yuvarlağa aldığım adamın şapkasının gölgesi dik bir güneşin sebep olacağı gölge şekline sahip. Eğer güneş malum adamın kulağında sebebiyet verdiği gölge şekli yüksekliğinde olsaydı bu amcanın da şapkasının gölgesi öne uzanır durumda ve çok daha ince olacaktı. Ama ne varki güneş tepe noktasında olduğundan gölge hemen hemen düz bir şekile girmiş.

Yemin ederim 2 gündür bu konuyu düşünüyordum sonunda ferahlattın valla.

orda gölge kulağın değil aksine gözlüğün gölgesi . kafasında şapka olmadığı için gölgeyi gözlük sağlamış.

Cidden soruyorum: Kulağın sebebiyet verdiği gölgeyi göremeyecek kadar gözlerin bozuk mu? Gözlükle alakası olmayan bir gölgeden bahsediyoruz :D Kulakla aynı hizada ona ait olduğu çok belli. İyi bak. Gözlüğün sapı adamın alnına yapışık. Gölge oluşturamaz bile.

Bence kulagin boyutunu acisini bilmeden boyle bir sonuca varabilecegini sanmiyorum. Adamin kulaklari kepceyse ve dogru acida duruyorsa oyle bir golge olusturabilir. Ciddi bir geometrik hesaplama yapmadan dogru oldugunu iddia edemezsin. Ama dedigin dogru olabilirmi? Olabilir.

• Adamın kıyafetleri günümüze göre gayet uygun, normal, sıradan kıyafetler. Yani bu adamın zaman yolculuğunu bu sıralar yapmış olması lazım. Yani sonuç olarak mantıksız geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Zaman yolculuğu zaman akış ilkesine terstir yani bi taşı bile yerinden oynatmak muazzam değişikliklere neden olabilir buda evren işeyişini bozar ve uzay zaman sürekliliğinde bozulmalar yaşanır yani imkansız

sen bilir kişi misin?

sen uzman mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXGreyWolfXx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CodeX

quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

quote:

Yemin ederim 2 gündür bu konuyu düşünüyordum sonunda ferahlattın valla.

orda gölge kulağın değil aksine gözlüğün gölgesi . kafasında şapka olmadığı için gölgeyi gözlük sağlamış.

Cidden soruyorum: Kulağın sebebiyet verdiği gölgeyi göremeyecek kadar gözlerin bozuk mu? Gözlükle alakası olmayan bir gölgeden bahsediyoruz :D Kulakla aynı hizada ona ait olduğu çok belli. İyi bak. Gözlüğün sapı adamın alnına yapışık. Gölge oluşturamaz bile.

Bence kulagin boyutunu acisini bilmeden boyle bir sonuca varabilecegini sanmiyorum. Adamin kulaklari kepceyse ve dogru acida duruyorsa oyle bir golge olusturabilir. Ciddi bir geometrik hesaplama yapmadan dogru oldugunu iddia edemezsin. Ama dedigin dogru olabilirmi? Olabilir.

+ 123124135179872349012830912748917325897289

edit: adam haklı; şotofok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRunaway -- 6 Mayıs 2013; 14:53:06 >

• O bilgisayarin islemcisi ile closed shell system'e giriliyor. Dw en usttun 1 alt tqbakasi. Buyuk ihtimal oraya girmek icin kullanicaklardi. Suan sadece sayili insan giriyor

• benim merak ettiğim o kadar insan nereye bakıyor adam geçmişe dönmüşse bir bakıp çıkayım diye dönmemiştir heralde
  • fotoğrafın sol en önündeki elinde bir şey tutan adamı sadece ben mi messiye benzettim? yoksa messi demi?
  •  1940 ta çekilen bir fotoğraf ve zaman yolcusu
  • phoshopdur kesin değilse bile eski zamanda çekilmemiştir, eski zaman ortamı yaratılıp öyle çekilmiştir. Zaman makinası yok daha neler :)
  • Yav he he.

• quote:

Orijinalden alıntı: retro.

quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

düşünmek lazım belkide olabilir belkide fotoşok
    />

hangi filmden bu

valla ne söylesem ki emin değilim kimsenin sorcağı aklıma gelmedi

•  1940 ta çekilen bir fotoğraf ve zaman yolcusu

Bu resim var bir de
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.