Şimdi Ara

19 Kişilik Mersin İdman Yurdu Kadrosu ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

neden konuda katliam olmuş

Paşa senin kankalar full uzaklaştırılmış
  • Aykut Kocaman başımızın tacı tabii ki ama Hasan Ali'yi almamasına ben de sinir oldum. Milli takımda İsmail Köybaşı düzelene kadar bu çocuktan başka alternatif yok, o da ancak seneye dönebilirmiş. Ziegler'in Hasan Ali'den ne fazlası var, o da meçhul. Stoch'u almaması ise son derece yerinde bir karar, ne yapacağı belli olmaz onun çıkar gol falan atar.
  • Baroni'yi oynatırsa allah belasını versin daha diyecek söz yok. Kadro listesine yazdığı mürekkebe acıması gerekirken gitmiş bu ucubeyi kadroya alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan mersin şöyle Allah tarafından bi yense ne sevinirim be.

bastır mersin.
  • ----Mert

kuyt
    sow
  • Stoch sakat...Caner ve ziegler varken 3. Sol bek almamis, dinlendiriyor muhtemelen..Bir ara herkes HAK a kufrediyordu, simdi neden yok diyor herkes, garip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stoch yetenekli ama devamlılığı olan bir eleman değil sürekli oynadığı % lik verimi sabit belirli bir oyuncu değil. Caner var Stoch yok gibi yorum yapan arkadaşada hak veriyorum. Ama Stochu bu saatten sonra Rusa yada Araba vermezsen 3-4 milyona satma ihtimalin yok adam bitti gitti.

Hasan Ali gibi yerli bir oyuncu varken düz meziyeti olmayan yabancı bir sol beke ne ihtiyac var onuda anlayamıyorum.
  • Gene kanat yok takımda. Hayret bişey kardeşim. Hangi akla hizmet kadro kuruyor bu adam .
  • en cok uzuldugum adam stoch. zamaninda galatasarayin gundemiyken gelmesini cok istemistim. nolduysa bir anda fener oldu bittiye getirdi bitirdi transferini. uzulmustum o zaman. terimin elinde olsaydi suan cok farkli konumda olurdu bu kesin

• Stoch neden yok kadroda? Şu adam eminim Gs de olsa Emre Çolak'ın yerinde çılgın atıyor olurdu ama yok. Salih içinde Recep içinde Beykan içinde hepsi içinde geçerli. Şimdi Mersin'i yener takım tüm yazılanlar tersine döner.
  • Stoch veya krasic galatasaraya veya beşiktaşa giderde inş. aykut kocaman o zaman görürsün oynatmasını bilene nasıl futbolcularmış. Beykan şimşek'i al 3-4 tane kaleci al baroniden vazgeçme aman he takım 2 atağa çıkar 2 gol atarsın berbat futbolla sevindirirsin milleti. Her hafta gelene 5 atan bir takımımız varya stoch, krasic ve hasan ali yedekte bile yok. Caner oynasın hepsinden daha yetenekli oynadığı her maç canlı bomba. Recep diyosunuz receplik durum mu kalmış salih şuan oynarsa oynar takım bitmiş gs'nin 6 puan gerisindeyiz ne recebi ne beykanı anca kupa maçında oynarlar ligdeki durumu görmüyorsunuz sanırım. Gs'nin az şansı tutsa 20 puan fark olmuştu aramızda lig bitti ne 11 belli ne yedekler belli ne kadroya giremicekler belli.
  • konuda en cok kullanilan kelimeler neden niye ve nicin

• Fenerbahçe taraftarı olsam şimdiye Aykutun kafasına sıkmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Türk Bilim Adamı

quote:

3 adet kaleci var anlamak güç

her zaman 3 kaleci oluyo ve her takımda bazen futboldan gerçekten anladığınızı düşünmediğim oluyo. Eleştirmek için yer arıyorsan neden hak yok veya stoch yok diye eleştir artık ne yapacağınızı da şaşırdınız.

sakin ol evlat

madem 3.kaleci formaliteden ibaret ozaman erteni alacak

ne formalitesi şaka mı yapıyorsun ?
    ilk iki kalecinin başına bi iş geldi oynayamacak 3. kalecine kaldın erten mi serkan mı bir düşün bakalım.
    formalite değildir 3 kalecinin gitmesi

tamam alırsın 3 tane kaleci problem değil anlatmak istediğim zaten serkan gibi bi adama boşu boşuna para ödüyoruz adam birde maç başı 25 bin € cukka yapıyor

Hem ertenin A2 takımdan aldığı süreler var serkan gibi oturduğu yerler et bağlamamış . kesinlikle erten derim

maç başını oynayan adam almıyor mu

• Kadro:

Volkan

GG77 Bekir Egemen Ziegler

Emre Meirelles

Kuyt Baroni Sow

Webo

Dokunulmazlığı olanlar : Kuyt,Baroni,Volkan

Maç 1-0 , 2-0, 3-1 gibi birşey olursa webo , ziegler,sow 'u çıkartır muhtemelen..

--Şöyle oynatsa keşke ;

Volkan

GG77 Topal Egemen Ziegler

Topuz Emre Meirelles(Salih) Caner

Sow Webo(Semih)
  • Allah'tan 2 dileğim vardı, 1.si Alex'in ayrılırken Gs'ye gitmesi, 2.si Stoch'un Gs'ye gitmesi..Fatih Terim Stoch'u avrupa yıldızı yapmazsa, adam değilim..Umarım futbol hayatı bitmeden bir yere gider de kurtulur..Tüm Türkiye'nin önünde 3 senedir birilerinin ekmeğiyle oynuyor bu karaktersiz..Ve kendi de dahil, birileri hiç ekmeği haketmezken, hala Fb taraftarının milyonlarını yiyor..İlk 18'e almadığı adamların maliyeti 120 milyon TL, ben olsam bu çıkardığım masraflar yüzünden psikolojim bozulurdu, rahat uyuyamazdım, adamlar rahat, istifa edip dönüyorlar her sene..
  • hasan aliyi almaması ziegler ve caner o bölgede oynayabiliyor diye bir bölgede 2 yedeği bulundurmak istememiş olabilir ama özellikle stoch neden almadı akıl almıyor sow o bölgenin adamı kesinlikle değil
  • Bate maçında Stoch'u ilk 11'de oynatmazsa sağlam okkalı bir küfür yiyecek benden Aykut [size=6]Kocaman
  • yine kaldık borani ye desene
  • Stoch, Krasic gibi yetenekleri bitirdin Aykut lanet olsun sana! Oynaya oynaya form tutan oyuncu bunlar, bitik Kuyt'ı 90 dakika oynatacağına koy adamı 10-15 dk oynasın, form tutsun. Bir maç 10-15 dk, bir maç 20-25 oynat yeter ki oynat yahu. Koy 1461 TS maçında 90 dk oynasın işte. Koy Beykan'ı, Recebi oynasın 1461 maçında ne kaybedersin? İlk 18 e almayıp adamı küstürüyorsun üstelik. Bir Samet Aybaba kadar olamıyorsun. Yazıklar olsun sana korkak herif!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.