arkadaşlar geçen gün. bilg toplayacaktık.. mavibilgisayara gittik.. monitör phips 19'' lcd idi ve ölü pixel garantisi yok dedi.. nec'in garantisi varmış.. philips gibi bir firmanın ölü p garantisi yok dedi bu modele göre değişirmi yada phil,ips böyle bir garanti vermiyormu (inanmak zor ama) ilgilenelere tşk.
ram kingston 2*512 hdd. sata2 maxtor 9.4 ml erişim a4TECH - KBS2830 adsl 50 creative 4+1 apache 800*600 web cam monitör ölü pixel garantisi. philips 19'' lcd 190S6FS 19" LCD Monitor cd rw lg lg dvd rw kasa EP-9NPA3J (NF4,GLAN,SATA,RAID,S939) Anakart işlemci 3500 ekran kartı msi 6600 gt
sistem 2050 ytl... biraz karışık sanırım... sistem nasıl olmuş sizce...
Philipslerde her modelde ölü pixel garantisi olmuyor , sadece 190x6fb modellerinde mevcut,yani ortasında x olan modellerinde ölü pixel garantisi var ,hatta dediğim modelde "0" pixel garantisi mevcut,tek bir ölü pixelde değiştirme hakkına sahipsin!
quote:
Orjinalden alıntı: kamikazeden
Philipslerde her modelde ölü pixel garantisi olmuyor , sadece 190x6fb modellerinde mevcut,yani ortasında x olan modellerinde ölü pixel garantisi var ,hatta dediğim modelde "0" pixel garantisi mevcut,tek bir ölü pixelde değiştirme hakkına sahipsin!
sadece x serisinde değil p serisindede var
quote:
Orjinalden alıntı: hannibal
quote:
Orjinalden alıntı: kamikazeden
sadece x serisinde değil p serisindede var
Evet ölü pixel garantisi olayı olduğu doğru,ben sanırım kastettiğimi tam belirtememişim ,hatalı yazdım. x serisinde "0" pixel garantisi mevcut,diğer p serisindeki 5 pixele kadar garantiye girmiyordu...
Bu konuyla ilgili detaylı bilgiyi BeyazBüyü isimli mod arkadaştan alabilirsiniz!!!
bazi bilgisayar şirketleride en 5 ölü pikselde değişm gerçekleştiriyorlar
Sitesinden bakarsan daha iyi olur. Ama ben de onun 17'' olanından alacagım.Baya bir arastırdım. Sadece ölü piksel degil,parlak piksel garantisi de var.
bir sorumda şu.. olayı gerçekci olarak düşünürsek.. ölü pixel garantisi olmazsa ne olur. yani 1 yıl sonra monitörün bir ksımı yaralı gibi mi görünür? veya bozulma oranı nedir?
1 YIL SONRA NELER OLUR BİLİNMEZ ELEKTRONİK PARÇA BELKİ ATRAT BELKİ ARTMAZ BEN PHILIPS 19X6FB/00 KULLANIYORUM GAYET MEMNUNUM PERFEST MONITOR NEC GELİRSEK GARANTISI VAR ONUNDA AMA SAMSUNG ÇOK GÖRDÜM AMA ONDAARTIK ŞANSMI ADAMLAR İŞİNİMİ BİLİYOR HİÇ ÖLÜ PİKSEL GÖRMEDİM (BEN DEDİM DİYE ALMA BENİM ŞANSIMA) BU KADAR ŞANS İŞİ
kutusunun icinden cikan cd de kac tanede degiştigi yazmaktadir.X serisi 0 hata digerleri 19 luk için soyluyom 5 ve ustu içinde degişim vardir.bende 19 luk serisi kullanşorum alabilirsin gonul rahatlıgıyla.
modele göre değişir piksel garantisi
Perfect Panel serilerinde var öp garantisi. Ancak sana Nec de tavsiye ederim. Ölüpiksel garantisi veriyorsa Nec al bence
arkadaşlar viewsonic lerde ölü pixel çıkma oranı nasıl ben almayı düşünüyorumda bu sorun beni düşündürüyor çıkan arkadaşlar varsa bilgi verebilirse sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: sezar
arkadaşlar viewsonic lerde ölü pixel çıkma oranı nasıl ben almayı düşünüyorumda bu sorun beni düşündürüyor çıkan arkadaşlar varsa bilgi verebilirse sevinirim
bence hiç kafana takma ölü pikseli viewsonic şuan piyasadaki en iyi monitör markalarından biri hatta bir çok kişiye göre en iyisi eskiden hiç birinde ölü piksel garantisi yoktu herkeste ölüpiksel mi çıkıyordu? çok düşük bir ihtimal olduğu için philips o grantiyi veriyor zaten yakında hepsi vermeye başlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme