arkadaşlar taksitli 1800 lira civarına bi sistem tavsiye edebilir misiniz? ayda 150 lira ödeyebilirim maksimum.yani 12 taksit toplam 1800 olacak.. autocad, sta4cad gibi programlar kullanılacak. bunun yanında oyun da oynarım tabi. monitör hariç. elimde samsung 2033sn var. idare eder sanırım şimdilik. bir de amd'nin yeni işlemcilerini mi beklemeliyim acaba?
ne yani bu fiyata toplanacak pc yok mu :D detay vereyim biraz daha. sadece kasa olacak.upgrade edilebilir bi sistem istiyorum. intel ya da amd farketmez öyle bi takıntım yok. sadece asus anakart istemiyorum.kullandım pişmanım.gerçi yine öyle olacak diye bişey yok ama soğuk bakıyorum yine de. şimdilik tek ekran kartı düşünüyorum ama ilerde yanına ikincisi de takılır elbet. gürültüsüz bi kasa+psu istiyorum zira eski bilgisayarım beni çileden çıkarmıştı. kapattığımda dünya varmış dedirtecek kadar. öneri için başka bilgi vermem gerekirse verebilirim :)
teşekkürler. yalnız 1-2 sorum olacak. belleği 2x2 yerine tek modül 4gb alsam daha iyi olmaz mı? çünkü yakın zamanda 8gb'a çıkarmayı düşünüyorum. Bir de bu fiyata hd6950'li sistem kuramaz mıyım? ayrıca bi de raid0 yapmak istiyorum. söylemeyi unutmuşum. o yüzden 2x500 ya da 2x320 gibi bişey olursa daha iyi olur. bu şekilde bi sistem için 1800 TL yetmeyebilir tabi dolar kuru bu düzeydeyken.