Şimdi Ara

192.168.1.254 Bağlantı Hatası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TP link WA901ND Acces Point aldım. Müşteri hizmetlerini arayarak kurulum yaptım. İnternete bağlandım fakat Daha sonra kendim TP linkin 192.168.1.254 ayar menüsüne girmek istiyorum ama bir türlü bağlanamıyorum. Sonra müşteri hizmetlerini tekrar aradım Adamlar bağlanıyor ben bir türlü bağlanamıyorum. Bunun özel bir ön ayarımı var. Adamlar yaptırırken baktım atlamadıysam aynısını yapıyorum yok ne yaptıysam bir türlü giremiyorum. Birde adamlar ayarları yaptı. 1 saat sonra internete giremez oldum. Şu anda kullanamıyorum.
    Birde bana gelen yayın şşifresiz, ben çıkan yayına (Acces Pointe) şifre koyabilirmiyim. Gelen sinyal Web olarak geliyor.

Win 7 64 Bit kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakarici -- 22 Ekim 2012; 17:46:20 >

• tplinkin müşteri hizmetlere baglandıgın için seni tebrik ediyorum ben 2 gün boyunca aradıgımı telefonu açan olmadıgını hatırlıyorum
  • Şans herhalde bazen benimde çok beklediğim oluyor. Birde bu 0850 li numaralar nerden çıktı anlamıyorum. 444 lü hatları paketimin içinde arıyordum. 0850 li numaralara ekstra ücret ödüyorum.

Bu da ayrı sıkıntı.
  • bir ağa (modeme) bağlı iken başka bir cihaza erişim sağlanmıyor. eğer diğer cihaz bağlı olduğun ağda tanımlı ise yani modemden ip almış ise o ip ile girebiliyorsun arayüze. diğer ağlarla ilişkini kesip sadece tp link e bağlan ulaşırsın arayüze. pc ip almıyorsa elle ip vermeyi de deneyebilirsin.
  • Önce bilgisayara elle bir ip ver (mesela 192.168.1.10) sonra aldığın cihazı lan portundan bilgisayara bağla, modemin ayar menüsünden dhcp'yi kapat, az önce bilgisayara taktığın kabloyu sök, modemine tak. Şayet modeminin arayüzüne 192.168.1.x gibi bir ip ile bağlanıyorsan, yani sondan bir önceki hane, modemin ipsinde de aynıysa ulaşırsın.

Kabaca böyle yapılıyor...
  • Değerli Müşterimiz ;

Probleminiz ile ilgili olarak hep yapılan bir hata sonucu müşterilerimiz bağlantılarını sağlayamamaktadırlar nokta yerine virgüle basıldığında bağlantı hatası verebilir. Eğer aynı şekilde problem devam ediyor ise mesaj yoluyla iletişim bilgillerinizi iletirseniz. Tarafınıza dönüş sağlanıp kurulum için bilgi aktarılacaktır. iyi günler dileriz.

Saygılarımızla
    Tp-Link Türkiye
  • Ağ geçidine bağlanacağın ip i verecen, kendi ip ne değil, Bu şekilde bağlanacaksın.
    Ap kullanıyorsan " kabloludan kablosuza " şifre koyabilirsin, kablosuzdan kablosuza veriyorsan universal repeater modunda aynı şifre ile yayın yapacaksın.
    Sistemin bu şekilde çalışır, Zaten en fazla 6 ay çalışır, 6 ay sonra cihazı atarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    192.168.0.1'e giremiyorum
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir şeyi farkettim İnternet Explorer den giremiyorum ama Google Chrome'dan daha rahat bağlantı kurmaya başladım. Şimdilik sıkıntımı düzelttim.
  • Selam ben wa901nd kullanıyorum ama tarayıcıya 192.168.1.254 yazıp entere bastıgımda karsıma admin admin yazma gereken login kutusu acılmıyor ne yapmalıyım? tesekurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trivela28

Selam ben wa901nd kullanıyorum ama tarayıcıya 192.168.1.254 yazıp entere bastıgımda karsıma admin admin yazma gereken login kutusu acılmıyor ne yapmalıyım? tesekurler...

cihaz kaynak modemle ayni ip de degildir veya cerezler dolmustur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 13 Şubat 2014; 13:22:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.