Şimdi Ara

19 Yaşına gelipte benim gibi hiç...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saçma geliyor bana. Sevmeyeceksin belki aşkım diyeceksin. Gün gelecek tekmeyi yiceceksin konu dışı özele konu açacaksın kız konusu ne yapmalıyım diye. Bazen düşünüyorum ulan millet 12 13 yaşında bu işlere başlıyor sen niye yapamıyorsun diye cevap veremiyorum kendime. Facebook denen zımbırtıda kızların profilinde erkeklerin yaptıkları yorumlara bakıyorum. Erkekler bu kadar mı değerlerini düşürürler. Herkes birbirine yavşama peşinde. En fazla kim kaç kızla çıktı yarışması yapıyorlar galiba. Bugüne kadar hiç bi kızla çıkmadım ama normal olarak arkadaşlarım oldu. Tipimde normal asosyalda değilim.İçimi dökeyim dedim. Efendi gibi yaşadığım için böyleyim. Böyle yaşadığım için hiçte pişman değilim

• benim bu zamana kadar olmadı.Adam gibi sevmeyecekse olmasıda istemem.Olacaksa sonsuza kadar sürmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekacan

benim bu zamana kadar olmadı.Adam gibi sevmeyecekse olmasıda istemem.Olacaksa sonsuza kadar sürmeli

Aynen öyle ama bu devirde imkansız gibi bir şey bu
  • ilk okulda olmuştu en son.suratlarını bile unuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch3Rr

sevgilisi olmayan var mı la.
    Saçma geliyor bana. Sevmeyeceksin belki aşkım diyeceksin. Gün gelecek tekmeyi yiceceksin konu dışı özele konu açacaksın kız konusu ne yapmalıyım diye. Bazen düşünüyorum ulan millet 12 13 yaşında bu işlere başlıyor sen niye yapamıyorsun diye cevap veremiyorum kendime. Facebook denen zımbırtıda kızların profilinde erkeklerin yaptıkları yorumlara bakıyorum. Erkekler bu kadar mı değerlerini düşürürler. Herkes birbirine yavşama peşinde. En fazla kim kaç kızla çıktı yarışması yapıyorlar galiba. Bugüne kadar hiç bi kızla çıkmadım ama normal olarak arkadaşlarım oldu. Tipimde normal asosyalda değilim.İçimi dökeyim dedim. Efendi gibi yaşadığım için böyleyim. Böyle yaşadığım için hiçte pişman değilim

93 lüyüm fakat kız konularında güçsüzüm :(

• quote:

quote:

benim bu zamana kadar olmadı.Adam gibi sevmeyecekse olmasıda istemem.Olacaksa sonsuza kadar sürmeli

Trtde ki beni böyle sev dizisindeki ayşem gibi bir kız çıkarsa ölene kadar mutlu yaşarız valla.O kıza hastayım valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wonder Woman JL -- 22 Ağustos 2013; 13:55:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yaşındayım hiç olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurbaba10

quote:

sevgilisi olmayan var mı la.

93 lüyüm fakat kız konularında güçsüzüm :(

Avatar-mesaj uyumsuzluğunun dibi

• 1 Tane Olsun Tam Olsun Mantıgı iyidir Ama Can Çekiyor beee
  • geçlik geri gelmez
  • gidin eglenin napıcaksınız kızı

• Herkes bi Brad Pitt değil
    Edit: Gülücüğü unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arch3Rr -- 22 Ağustos 2013; 14:00:21 >
  • Bizimde elimiz boş durmuyor
  • quote:

aynen hocm ben hep evelinlecek kız aradığım için hiç kız peşinde koşmadım :))
  • Arch3Rr kullanıcısına yanıt
    benim 100 ü geçti lan
    ama yaş 23
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cr4ck

24 yaşındayım hiç olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin ol Benden daha fazla kullanmadın
  • 16 yaşında oldu elektro gitarım
  • olmadı olsunda istemiyorum
    yaş 20 ye yaklaştı iyice..

evlenecek helalinden kız lazım.
    namahremi tutmak öpmek haram..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fat Ass

quote:

quote:

Trtde ki beni böyle sev dizisindeki ayşem gibi bir kız çıkarsa ölene kadar mutlu yaşarız valla.O kıza hastayım valla.

Zeynep Çamcı

Güzel değil ama çoooookkk sempatikk biridir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.