Bakıyorum bakmasına ama şöle düzgün temiz bir araç bulamıyorum Fiyatlar baya yükselmiş durumda. Alacağım araçla fazla km yapılmıycak haftada 2-3 gün çalışır anca, birde 3-4 ayda bir uzun yol yaparım gibi duruyo. Sizin bu fiyata kadar önerebileceğiniz başka araç tavsiyeleriniz varmıdır ?
temiz lpgli bir stilo işini fazlası ile görür.
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
stilo almera grande punto bakınız birazdan marea önerenlerde gelir.
quote:
Hocam stilo hiç aklıma gelmemişti , 2. el piyasası nedir - leri + ları nelerdir daha açıklayıcı bilgi verirsen sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: sonofisiris
Hocam punto eski kasaları hiç hoşuma gitmiyor , yeni kasaları ise pahalı durumda , stiloyu değerlendiricem ama teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Nundina1st
quote:
Hocam punto eski kasaları hiç hoşuma gitmiyor , yeni kasaları ise pahalı durumda , stiloyu değerlendiricem ama teşekkür ederim
Alıntıları Göster
grande punto ile suanki makyajlı punto arasında nasıl bi fark var ki hocam? sen 2006 öncesi puntoları diyosan onlar cirkin gercekten. ben grande puntolardan bahsetmiştim.
he tmm hocam ben karıştırmışım bakıyorum punto fakat km düşük düzgün bi araba yok o fiyata ama punto da araştırmalarımda
quote:
quote:
Hocam stilo hiç aklıma gelmemişti , 2. el piyasası nedir - leri + ları nelerdir daha açıklayıcı bilgi verirsen sevinirim
18 19 gibi güzel stiller var. Almisken dynamic alacaksiniz. Yakiti normal 1.6lar gibi özellikler cok çok iyi. Sorunsuz stilolara bakmalisin.
bence titiz birinin kullandığı eski ama bakımlı bir araba bakın. sahibinden alın galeriden değil. bir de öncelikle genelde bilinen sağlamlığı kanıtlanmış arabalara bakın. japonlar ve almanlar. nette bulduğunuz aracın özelliklerini iyice öğrenip kronik arízalarını yazıp bakmaya gidin ve ustaya gösterirken bunları da sorun. tek sahibi olduğunu emniyet veya maliyeden tanıdık birine sormanız işinizi kolaylaştırır. kolay gelsin.
dkerem2D
kullanıcısına yanıt
Baktımda hiç 130-140 binden aşağı stilo yok biraz az km olanlarda 21-22 çekmiş ama bakalım belki ilerliyen zamanlarda bişi denk gelir
quote:
Baktımda hiç 130-140 binden aşağı stilo yok biraz az km olanlarda 21-22 çekmiş ama bakalım belki ilerliyen zamanlarda bişi denk gelir
Çok konforlu olduğu için az kmli Stilo bulmak zorlasti artik 11-12 yasina geldi.biraz beklemek lazim.
75hp7
kullanıcısına yanıt
Hocam çok güzel yazmışsınız öyle araba bulsam zaten kaçırmam ama çevredede satılık araba yok hiç , o yüzden sahibinden de bakıyorum bakalım inş şöyle temiz bir araç bulurum
kolay gelsin zor iş 2. el
punto al. ancak grande olanından degğil. 1.3 multijet punto işini förür, yakıt vergi avantajı da cabası
quote:
Orijinalden alıntı: erkmenson
punto al. ancak grande olanından degğil. 1.3 multijet punto işini förür, yakıt vergi avantajı da cabası
yani 2006 ve alt modellerinden mi diyorsunuz hocam ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: erkmenson
yani 2006 ve alt modellerinden mi diyorsunuz hocam ?
Alıntıları Göster
hocam grandelerden ne tarz bi üstünlüğü var?
quote:
hocam grandelerden ne tarz bi üstünlüğü var?
grandeler pahalı. 15 civarına alınamaz. temız olmaz. zarar ettırmeyecek bır arac. yakıt tasarrufundan ve vergıden de kazancınız var. Paliodan daha iyidir bence.
1.2 16v clio3 alın 2006
quote:
Orijinalden alıntı: xpowex
1.2 16v clio3 alın 2006
19 a grande punto bulunur. 1.3 75 active donanım. aynı motor benzer araçlar. paliodan puntoda grande puntoda üstün araçlardır. saydığın avantajların tamamını grandelerde karşılıyor.
xpowexX
kullanıcısına yanıt
Hocam galiba clio3 derken yeni kasayı kastediyosunuz herhalde onlarada bakıyorum fakat 19 civarına felan bulamadım varsa hasar kayıtlı baya problemli oluyor