Şimdi Ara

1917 (2019) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
5.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Güzel film. Daha iyisi olabilirdi, mükemmellik yakalanabilirdi ama bu şekilde tercih edilmiş. Senaryo kısırdı ve görselliği arttıracak savaş sahnelerini neredeyse hiç göremedik. Ancak işleyişi çok çok iyiydi. Cumberbatch'i daha fazla görebilirdik. Konu basit görünse de öznelleştirilerek daha etkin ve yoğun bir içerik önümüze koyulabilirdi. Bu açıdan hayal kırıklığına uğradığımı belirtmek isterim.
  • filmi az önce bitirdim. görüntü yönetmeni iyi çalışmış. güzel açılardan filmi ilerletmiş. yalnız gözüme batan bir konu var. alman askerlerin birer cani olup, amerikan tarafının o kadar iyilerki alman askerlerini bile öldürmek istemiyorlar vurgusu göze bariz bir şekilde battı. iki sahne varki insanı bayıyor. savaş bu ve oradakilerde asker. bu psikiloji ile yönetilmesi gerekirdi. bu tür savaş flimlerin de er ryan'ı kurtarmayı tek geçerim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 18 Nisan 2020; 18:47:54 >
  • Tek plan çekimlere dibi düşen biri olarak ki benim için görüntü yönetmenliğinin zirvesi, tek planların ustası, meksikalı yönetmenlerle muazzam işlere imza atan kendisi de bir meksikalı olan emanuel lubezki abimizdi ancak gerek blade runner 2049 daki olağanüstü sinematografi gerekse daha yeni izleyebildiğim 1917'le zirveyi artık roger deakens abimizle paylaşıyor.
    Children of men ve revenantla birlikte tek plan çekimin en iyi kullanıldığı film olmuş belki de.
    Kesinlikle en iyi savaş filmlerinden biri değil ancak teknik anlamda kesinlikle zirve bu film, hiç duygusallığa gerek yok. Başyapıt..
  • Çok uzatmayacağım, harikaydı.
  • Prime da yeni denk geldim. Filmin ilerleyişi hele o çekim şekli muazzam gerçekten. Bayıldım harikaydı.

  • Ben de neden haberim olmadi diyorum meger vizyona girmemis, sinematografik acidan saheser, tek cekim gibi yapildigi icin inanilmaz akici bir filmdi. Senaryoda bazi kucuk puruzleri vardi fakat onun disindaki hersey mukemmel. Ulkemizde vizyona girmemis olmasi cok uzucu bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blitz. kullanıcısına yanıt

    Nasıl ya ben sanki afişini falab görmüştüm zamanında. İzlememiştim sinemada (teee 2021'de izledim) ama gordüğümü hatırlıyorum harbiden de yayınlanmamış mı burada zamanında?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt

    Hocam baktim ama gercekten girdigine dair birsey bulamadim, yanlis da olabilirim ama tum sayfalarda ertelendigi ve muhtemelen girmeyecegi yaziyor. (2020 yilinda yazilmis sayfalar hepsi.)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.