Şimdi Ara

190x6fb Mİ? YOKSA 170X6FB Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BANA BU KONUDA DETAYLI BİLGİ VERECEK Bİ ARKADAŞ YOK MU?HAFTAYA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...19" DE GÖRÜNTÜ BOZULUR DİYE KORKUYORUM OLMAZSA 17" ALCAZ ARTIK TV FALAN DA İZLİYCEM VE TABİ Kİ OYUN DA OYNYCAM...BU ARADA 19" İN FİYATI KDV DAHİL 660YTL

• YOK MU CVP YAAAAAAAAA
  • hiç bişey yok. paran var 19 al yoksada 19 al.aradaki farka bence değer.çok güzel lcd yaaa.kesinlikle bene alacam. manyak bi sistem toplamıştım ona almıştık.kesinlikle öneririm.
  • YA ZATEN FİYATI ÇOK İYİ 17" ALCAĞIMA 19" ALCM KULLANAN YOK MU YAAA OYUNLARDA FİLMLERDE NASIL??
  • YA OYUNDA NASIL ANLAMADIM BEN? FİLMLERDE FALAN?PM ATTIM
  • 107x6 aldım bugün,gerçekten harika bir monitör..film kalitesi crt ye göre biraz düşük gibi oyunlarda çok iyi ama..bunun dışında gerçek 17" olması zaten yeterince büyük gösteriyor herşeyi
  • forumu dolaş kimse oyunlarda lcd leri övemez. oyunlarda gecikme süreleri değişiyo. bazan 35ms bile oluyomuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör mü tv mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YA UF 19" MU 17" Mİ???AMA BEN TV DE İZLİYCEM YANİ FİLM YÖNÜNDEN İİ OLSUN YYAAA
  • valla bf2,guild wars,fearifable,most wanted ....taha ne diim ki bunlarda çok iyi performansı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreyildirimgs

forumu dolaş kimse oyunlarda lcd leri övemez. oyunlarda gecikme süreleri değişiyo. bazan 35ms bile oluyomuş.

yoo öven çok
  • O zaman 19' al kardeş ne diyim. Ama sonra gelip de senin yüzünden aldım lanet olsun falan deme bana.
    660YTl'ye de 19' X6FB de iyiymiş yaw. Nerde bu fiyata 190X6FB satılıyor. Emin misin 190X6FB olduğuna.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sbasol1981

O zaman 19' al kardeş ne diyim. Ama sonra gelip de senin yüzünden aldım lanet olsun falan deme bana.
    660YTl'ye de 19' X6FB de iyiymiş yaw. Nerde bu fiyata 190X6FB satılıyor. Emin misin 190X6FB olduğuna.

EMİNİM FİYAT NAKİT FİYATI G.LD BİLE VERİYO O FİYATA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimer -- 27 Kasım 2005, 8:28:40 >
  • 190 al..kulanıyorum sorun yok...film ve oyunlar mükemmel....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ganeja

190 al..kulanıyorum sorun yok...film ve oyunlar mükemmel....

pm attm arkadaşm
  • yaw şu 660 ytl'ye 190X6FB nerde satılıyor? Linki varsa verebilir misin?
    Gold'a baktım yok internette.
  • Hızlı sistemde , hepsiburada.com da da satılııyor.www.hs.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figo -- 27 Kasım 2005, 15:04:04 >
  • İNT. TE BULAMAZSIN TABİİ GİT KADIKÖY E BİLGİSAYARCILARA SOR BAK EKSENE GİTME BEN ALCM ORDAN SEN GOLD DAN AL BANA BU FİYATI VERDİLER DE SALLA BİŞİLER DÜŞÜYOLAR O FİYATA
  • Hehehe önce ben alcam
    Şaka şaka bende var zaten 170X6FB. Ben 580ytl'ye aldım. Sen nasıl 660 ytl'ye 190X6Fb alacaksın anlamadım ama neyse şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sbasol1981

Hehehe önce ben alcam
    Şaka şaka bende var zaten 170X6FB. Ben 580ytl'ye aldım. Sen nasıl 660 ytl'ye 190X6Fb alacaksın anlamadım ama neyse şimdiden hayırlı olsun.

TEŞEKKÜRLER PARA ÇIKMADI DÖNDÜK BİZDE TAKSİTE YA NAKİT VERCEM DERSEN ACYİP Bİ DÜŞÜŞ OLUYO FİYATTA AMA NAPİM PARA YOK MECBUR TAKSİT
  • arkadaşlar 107x6 için kullandığınız ayarlar nedir?light frame olayı ile uğraşıyorum?çok emim olamadım b,görüntüyü istediğim netlikte alamıyorum sanki renkler gerçek renklerinden biraz daha açık tonda gibi???
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.