Bildirim
19' PHILIPS 190X7FB mi yoksa 19' VIEWSONIC VX922 mi? Çok kararsızım Lütfen Yardım edin.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
philips bu modelini yakında pisasadan çekecek ve daha iyi bi modelini pisayasa sürecek.
philips in sıfır pixel garantisi var ve bunu gözardı etmemek lazım.
ayrıca philips bu konuda son derece iyi bi firma fakat bu modelde entegre hoparlörler var kullanmayacaksan gözüne batıp seni raratsız edebilir şahsen ben rahatsız olurum.
bu 2 model arasında ben olsam philips i seçerdim.
ama benim önerimi sorarsan kullandığım lg 1970hr yi öneririm ürünün 1 yıl sıfır pixel garantisi var. -
Bahsedilen viewsonic ilk 2 msn olan monitör ve nedense fiyatı hiç düşmedi. 2 yıldır falan piyasada.
Diğeri ise piyasaya yeni çıktı. Philips alllllllllllll................ -
hmmm aslında LG 1970hr yi bnde düşünmedim deil.2 ms ve 3000:1 kontrast oranı var.Gayette şık bi monitör Ama renk kalitesi nasıl bilmediğim için bu 2 si arasında kalmıştım. -
SAMSUNG 931B(WS),SAMSUNG 961BF,LG L1960TR,BENQ FP93GX,BENQ FP94VW(WS) verebileceğin paraya göre bu monitörlerden birini tercih etmeni öneririm. -
quote:
Orjinalden alıntı: DoGGy_
hmmm aslında LG 1970hr yi bnde düşünmedim deil.2 ms ve 3000:1 kontrast oranı var.Gayette şık bi monitör Ama renk kalitesi nasıl bilmediğim için bu 2 si arasında kalmıştım.
philips ile 1970hr yi yanyana görürsen lg alırsın o zman ben gördüm zaten baya fark var -
quote:
Orjinalden alıntı: scot
quote:
Orjinalden alıntı: DoGGy_
hmmm aslında LG 1970hr yi bnde düşünmedim deil.2 ms ve 3000:1 kontrast oranı var.Gayette şık bi monitör Ama renk kalitesi nasıl bilmediğim için bu 2 si arasında kalmıştım.
philips ile 1970hr yi yanyana görürsen lg alırsın o zman ben gördüm zaten baya fark var
LG daha ii diosun o zamn.Henüz karar veremedim çünkü Monitör sık deişen bir bileşen deil.ALdımı kaliteli ve güzel bir monitör almak istiyorum. -
Eğer sıfır ölü pixel garantisi var ise LG 1960TR'yi de düşünebilirsiniz. Ben PHILIPS'i sıfır ölü pixel garantisi ve parlamayı önleyici özel polarize ekranı nedeniyle tercih etmiştim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X