Şimdi Ara

192.168.2.1 ID ŞİFRE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
30.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://192.168.2.1/login.html eskiden giriyordum kullanıcı adım ve şifremle artık giremiyorum tekrar şifremi nerden öğrene bilirim modemle verilen bir kurulum cd'si vardı onu tekrar kursan ordan ayarlaya bilirmiyim ..

• şifreyi değiştirip hatırlamıyosan modemi sıfırlaman gerekir. en baştan kuracaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

şifreyi değiştirip hatırlamıyosan modemi sıfırlaman gerekir. en baştan kuracaksın.

nasıl yapıcam bu işi ?
  • öncelikle şunu belirtmeliyimki internete bağlandıgın hizmetin kullanıcı adını ve şifresini bilmen gerekir. bunları kesin biliyosan modemin arkasında ince bi giriş olmalı. orayı uçlu bir kalemle bastırıp 3-5 saniye kadar bekleyin. ışıklar yanıp sönecektir. sonrasında ise kurulum cdsini tak o seni yönlendirir. sıkıntı olursa alıntı yaparak mesaj at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

öncelikle şunu belirtmeliyimki internete bağlandıgın hizmetin kullanıcı adını ve şifresini bilmen gerekir. bunları kesin biliyosan modemin arkasında ince bi giriş olmalı. orayı uçlu bir kalemle bastırıp 3-5 saniye kadar bekleyin. ışıklar yanıp sönecektir. sonrasında ise kurulum cdsini tak o seni yönlendirir. sıkıntı olursa alıntı yaparak mesaj at.

internete bağladığım hizmet ttnet kulanıcı adı şifre derken zaten onları unuttum modemin arkasındaki şeye yapamazmıyım o zaman tekrar kurulumu ?
  • kullanıcı adını ve şifreni bilmeden kurulum yapamazsın. ancak bu dediğim modemin kurulumu için. modemin arayüzüne girmek için değil. ttnetin sözleşmesinde yazan kullanıcı adı ve şifresini bilmen gerekicek. yoksa sıfırladıgında kuramazsın.
  • eğer modemının giriş şifresini değiştirmediysen kullanıcı adı admin şifre ttnet dir modemi ttnet ten aldıysan almadıysan kullanıcı adı admin şifre admin dir ikiside olmazsa kmlhyt dediği gibi modemi resetlemen lazım ve ttnetin kullanıcı adını ve şifreni bilmen lazım ttnet genelde (alankodu)telno@ttnet şifre tel (alankodu olmadan) tel no dur

örnek
    Kullanıcı Adı : 212627XX7X@ttnet
    Şifre : 627XX7X

şeklinde

en kötu ihtimal ttneti arıyarak ordan kullanıcı adı ve şifresini oğrenebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    192.168.0.1'e giremiyorum
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam denecegim bir ara şuanda DLC iniyor şimdi yapamam
  • AGA BENDE ŞİFRE SORUNU YOK DA SİTEYE GİRMİYO LÜTFEN Bİ EL ATIN
  • ben modem kullanıcı adını değiştirdim unuttum ne yapmam gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holosko1903 -- 31 Temmuz 2014; 16:34:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.