Şimdi Ara

19 maçta 2 lose aldım 4 lig düştüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • millet oyuna mg2 iken bi ara verdim.tekrar başladığımda rankım elimden alınmıştı.1 maç kazanınca yeni rank gelecekti 2.maçımı aldım ve nova 4'e düştüm.buraya kadar eyvallah her şeyi anlarım da bi arkadaşla premade olarak giriyoruz.abartısız söylüyorum 11 maç attık onunla.o da mg1'di.11 maçın 10unu kazandık.sonuncusunu kaybettik ve o nova 4'e düştü benim gibi.daha sonra atmadık onunla beraber.tek başıma 8 maç daha girdim.8 maçın 7sini kazanıp(minimum 2. oluyorum ki genelde 1.yim) sonuncusunu kaybettim.oyun ekranına döndüğümde nova 3 gösteriyordu beni.çok saçma buldum.hevesim kaçtı.oynayasım kalmadı.nedenini bilen birileri varsa ya da bunun hakkında nereye yazabileceğimi bilen birileri, onlardan bilgi alabilirsem çok güzel olur.

teşekkür ederim

• Bir benzeri de bana oldu. Ben de 9 maç arka arkaya zaferden sonra tek bir yenilgiyle düştüm ha bu arada yenildiğim de dahil hepsinde top fragdım.
  • Rütbelerin ELO aralıkları değişti. O yüzden 1 kayıpla 18 lig birden bile düşebilirsin.

Şöyle düşün, eskiden çok fazla global elite vardı, yüzdesi fazlaydı şimdi onu azalttılar, lineer bi şekilde iken rütbelerin sayısı, şimdi eğri şeklinde gidiyor, yani rütbe yükseldikçe kişi sayısı azalıyor. Ancak sizin oynadığınız oyun seviyesinde bir fark yok, çünkü yine size yakın ELO aralığı ile eşleştirileceksiniz.

İyi oyunlar.
  • Global iken karşınıza EM gelme olasılığı yüksek yani artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHighLife

Global iken karşınıza EM gelme olasılığı yüksek yani artık

Aynen öyle hocam. Örneğin MG2 hesapla maça giriyorsunuz, karşınızda bir tane MGE, bir tane MG2 , 3 tane nova 2 geliyor. Bazen çok saçma şekil eşleştirmeler geliyor
  • Maffettiler ya sistemi hayırlısı olsun bende oynamıyorum artık globaldim bıraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

quote:

Orijinalden alıntı: TheHighLife

Global iken karşınıza EM gelme olasılığı yüksek yani artık

Aynen öyle hocam. Örneğin MG2 hesapla maça giriyorsunuz, karşınızda bir tane MGE, bir tane MG2 , 3 tane nova 2 geliyor. Bazen çok saçma şekil eşleştirmeler geliyor

hocam tamam da 19 win diyorum yetmez mi ye mg olmaya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence bu sistem daha iyi oldu. Bende mge den mg1' e düştüm ama bayağı lose almıştım, normal yani.Bazılarıda kazandığı halde düşüyor, bu ilginç işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.