Şimdi Ara

19 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı.. Yardım DH!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o kadar çok bir sevgilim olsun istiyorum ki anlatamam. 19 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı, olacaktı elimden kaçırdım. ama sevdim çok, sevmekten hiç vazgeçmedim, benim olmayacağını, bile bile hep sevdim.

belki kimse beni sevmedi diyedir çocuksu, olgunlaşmayan hallerim. belki de kolaya kaçarak suçu bunu atıyorumdur, kim bilir?

her gece eve geldiğimde sevdiğime, sevdiceğime sarılmak istiyorum. kendimi güvende hissetmek istiyorum, ters giden bir şey olduğunda tek başıma olmadığımı bilmek istiyorum. onun beni koruyup kollayacağını bilmek istiyorum.

sevgiye muhtacım bir kere... dibine kadar sevilmek nasıl bir duygu, nasıl bir haz öğrenmek istediğim. başımı yaslayacak omuz lâzım bana.

biliyorum olsa da hep o özendiğim ilişki olmayacak. hep saklanacağız birilerinden. belki onun göstermelik başka sevgilisi bile olacak, onunla el ele tutuştuklarında içim sızlayacak. göstermelik sevgilisinin bir şeylerin ters gittiğini anladığında birçok şey darmadağın olacak, toparlanmamız uzun sürecek, bunu da biliyorum. her zaman hayalini kurduğumuz evimiz, bahçemiz olmayacak da. en değerli varlığım, annem onu hiç sevmeyecek, kabullenmeyecek. ona asla torun veremeyeceğimizden belki... belki de kendimi bildim bileli kurduğu hayallerini gerçekleştiremememin sebebini onun suçu olduğunu düşündüğü için.

olsun yaşamaya alıştık biz böyle yaşamaya, başkalarının istediği gibi olmaya. koymaz çok sanki, ha?

beni biz yapmak için istiyorum. birinin sevgisine o kadar fazla ihtiyacım var ki şu sıralar biraz daha gelmezse sanki delireceğim.

biliyorum klişe oldu biraz, idare ediverin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hijyenik Mouse Pedi -- 4 Kasım 2013; 19:46:29 >

• Hepsini okumadim ama hoslandigin kizla konusmassan daha hic olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 17ye kadar öyle gezdim dostum . bu sene mezun senem ygs için dershaneye yazıldım baya sosyal bi mekan ankara kızılay orda bi kızla tanıştım daha ilk gün ve arkası geldi. yani sürekli aynı şeyleri yaparak okuldan eve falan sevgilin olmaz biraz daha sosyal yerlere takıl birde diyorlar ya seviyorsan git konuş diye ben buna inanmazdım ama cidden öyle . git konuş direk tanımadan bile olsa konuş ben 16 yaşımda bi kızın peşinden 3ay gezdim kıza anca söyleyebildim bana biz kardeş gibiyiz dedi yani ilk 1ayda söyledin söyledin sonra kızlar seni arkadaşın olarak görüyor bi duygu beslemiyo . zamanla düzelir merak etme
  • Aynı durumdayım.Çok ihtiyacım var açıkçası buna.Bu yüzden anlıyorum seni.

Çevrene bak işte hoşlandığın kızla ufak sohbet kur yemek teklifi falan yap biz napalım yani ne yardımda bulunabiliriz ki
  • Ben de 16 yaşındayım, bakalım daha kaç yaşına kadar olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Aynı durumdayım.Çok ihtiyacım var açıkçası buna.Bu yüzden anlıyorum seni.

Çevrene bak işte hoşlandığın kızla ufak sohbet kur yemek teklifi falan yap biz napalım yani ne yardımda bulunabiliriz ki

quote:

Orijinalden alıntı: GT.R

bende 17ye kadar öyle gezdim dostum . bu sene mezun senem ygs için dershaneye yazıldım baya sosyal bi mekan ankara kızılay orda bi kızla tanıştım daha ilk gün ve arkası geldi. yani sürekli aynı şeyleri yaparak okuldan eve falan sevgilin olmaz biraz daha sosyal yerlere takıl birde diyorlar ya seviyorsan git konuş diye ben buna inanmazdım ama cidden öyle . git konuş direk tanımadan bile olsa konuş ben 16 yaşımda bi kızın peşinden 3ay gezdim kıza anca söyleyebildim bana biz kardeş gibiyiz dedi yani ilk 1ayda söyledin söyledin sonra kızlar seni arkadaşın olarak görüyor bi duygu beslemiyo . zamanla düzelir merak etme

hayal kırıklığına uğruyorum. ama insanlar hakkında değil, kendim hakkında. düşüncelerim o kadar çabuk değişebiliyor ki, çok sevdiğim, onsuz yapamayacağımı düşündüğüm birinden anında vazgeçebiliyorum. kin tutamıyorum, bağlanamıyorum. duygusuz, hissiz biriyim artık. ağlasam her şey düzelecek belki de, ağlayamıyorum. çok uzun zamandır, her şey içimde birikiyor. sanırım beni yeniden hayata döndürecek bir şeye ihtiyacım var. o kadar çok ihtiyacım var ki o şeye...

ne yazık ki bir şeyi çok istediğinde mucizeler daha sık gerçekleşmeye başlamıyor. sen de aynısın, hayat da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence sevgiliye gerek yok.

(bomb has been planted)
  • içine kapanık olma ve bu durumu aklından çıkarmaya bak. Hep aynı şeyi yazıyorum böyle konu açanlara. Sürekli bunu düşünürsen daha kötü olur senin için. Akışına bırak, hayat tesadüfleri sever
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrergn

içine kapanık olma ve bu durumu aklından çıkarmaya bak. Hep aynı şeyi yazıyorum böyle konu açanlara. Sürekli bunu düşünürsen daha kötü olur senin için. Akışına bırak, hayat tesadüfleri sever

dünyanın aslında bu kadar güzel olduğuna inanamıyorum ama. insanlar çevremde ayrılıyor, "hayatımın aşkıydı." diyip üzülüyor, bazen de bir anda hayatları çok komplike oluveriyor. genç yaşta evlenmek ya da ilk aşkıyla uzun süre beraber olan insan görmek gittikçe daha nadide bir hal oldu. bütün bu kötümserliğimin ardında, bütün bu düşüncelerin içinde kendime şu soruları sorup duruyorum; ya şanssız ben gerçekten aradığım ve bulamayacağıma inandığım şansı bulduysam? ya ilk aşklar veya "hayatların aşkları" aslında gerçekten son aşklarsa? ya bu romantik komedi tadındaki hikayeler gerçekten benim başıma geliyorsa? ya bir "happily ever after" varsa? bütün bu sorular kendime korkarak sorduğum ve kapandığım kutudan çıkmama neden olacak sorular. itiraf ediyorum, çok korkunç bu soruları sorabilmek. kötümserliğin kalkanı ardından çıkartıp en acıyacak yerlerimi açık hedef yapıyor bunlar. risk alıyorum kendimi savunmasız bırakarak, birilerine bir şeylere güveniyorum. bütün bunlar olurken hem içimden bir ses, hem de karşımdakinin hal ve hareketleri bana hep bir şeylerin olumlu olacağını ve belki bir umut hayatımın istediğim yöne gidebileceğini söylüyor. biliyorum artık bazı şeyler için çok geç, istediklerim olmazsa beni çok büyük bir hayal kırıklığı bekliyor. ama ilk defa mutluyum hayatta? ya olmayacaklar denizinde simsiyah kalacaktım, ya da çok büyük risk alıp mutluluğa ulaşmaya çalışacaktım. ilkini seçtim ve hala korkuyorum az da olsa.

• Tipsizmisin

• sevgiye aç olmak...
  • yahu buraya insanlardan yardım istemeye, fikir almaya mı konu açtın yoksa ekşi sözlükten alıntı yapıp kafa bulmaya mı?
  • Erkek dediğin biraz daha güçlü olmalı duygularını bu kadar dışarı vurma.Kendini bu kadar küçük düşürerek anlatma.Özgüven sahibi ol azcık.
  • konuya yazdıklarından farklı düşünmeye başlarsan kız arkadaşın olur. cesaretini topla umursama çok .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 17 yaşındayım. Ara ara triplere giriyorum, Ahmet Kaya-Cengiz Kurtoğlu-Müslüm Gürses-İbrahim Tatlıses falan yardırıyorum. Ama artık dur demenin zamanı geldi bence. Bu ay fittness'a başlıyorum. Karma bir yere gideceğim inş. bir gelişim sağlarım. Vücut sağlığım için gidiyorum ama kız da olmadan olmaz ki
  • Burda 30+ hiç sevgılı olmayan adamlar var olm senınkısı devede kulak
  • Aşık olacaksınız karşılıklı olsun yoksa sıkıntı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.