Şimdi Ara

19 yaş koparak saç dökülmesi sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler 19 yaşındayım ve yaklaşık 1 yıldır saçlarım dökülüyor kökten değil ama koparak. Önceden aslan yelesi gibi saçım vardı şimdi böyle devam ederse 3 4 seneye kalmaz dazlak olurum.Bazı arkadaşlarım kökten dökülmedigi için şanslısın diyor ama saçımı kestirmek istemiyorum çok uzun değil boyun hizasında. Varmı daha önce başına gelen önerisi olan, kel kalmak istemiyorum :((

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• dayı - amca - baba sülalelerde var mı kellik?
  • Saclarinla son veda fotograflarini cek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle söyleyeyim babam kel değil , bazı amcalarım dazlak, dayilarimda da kel olan yok bazılarının saçları açılmış hafif bu yani ben genetik olduğunu düşünmüyorum biraz araştırdım vitamin eksikliğinden olabileceği yazıyor

• 36 kullanıcısına yanıt
    Üzme hocam :(

• eğerki vitamın eksikliğindense benim yaptığımı yap derim. ama sorumluluk sende.

benim yaş 27, 7 ay önce dökülme sorunu çıktı. saçlarımın %50 si beyazdır. ve sülalemde baba tarafında hiçç dazlak yok. anne tarafında dayımın teki beyaz, teki dazlak. ben beyaz olana çekmişimdir diye sıkıntı hiç yapmadım. ama saçlarım bir anda dökülmeye başladı. 2 ayda bildiğin seyreldi ve kafayı yedim. masada iş yaparken elimi attığımda defter full saç oluyordu. kısa - uzun saç farketmiyor döküldü hep. doktora gittim vitamin eksikliği dedi. bi b.ka yaramadı verdiği ilaçlar. her şeyi kullandım. bioxin felan ne aklına gelirse. dökülüyordu. sonra olacağına bıkaktım derken, defne sabununa denk geldim. araştırdım (sende araştır) 1 aydır kullanıyorum. şuanda dökülmeden eser yok ve saçlarım on numara hacimli oldu. arkadaşım bile farketti senin saçların gürleşti dedi. şuanda uzatıyorum hafiften ve dökülme %1 oda normal. banyoda da artık 30 tane anca dökülüyor.

bu sabunu araştır ve orjinalini bul iki günde bir iki kere yıka. saçında beklet birkaç dakika, durula. saçlarını durularken çok sert yapacak, yağı komple alacak. dert etme sakın kurula ve saçına fön çek. yumuşacık olacak. saçın daha iyi şekil alacak.

• Saol hocam arastiracagim ama banyoda benimde 30 tel falan dökülüyodur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ SORUNU
    3 yıl önce açıldı
    Uzun Saç ve Dökülme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben doktorum anlattıklarına göre saçında mantar olabilir sana doğal bir tedavi önereceğim şimdi bir kaseye 2 tane limonu kesip koy. Başka bir kaseye de iki tane aspirin koy ve üstüne yarım çay bardağı sıcak su dök. Aspirinleri ez ve toz haline getir. Sonra bonyada ılık suyla saçlarını en az yarım saat yıka. Banyodan çıkınca saçlarını kurut. Bir tavaya 2 adet yumurta kır. Yumurtaları pişir. Hadi afiyet olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.