|
_____________________________ |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 18 Nisan 2020; 18:47:54 > |
|
Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148 MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nasıl ya ben sanki afişini falab görmüştüm zamanında. İzlememiştim sinemada (teee 2021'de izledim) ama gordüğümü hatırlıyorum harbiden de yayınlanmamış mı burada zamanında? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam baktim ama gercekten girdigine dair birsey bulamadim, yanlis da olabilirim ama tum sayfalarda ertelendigi ve muhtemelen girmeyecegi yaziyor. (2020 yilinda yazilmis sayfalar hepsi.) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |