Şimdi Ara

1800 tl notebook icin 940m beklenir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam islemciden ziyade ekran karti performansi daha onemli ancak islemcide cok kotu olmasin dar bogaz yapar sonra ben suanki laptopda yasiyorum o sikintiyi oyun performansi ve fps cok dusuyor bunlarin disinda isinma durumuda cok onemli isterseniz en iyi sistemi kurun isindikdan sonra hic bir ise yaramiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Merhaba arkadaşlar, genelde konsolda oyun oynarım. Fakat bu aralar eski notebookum artık iyice hantallaştığından yenisini almak istiyorum. 1800 tl civarında 840m ekran Kartlı modeller var. Bunlardan mı alsam yoksa 940m serisini mi beklesem? Dediğim gibi daha çok konsolda oyun oynuyorum, 940m beklediğime değer mi? En önemlisi bu fiyat aralıklarında 940m bulunur mu?

beklenir bu fiyata bu ürün satıldı ve gelicektir

http://www.pcdepo.com/arama&filter_name=XO012D

• Warlock_Guldan kullanıcısına yanıt
    940M için bu siteye bakmayın 940M bilgileri yanlış. GTX 860M bilgilerini girmişler o yüzden DDR3 GTX850M den bir tık üstte diyorsunuz ama değil. 940M de GDDR5 bellek yok DDR3 64 bit bir ekran kartı.
  • Ayrıca 840M ile 940M arasında %10 gibi bir performans farkı var değerler aynı gibi dursa da bir tık daha iyi doğal olarak. Ayrıca 900M serisinde DX12 desteği de var. Bu da bir artı.
  • 1 yildir arastiriyorum bu ucuz yollu oyun notebooklarini. Benim arastirmalarima gore de pes, cs go vb basit oyunlar icin gt840m ve gt940m low yada mid ayarda yeterli geliyor. Buyuk gta5 vb oyunlarda da yuksek ayarlarda gtx850m ve gtx950m ler bile tirt kaliyor haberiniz olsun. Gtx 850 - 950 giris seviyesi oyuncu karti. Buyuk oyunlari low-mid gibi dusuk ayarlarda sorunsuz, hig-ultra gibi yuksek ayarda kastira kastira oynarsiniz. Haberiniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.