Şimdi Ara

1800 tl notebook icin 940m beklenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, genelde konsolda oyun oynarım. Fakat bu aralar eski notebookum artık iyice hantallaştığından yenisini almak istiyorum. 1800 tl civarında 840m ekran Kartlı modeller var. Bunlardan mı alsam yoksa 940m serisini mi beklesem? Dediğim gibi daha çok konsolda oyun oynuyorum, 940m beklediğime değer mi? En önemlisi bu fiyat aralıklarında 940m bulunur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyun konsolu varsa beklemeni tavsiye etmem, çok aman aman bi fark olmaz..

aliminyum kasa olarak bu modeller var, tavsiye ederim;

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-k555ln-xo116d-notebook-pmu334070 i5
  • şuanda o fiyata alabileceğin en iyi laptop budur (fiyat ve performans olarak)

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10039

Intel Core i5-4200H | 4GB RAM | 500GB HDD| 15.6'' HD Led | Nvidia GeForce GTX 850M | Free Dos
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

şuanda o fiyata alabileceğin en iyi laptop budur (fiyat ve performans olarak)

Intel Core i5-4200H | 4GB RAM | 500GB HDD| 15.6'' HD Led | Nvidia GeForce GTX 850M | Free Dos

Taksitle 2000tlnin üstüne çıkıyor. Buna bir de 8 gb ram ve Windows 8 almam gerekecek.

Benim için önemli olan 940m ile 840m arası belirgin fark olur mu? Ya da 1800 tlye 940m notebook bulunur mu?

• 940 840 tan daha performansı olur. Hatta 940 850 ye yakın birsey olur. Ama bence beklemen gereken nokta ekran kartından ziyade 5.nesil islemciler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı arayıştayım. ama 14nm son nesil intel makineleri beklemek gerekiyor. yük binmediğinde ısınmayan fan dönmeyen dolayısı enerji verimliliği çok daha iyi pili daha uzun giden ve daha düşük ısı üretiminden dolayı daha uzun ömürlü cihazlar olacakları kesin. bir ay beklemek gerekir.
  • D2K kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz işlemcilere sahip notebooklar ne zaman düşer piyasaya?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Bu dediğiniz işlemcilere sahip notebooklar ne zaman düşer piyasaya?

Yavaş yavaş piyasaya çıkmaya başladı. Bir kaç aya piyasada iyice yer edinmiş olurlar.
  • D2K kullanıcısına yanıt
    Başınızı ağrıtıyorum ama almak istediğim notebook şu:

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-k555ln-xo364h-intel-core-i5-5200u-22ghz-27ghz-8gb-1tb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd601301&categoryId=98

Şimdi fiyat 1800 tl ama 75 tl hediye çeki ve 25 tl bonusumla 1700'e gelecek. Sizce bu fiyata şu an için almak mantıklı olur mu? Yoksa bekleyeyim mi?

Dediğim gibi çok büyük bir performans aramıyorum aldığım notebookta. Sonuçta konsol oyuncusuyum ama konsolda olmayan oyunları low-mediumda çalıştırsa da yeter.

• quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-k555ln-xo364h-intel-core-i5-5200u-22ghz-27ghz-8gb-1tb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd601301&categoryId=98

Şimdi fiyat 1800 tl ama 75 tl hediye çeki ve 25 tl bonusumla 1700'e gelecek. Sizce bu fiyata şu an için almak mantıklı olur mu? Yoksa bekleyeyim mi?

Dediğim gibi çok büyük bir performans aramıyorum aldığım notebookta. Sonuçta konsol oyuncusuyum ama konsolda olmayan oyunları low-mediumda çalıştırsa da yeter.

1700 geliyorsa kacırma

• quote:

Öncelikle Konsol oyuncusu isen bu gösterdiğin bilgisisayar ciddi anlamda yeterli olacaktır sana. Ama bilgisayar konusu konsol gibi değil. evet bir çok oyunu low - medium da oynayabilirsin ama bazı oyunları hiç oynayamazsın. Örneğin GTA 5 tamamen bomba olacak bir çok bilgisayar sahibini sinir krizine sokacak gibi.
    Söylediğim gibi bilgisayar konusu biraz sipesifik. Ama bende hem bilgisayar hem konsol sahibiyim. Ben strateji ve FPS türevini bilgisayarda oynamaktan keyif alıyorum.

• Bir düşüneyim o zaman yanıtlar için teşekkürler arkadaşlar
  • 940M Mart ayında piyasaya çıkacak bir aksaklık olmaz ise Nisan gibi çıkmaya başlasa yavaştan anca. 1800 liraya 940M olur mu sorusuna olur tabi fakat ilk etapta belki hayır. Aynı donanımda bir cihaz İ7-4510U kullanırken 2100 lira dan satıyor ise İ7-5500U olan 2300 TL diyor. Kaldı ki iki işlemcinin satış fiyatıda aynı. Şunun için diyorum 840M li cihazlar 940M olunca ilk etapta fiyat bindirirler gibi duruyor ama umarım böyle olmaz. Ayrıca 940M 840M ile neredeyse aynı yapıda gibi dursa da daha güçlü bir GPU olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

şuanda o fiyata alabileceğin en iyi laptop budur (fiyat ve performans olarak)

3 aydır kullanıyorum gerçekten kaliteli ekran kartı

• arkadaşlar bugun hepsiburadada ki ilanı gördüm ve 1800 tl ye asus k555ln-xo364h modelini almaya karar verdim. fakat birkaç arkadaş harddiskten kaynaklı sorunları olduğunu ve yeni asusların bu harddisk sesi yarattığını ve ısınma sorunu yaşatığını ve aynı zamanda servis problemi olduğunu dile getirdi. sizce de böyle bir problem mevcut mu? yani bana bu cihazı(yukarıda bahsedilen cihazla aynı) almamı önerir misiniz? hepsi için aynı sorunlar geçerli mi? sonuçta 5. nesil olmuş ve geliştirmeleri yapılmıştır diye düşünüyorum... teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganozturk

arkadaşlar bugun hepsiburadada ki ilanı gördüm ve 1800 tl ye asus k555ln-xo364h modelini almaya karar verdim. fakat birkaç arkadaş harddiskten kaynaklı sorunları olduğunu ve yeni asusların bu harddisk sesi yarattığını ve ısınma sorunu yaşatığını ve aynı zamanda servis problemi olduğunu dile getirdi. sizce de böyle bir problem mevcut mu? yani bana bu cihazı(yukarıda bahsedilen cihazla aynı) almamı önerir misiniz? hepsi için aynı sorunlar geçerli mi? sonuçta 5. nesil olmuş ve geliştirmeleri yapılmıştır diye düşünüyorum... teşekkürler.

Sorun olacağını dusunmuyorum fiyat uygun kaçırma bence

• ısınma sorunu var mı sizde muhterem hocam? ve bu harddisk sesi bilgisayarın sesi kronik mi?
  • Bende 940m ile gtx850 arasinda kaldim

• Kardeşim bende aynı şeyi düşünüyorum.Bu sabah 940m ile 840m in farkına baktım.Tek fark 940m in core speed hızı biraz daha yüksek onun dışındaki her şey birebir 840m ile aynı.Zaten 940m çıktığında yeni kart,yeni model vs diyerek en az bir kaç ay fiyatı yüksek tutarlar.Bence her şey ekran kartı değil o yüzden eledim gibi x550jk yı kasa kalitesi,pil,belki işletim siteminin yüklü gelmesi bile benim için artı.Hepsiburada da k555ln 1899 tl şuan,kaçırmamak gerekir.Zaten 840m inde (high ayarlarda olmasa da) açamayacağı oyun yoktur diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.