19 yaşında öğrenciyim. 2 senelik okulumun ilk senesi bitti. ileride rahat etmek ve bişey yapmak istediğimde boş boş düşünüp vazgeçmemek için birikim yapmam gerek. fakat şöyle birşey var. ameliyat olduğum için 5 litrelik suyu bile kaldırmam yasak. uzun yürüyüş yapamıyorum. sportif aktiviteler yasak. bu şartlar altında çalışmam gereken bir yer bulamadım. 2018'de bi yaz oto yıkamacılığında çalıştım sadece. bilgisayar bilgim çok iyi. ortanın biraz daha üzeri seviyem var. oyunlar için grafik tasarımcılığı yaptım bir süre fakat bundan gelir getiremedim. bir tanesi dünyada en çok indirilen ilk 10 mod arasına girmişti. kendi internet sitemi kurdum fakat ilerleyemedim. tarayıcılar için tema üzerine çalışıp markete sundum fakat onda herhangi bir kazanç olmazdı. en son çare youtube'a girdim. müzik ile uğraştım, editler hazırladım. izlenme olarak 200 bine yaklasmama rağmen abone 560 da kaldı. sadece tecrübe kazandim gelirim olmadi. sadece 130 tl ve daha sonra 65 tl olmak üzere 195 TL kazandım gerisi olmadı. benim bu durumumda nası bi yol izlemem gerek? dışarı çıkıp kendime göre iş arayıp girmek istiyorum ama yapamam, evde bile yatağa uzanıp yarim saat duramıyorum ağrı yapıyor. bilgisayar üzerinden gidersem nasil yapmaliyim? yardımcı olabilir misiniz? bu arada ingilizce seviyem orta. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
19 yasinda birikim yapmaya calismak

-
-
up yorumu olan yokmu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
udemy de eğitim seti satabilirsiniz , ordan gelen parayı da borsa/altın/gümüş... gibi yerlerde değerlendirebilirsiniz insanlara mod yapmayı öğretebilirsiniz
üniversitede alanınızla ilgili bölüm okuyanların dönem ödevlerini yapıp para kazanabilirs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR.erbatan -- 20 Ağustos 2020; 22:2:1 > -
ödev yapıp satmayı düşündüm fakat sayfalar dolusu ödev için 5 tl gibi rakamlar teklif ettiklerinde vazgeçtim.
udemy konusuna bakacağım fakat biraz daha açabilir misiniz? siz daha önce bu tecrübeye tabii tutuldunuz mu?
udemy konusunda birşey söyleyemeyeceğim fakat pandemi önce biraz birikimi vardı altın/euro sepet yaptım ve pandemi boyunca oturduğum yerden fena sayılmayacak bir para elime geçti.
-
Website yapıp satabilirsiniz?
wix gibi bir siteden kurup mu yapacağım yoksa bunun için daha profesyonel yerler var mi?
O şekilde değil, eğer site yapmayı biliyorsanız yada öğrenebilirim diyorsanız sıfırdan site yapacaksınız bazı sitelerde ilanlar mevcut sıfırdan site yapıyorlar e ticaret sitesi gibi mantığı illa e ticaret olacak değil mesela Hepsiburada trendyol tarzı mantık bu anladın mı?
Çeviri yada grafik tasarım da yapabilirsiniz, 1-2 saatlik tasarımlar 50-70tl arası satılıyor.
Bırak sen burda yazanları bence beni dinle derim buyur üniversite boyunca rahat yaşayacağın taktiğin;
İnstagram da Kadın profili aç, sonra bu sayfaların gönderilerine ne biliyim işte “Göğüslerime Bi Bakın” gibi yazılar yazarak 2-3Günde Kadın Hesabını 2-3K yap sonra R10 üzerinden 100-150Liraya sat hergün 3farklı hesap açarsan her gün satacağın 1Hesabın olur ortalama 100Lira dan satsan aylık 3lira temiz bırakır bu 1Hesap için günlük harcayan vakit taş çatlasın 1-2Saat günlük 6-7 saat uğraşarak günlük 3-4Hesap satabilir ve günlük 300-400 arası kazanabilirsin. Yaptım çalışıyor. Denersen ve kazanırsan da adımı unutma bi hayır duanı alırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XxTRUCKxX -- 21 Ağustos 2020; 0:54:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X