Şimdi Ara

19 Yaşındayım Halen Sivilce Çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
20.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neredeyse kullanmadığım ilaç kalmadı ama halen sivilce çıkıyor. Ve iltihaplı sivilce çıkıyor. Sonrasında ise iz bırakıyor. Yanaklarım iz dolu. Lazer tedavi yaptıracaktım ama sivilce halen çıkıyorsa bir yararı olmaz.

Ulan moralim çok bozuk be! Ne kullandıysam yaramadı, ümitsiz vakayım. :(((

• Bu forumda sivilcenin sadece ergenlikte çıktığını sanan insanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skywalke®

Bu forumda sivilcenin sadece ergenlikte çıktığını sanan insanlar var.
    iz olduysa geçmiş olsun, hep taşıyacaksın..
  • quote:

Ergenlikten bu yana çıkan ve hiç bitmeyen sivilceler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

quote:

Ergenlikten bu yana çıkan ve hiç bitmeyen sivilceler bunlar.

Alıntıları Göster
    strestende çıkıyo die biliyom ben bide dötünde çıkarsa yastıga oturma yumuşak yere oturunca çıkıyo estetik yaptır yüzünw veya pembew maske

• Ben 30 yasindayim bende bile cikiyo ne olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Adam

iz olduysa geçmiş olsun, hep taşıyacaksın..

katılıyorum arkadaşa küçük bir süpriz yapıp sivilcenin farklı nedenlerdende çıkabileceğini söylesek inanırmı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dökülme var mi yaş 15
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TıB

Yeter bıktım artık.

Neredeyse kullanmadığım ilaç kalmadı ama halen sivilce çıkıyor. Ve iltihaplı sivilce çıkıyor. Sonrasında ise iz bırakıyor. Yanaklarım iz dolu. Lazer tedavi yaptıracaktım ama sivilce halen çıkıyorsa bir yararı olmaz.

Ulan moralim çok bozuk be! Ne kullandıysam yaramadı, ümitsiz vakayım. :(((

Stress , Yağlı yemekler , üzüntü, sıkıntı ( ergenlikle alakası yok )

Hepsi sivilce çıkmasında etkendir . Belkide geç ergenliğide girmiş olabilirsin

• Lanet gelsin sivilcelere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: So_Bad

Lanet gelsin sivilcelere.
    kremler ilaçlar filan hep boş iş benim 2-3 arkadaşım vardı svilceden dert yanan hiç birinde kalmadı şimdi günde 3 kere kolonyalı pamukla yüzünü sil
  •  19 Yaşındayım Halen Sivilce Çıkıyor

Bunu denedin mi bana çok iyi geldi bu krem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKavinsky

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bende de çıkıyor ama ilacı sürmeye üşendiğimden. Isotrexin kullanmayı dene bende ve önerdiğim kişilerde işe yaradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Titanyum Adayı

Bende de çıkıyor ama ilacı sürmeye üşendiğimden. Isotrexin kullanmayı dene bende ve önerdiğim kişilerde işe yaradı.

Alıntıları Göster
    Benim tavsiyem doğal yola başvur bendede cıkıyo sürekli yaş 18 bendede var

Üzümsirkesi+limon+maden suyu karıştır yüzüne sür biraz koca karı karşımı olucak ama dene fark gör sanki yüzün yeniden nefes alıyorsanarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

Üzümsirkesi+limon+maden suyu karıştır yüzüne sür biraz koca karı karşımı olucak ama dene fark gör sanki yüzün yeniden nefes alıyorsanarsın

Alıntıları Göster
    bende hiç çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

Alıntıları Göster
    http://www.bakimstore.com/cilt-bakimi/sivilce-akne-urunleri/acnecinamide-yuz-temizleme-mendili-exfoliative-tissue.htm

Bundan kullandım.Geçti.

not: vay üçkağıtçı eczacı. 3 tanesini 5 liraya veriyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme

bende hiç çıkmadı

Alıntıları Göster
    Bu işin tek çözümü roaccutane adlı ilaçtır. Biraz araştırın dediğim ilacı ve biran önce kullanmaya başlayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme

bende hiç çıkmadı

Alıntıları Göster
    roaccutane veya zoretanin kullandın mı? Arkadaşım tam bir patates tarlasıydı. Şimdi bırak baby face, cenin face oldu resmen. Denemelisin. Doktora git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Bu işin tek çözümü roaccutane adlı ilaçtır. Biraz araştırın dediğim ilacı ve biran önce kullanmaya başlayın..

Alıntıları Göster
    tıbba başvur bence iz için bile kremler var.imex i önermiş arkadaş ben de öneririm sürekli kullan birşey kalmaz ama metabolik biraz da insandan insana değişiyor yani sürekli çıkabilir.sakın sivilceleri koparma ve fazla çekirdek çitleme.ben çok çekirdek çitliyorum hiç sivilcem eksik olmuyo ama ne yapıyım sigara içmiyorum bi çekirdeğim var işte :D

• quote:

bu ilacı asla alma çok ciddi yan etkileri olabiliyo .Benim arkadaşım bunu düzenli kullandı sivilcelerinde azalmayı bırak artma oldu üstüne üstlük ilacı kullanmaya başladıktan sonra sebepsizce burunda kanamalar falan oldu. Hiç bu ilaca dokunma ..
    Bnzamyein diye bi ilaç vardı bak onu tavsiye ediyo bi çoğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamancokzor

quote:

bu ilacı asla alma çok ciddi yan etkileri olabiliyo .Benim arkadaşım bunu düzenli kullandı sivilcelerinde azalmayı bırak artma oldu üstüne üstlük ilacı kullanmaya başladıktan sonra sebepsizce burunda kanamalar falan oldu. Hiç bu ilaca dokunma ..
    Bnzamyein diye bi ilaç vardı bak onu tavsiye ediyo bi çoğu.

Dostum saçmalama istersen benim kullandığım ilacı bana mı anlatıyosun sen yaa. Belki şu anda başka ilaçlardan bile bahsediyo olabiliriz. Kullanmaya başladıktan sonra 1 tane sivilce çıkmadı yahu.. Resmen babyface oldum bu ilaçtan sonra. Yanlız duduklarımıında anasını belledi ama olsun yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 14 Temmuz 2011; 12:48:09 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.