Yaşım 24 1 sene öncesine kadar saçımda 1 tane beyaz saç yoktu. cezaevine girdim 8 ay yattım aşırı stres, sıkıntı vs yaptım çıktıktan sonra aynaya bakınca en az 20-25 adet saç beyazlamış. fakat tek tük yerlerde. saçlarım aşırı siyah olduğu için dikkat çekiyor. B12 vitamin ve mineral eksikliğinden dolayı da olabilir ama daha çok stresin etkisi olduğunu düşünüyorum. saçı beyazlayınca tekrardan siyaha dönen var mı aranızda? |
Saç Beyazlaması Sorunu

-
-
Değdi mi üzülmene aga. Beyaz saç pigmentini kaybetmiş birdaha siyah çıkmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kanka cevabını yeni görüyorum hayattaki talihsizlik işte ayrıca benim bildiğim stresten beyazlatma saç melanin pigmenti ölüyor ama stres bitince tekrar melanin üretimi oluyormuş ve bu şekilde siyaha dönüyormuş. B12 eksikliği de aynı şekilde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aga 8 ay dışardan bakana az gibi gelebilir, bilene 1 günü 1 yıl, 1 ömür gibi gelir. Hiç kolay değil. Ak düşen saçın düzeldiğini hiç görmedim, inşallah dediğin şey mümkün olur
İnşallah en kısa sürede toparlarsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim beyazlamış saçların hatırı sayılır bir kısmının üst yarısı beyaz, alt yarısı ise kendi orjinal renginde çıkıyordu; yani beyazlamış saçlar orjinal renklerine kavuşuyorlardı ama bu tellerin sayısı beyazlamışlardan azdı vevmaalesef saçlar kendilerini toparlayamadı...
-
Doktora falan gittin mi bunun için daha önce? ve yaş kaç hocam yarın genç ise döner bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi içerdeyken 1 saniye 1 saat gibi geliyordu intihar bile edecektim çok şükür ki o karanlık günleri atlattım Rabbime şükürler olsun. bı tane kanser hastasının bembeyaz saçları kanseri yendikten sonra simsiyah çıkmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X