Şimdi Ara

192 yim ölmek istiyorum.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
3
Favori
8.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tertemiz 186 o boyla istediğin hatunu kaldırabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben 2 metreyim rekor bende. Tek sıkıntı kafayı oraya buraya çarpmak oluyor.
    Kız konusuna değinmiyorum bile sınıftaki kızların %80'i 1.60 boyunda.Çoğu 95'li(ben 94)ve 3-5 yaş küçük gösteriyorlar.
    Birde bana bakın 19 yaşında 2 metreyim sakal bıyık almış başını gitmiş durum vahim yani.3-4 sınıf yukarılara bakmak lazım aşağısı kurtarmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 19 Ocak 2014; 2:52:34 >
  • dh de herkes 2 metre daha hiç kısayım diyen görmedim. herkes 2 m full vücud zaten :D (not:1.83 boyum var 100 kiloyum :()
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShnStyL

Uzun boyda body de olmaz diyorlar :S

1.92 uzun mu ? Onu geçtim uzun boyla body olmaz mı ? onu da geçtim :S ne lan ?

192 yim ölmek istiyorum..

Al sana 1.93 Boyundaki Dwyane Wade

2.13 lük Dwight

2.08 lik Blake Griffin

Bunlarda 1.98 lik VC ile 2.01 lik Tmac

Buda Irina Shayk ( konu ılımasın diye koydum )

• Vücud yap lak diye oturur şerefsizim.

Merak Sorusu: anne ve babanızın boy'ları kaç?
  • aslinda sorun sende degil. turk kizlarinda :D boy ortalamasi 160 olan bi yerde ne bekleyebilirsin. sen 190 kiz 160 :D kafadan 30 cm fark var. bence git sen rusyaya falan seni orasi paklar :D
    ek: turk kizlariyla dalga gectigim yok. benimde boyum 159

• Git isveçe

• 1.76 59 kg

hobbit gibi kaldım yanınızda
  • Biz uzun boya sahip kisilerin en buyuk sorunu dolmuş tavanlaridir

• Türkiyede ideal boy bence 183 üstü 187'den uzun olmamak.Gerçi kız götürme işi marifettir.Tip, giyim kuşam ve tavırlar da çok önemli.Hemen para demeyin parası olup işi bilmeyen eleman hiçbirşey yapamaz.Arkadaşımın kardeşi 165 boyunda 23 yaşında lise terk, garson, pek parası da yok ama götürdüğü üniversitelileri sayamadım.Eczacılık fakültesinden bile kız ayarlamıştı en son 28 yaşında ingilizce öğretmeniyle takılıyordu.Bunun yaşı büyük bırakacağım diyordu.
    Adam, kızı ayarlıyor, eve götürüyor, istediği gibi takılıyor 1-2 ay içinde sıkıldım diyor bir mesajla ayrılıyor telefonları engelliyor biraz yanlız takılıp başkasını buluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Kim diyorsa onu arkadaşlığını, sohbetini, iletişimini vs kes görüşme bir daha.Git bir spor salonuna, adam gibi başla.80 kilo civarına inersin, vücudun da biçimli olur.Kendine de bakarsın yani bir stil oluşturursun.Bir saç stili, giyim stili bu kadar.

Asıl senle kessin. Spor cikar yol ama adam niye insin 80e arkadasim

• Boyun uzun diye kimse takılmıyor? Ben sırf boyu uzun diye muşmula suratlı arkadaşlarımın yanında bile 10 tane kız görüyorum, çok yanlış yerlerde takılıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Kim diyorsa onu arkadaşlığını, sohbetini, iletişimini vs kes görüşme bir daha.Git bir spor salonuna, adam gibi başla.80 kilo civarına inersin, vücudun da biçimli olur.Kendine de bakarsın yani bir stil oluşturursun.Bir saç stili, giyim stili bu kadar.

Asıl senle kessin. Spor cikar yol ama adam niye insin 80e arkadasim

inmeden yapabiliyorsan vücut,buyur
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBouT

kıvançlar kenanlar çağatalaylar 1.90 boyunda 1.95 boyum var memnunum ya sıkıntı yok :D

kenan çağatay dediğin 1.80 filan mankenlerle takılıyor bizde nerde o şans en fazla 71-72

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar19694

quote:

Orijinalden alıntı: aBouT

kıvançlar kenanlar çağatalaylar 1.90 boyunda 1.95 boyum var memnunum ya sıkıntı yok :D

kenan çağatay dediğin 1.80 filan mankenlerle takılıyor bizde nerde o şans en fazla 71-72

oda zor ya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

uzun boylular çok yaşamıyor genelde, kalp ilerde sorun çıkarıyor malesef... Zamanında önlem alsaydın keşke

Kafasına taş mı bağlayacaktı
  • uzun kısalayım der kısa uzayayım der hayat boyle akar gider.
  • Vizyonunu geniş tut. 1.93 adam dünya vatandaşıdır. Spora yazıl vücut yap... Süper birşey ya. Bir kere trafikte biriyle tartışrığında hoop birader diye indiğinde, karşıdaki adam bir çekinir senden. Uzun boylu olmak süper birşey. Ayrıca manken gibi 1.78-1.80 ve üzeri kızlar da sana bakar. Bu da çok büyük avantaj. Uzun boylu kızlarla takılacaksın.

Kız 1.80 ise 7-8cm topuklu giydiği zaman 1.90 a yaklaşacak fark olmayacak. Bence süper avantaj. Taş gibi uzun kızların bakacağı çok alternatif yok. Dünya vatandaşı olduğun için ise, Avrupa'da hangi gece klübüne gitsen fark edileceksin. İyi birşey bu... Üniversitede basket falan oynarsan, sporcu olursan , zaten kızlar sıraya girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro

quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

uzun boylular çok yaşamıyor genelde, kalp ilerde sorun çıkarıyor malesef... Zamanında önlem alsaydın keşke

Kafasına taş mı bağlayacaktı

taşına kafa bağlasaydı buda bi çözüm.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.