Şimdi Ara

1934'den kalma gazete(SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cenabıhakk'a şükredelim ki biz bugün vitamin,protein vesaireyi hap halinde değil,ala pirzola,imam bayıldı ve ayva kompostosu olarak almaktayız.

• Fake gibi geldi
  • Sonu güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

https://m.ak.fbcdn.net/photos-f.ak/hphotos-ak-prn2/s720x720/1375841_557082274346003_1087198665_n.jpg

enteresan ve güzelmiş ben evet diyorum paylaştığın için saol ayrıca tarih tekerrür'den ibarettir. ( benim tahminim 250 sene sonra 500 yıl gerisini aynı şekilde yaşıcaz.)

• Bana gerçekçi gelmedi Hani neden sahte olsun ki diye de düşünüyorum ama elime geçirdiğim 1950-1960 lara ait gazete ve dergilerde bile dil çok çok daha ağır ve fazlasıyla imla eksiği(farklılığı) var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fake
  • csb
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Cenabıhakk'a şükredelim ki biz bugün vitamin,protein vesaireyi hap halinde değil,ala pirzola,imam bayıldı ve ayva kompostosu olarak almaktayız.

Görmeseydim aynısını yazıcaktım
  • Fake and ..
  • fake + csb
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Cenabıhakk'a şükredelim ki biz bugün vitamin,protein vesaireyi hap halinde değil,ala pirzola,imam bayıldı ve ayva kompostosu olarak almaktayız.

haklı ama
  • Bende bir sayfada gördüm fake olabilir bilgim yok.
  • İlla hapla kapsülle vitamin almaya gerek yok daha kolay yöntem bulmuşlar gıdaları fabrikadan çıkarır gibi yetiştiriyolar

1934'den kalma gazete(SS'li)
  • Sene 1934 rahatım o senelere şarap içiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.