Şimdi Ara

180 km ile giderken gelen istekler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 180 km ile giderken gelen direksiyonu kırma, geri vitese takma ve el frenini çekme isteği duyan varmı

•  180 km ile giderken gelen istekler
  • yeminle aynı sorun bende de var "acaba simdi direksiyonu kırsam nolur" "el frenini kaldırsam nolur" gibi sorular hep gelir aklıma
  • Yap kardeş yapma diyen yok. İsteklerini ertelemeyi öğren ama. Geri vitese atmayı, direksiyonu kırmayı falan hep durduktan sonrasına ertele.
     180 km ile giderken gelen istekler
  • Bende de var. Aklımdan geçer öyle anlık. Hatta bazen acaba gözlerimi kapasam ne olur da geçer. Hatta gariptir, yazın tatil dönüşü arabalı vapurda üst kattan denizi izlerken "acaba anahtarı denize atsam ne olur" gibi.
  • Millette ne fantaziler varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Millette ne fantaziler varmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tersten görürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

180 km ile giderken gelen direksiyonu kırma, geri vitese takma ve el frenini çekme isteği duyan varmı

dünyaya bir kere geliyoruz ertelemeyin bence
  • Forumdan korkmaya başladım artık
  • HEhehehehe tabi kardeş

(kaçın kaçın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

180 km ile giderken gelen direksiyonu kırma, geri vitese takma ve el frenini çekme isteği duyan varmı

dünyaya bir kere geliyoruz ertelemeyin bence

• Bende bunlar yok ama geçen hafta yan koltuktaki kız arkadaşım gördügü her karpuzcuda durmamı istedi illaki karpuz alcakmış... sürrat 160 170 öyle istek mi olur ya ?
    Hatırı olmasa dağı taşı yatıran :P ben arabadan atardım onu ama işte
  • Ben denedim beyler bir şey olmuyor, kesinlikle siz de deneyin.
  • İçinizde kalmasın deneyin hatta bence şöyle bi tam kırın aracınız çok yüksek değilse spin ata ata lastik yakarsınız artık
  • Deneyin tabi. Kapıyı da açın atlayın ne olacak.

• Geriye geçmiyor boşuna denemeyin.İnsanın içini ürperten bir ses çıkıyor sadece, akabinde aha şanzıman gitti diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Bende de var. Aklımdan geçer öyle anlık. Hatta bazen acaba gözlerimi kapasam ne olur da geçer. Hatta gariptir, yazın tatil dönüşü arabalı vapurda üst kattan denizi izlerken "acaba anahtarı denize atsam ne olur" gibi.

süper valla :D :D :D benim de aklımdan geçmiyor değil neden böyle olur cevabı bilen var mı ? psikopat mıyız neyiz
  • 153'ü aramanızı tavsiye ediyorum. Olurda gözünüz döner yaparsınız, başkalarına zarar gelir, neme lazım.
  • Sevdiğim bi abimde otomatik şanzuman Mercedes varmış eski model 80-90la giderken eli yanlışlıkla vites koluna çarpmış sesler gelmeye başlamış ne olduğunu anlamamış daha sonradan öğrenmiş giderken geriye aliyodum şanzumandan sesler geliyodu lastikler geriye dogru donüyodu çok güzel oluyodu diye anlatiyo
    Banada oluyo 150 de bişey yok 160 sakin 170 ideal 180 acaba 190 kız arkadasım "yavaşlasana biraz ya" ben "direksiyonu çevirsem ölür müyüz?" kız arkadasım "?!..."

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.