Şimdi Ara

19 Kişilik Mersin İdman Yurdu Kadrosu ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
2
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne Hasan Ali var ne Stoch var.Hadi Krasiç'i anlarım da,diğerleri neden yok?Küstürecekler adamları ya.Stoch'u zaten küstürdü,Hasan Ali neden yok?
  • Stoch u bu gidisle 3-4 milyon Euro ya filan saticaksiniz.

Sozlesmesi ne zaman bitiyo? buyuk ihtimal bedavaya da gidebilir.
  • Stoch, Krasiç falan hikaye. HAK'ın olmayışının mutlaka bir mantıklı açıklaması olmalı. İlkyarı takımda en çok forma giyenlerdendi sanırım. Dinledirme falan düşünüyorsa ya da Ziegler'i hazırlamaya çalışıyorsa saçmalığın daniskasıdır. HAK'ın yerinde olsam yıkım yaşardım sebepsiz ise.
  • krasic hadi güçsüz ama hasan ali ye ayıp ediliyor, adam kötü oynamıyor ki niye almıyor kadroya
    bu arada stoch başka bi takımda olsaydı diyorum...
  • Ben şu stochu çok beğeniyorum adamı resmen harcıyor.En çok bu adamı kaçırdığımıza üzülmüştüm belki de.Tam terimin sevdiği adam.Hasan aliyede yazık oluyor zaten milli takımda sol bek yok bu adamda biterse kim oynıyacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Orijinalden alıntı: Türk Bilim Adamı

quote:

3 adet kaleci var anlamak güç

her zaman 3 kaleci oluyo ve her takımda bazen futboldan gerçekten anladığınızı düşünmediğim oluyo. Eleştirmek için yer arıyorsan neden hak yok veya stoch yok diye eleştir artık ne yapacağınızı da şaşırdınız.

sakin ol evlat

madem 3.kaleci formaliteden ibaret ozaman erteni alacak

ne formalitesi şaka mı yapıyorsun ?
    ilk iki kalecinin başına bi iş geldi oynayamacak 3. kalecine kaldın erten mi serkan mı bir düşün bakalım.
    formalite değildir 3 kalecinin gitmesi

• Hasan Aliye yapılan büyük ayıp başarısızlığın faturasını ona mı kesmeye çalışıyorlar anlamadım.Aykut Kocaman adaleti bir başka işliyor.

Stoch konusunda benim dilimde tüy bitti yeter.

Cristian hala ilk 18'e alınabiliyor ayıptır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Türk Bilim Adamı

quote:

her zaman 3 kaleci oluyo ve her takımda bazen futboldan gerçekten anladığınızı düşünmediğim oluyo. Eleştirmek için yer arıyorsan neden hak yok veya stoch yok diye eleştir artık ne yapacağınızı da şaşırdınız.

sakin ol evlat

madem 3.kaleci formaliteden ibaret ozaman erteni alacak

ne formalitesi şaka mı yapıyorsun ?
    ilk iki kalecinin başına bi iş geldi oynayamacak 3. kalecine kaldın erten mi serkan mı bir düşün bakalım.
    formalite değildir 3 kalecinin gitmesi

tamam alırsın 3 tane kaleci problem değil anlatmak istediğim zaten serkan gibi bi adama boşu boşuna para ödüyoruz adam birde maç başı 25 bin € cukka yapıyor

Hem ertenin A2 takımdan aldığı süreler var serkan gibi oturduğu yerler et bağlamamış . kesinlikle erten derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

Hasan Aliye yapılan büyük ayıp başarısızlığın faturasını ona mı kesmeye çalışıyorlar anlamadım.Aykut Kocaman adaleti bir başka işliyor.

Stoch konusunda benim dilimde tüy bitti yeter.

Cristian hala ilk 18'e alınabiliyor ayıptır.

hatta ilk 11 başlar cristian
  • quote:

hocam o mecburiyetten öyle her deplasman maçına 3 kaleci götürülür zaten

ama bu adamın yaptıkları tak etti ya tamam krasic güçsüde ulan stoch niye yok kaç maçtır küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi madem adamı oynatmıycan niye hayatını karartıyon yollasaydın devre arasında
  • Eğer bir sorunları yoksa sakatlık vb, Hasan Ali ve Stoch'un kadroda bile olmaması Aykut Kocaman'ın içler acısı halini kanıtlamış resmen. Umarım mantıklı bir açıklaması vardır.
  • Baroni ilk 11 başlar, Kuyt sonradan oyuna girer. Bu hocadan da bir cacık olmaz.
  • Stoch-Krasic ? Satılacaksa bile bu adamlar oynatılarak piyasa kazandırılmalı. Ki oynarlarsa satılmasına değil ilk 11 oynamasına karar kılınır. En az 1'i bile olsa ilk 11 oynyacak formu bulur. Takımda en gerçek kanat oyuncusu Krasic. HAK'a fazla takılmayın adam 4 ayda 40 maç oynadı az dinlensin. Birden çat diye Bate maçında oynatırsa şaşırmam. Dinlendirmek için yapıyordur.
  • Aykuta terminatör gibi olan Ronaldoyu ver adamın 1 haftada kariyerini bitirir.
  • Ya kadroda olanlara ne demeli? Kuyt, Baroni ne halt yiyorlar da haftalardir kadrodalar? Bu adam saka gibi, yaptigi tercihleri, sozleri cok garip. Anlamak mumkun degil Aykut'un ruh halini.

• Bu arada kadroya giremeyenlere harcanan para 50m€, hepsinide bu hoca aldi.

• ya hak ve stoch şimdiye kadar ne yaptılar da şaşırıyorsunuz ? hak ın şimdiye kadar yaptığı tek şey gs maçında gol atması onun haricinde hücumda ve defansta çok zayıf. stoch desen zaten bu sene hiç bir halta yaradığı yok aldığı her top kayıp. ama şu krasiç in yedek kalmasını çok üzülüyorum bence şans verilmeli
  • Beyler yanlış yorumluyorsunuz. Hemen Aykut Kocaman mantığıyla yaklaşıyorum olaya. Sow'u sol kanatı koyup gene Weboyu forvete koyucak görürsünüz. Ondan Stoch yok
  • eminim ki stoch bize gelmediği için baya pişman olmuştur.
  • Stoch ile arasındaki problem nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.