Bildirim
180 derece monitör yapılsa
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hepsine odaklanamayiz ki. Yan monitorlerdeki goruntuyu secebilecegimizi zannetmiyorum. En azindan monitorlerle. Daha hic kullanmadigim icin bilemiyorum fakat bana 3 monitor de sacma geliyor. Onum yerine kenarlardan uzunlamasina tek monitör daha iyi olur gibi. Orn. Çözünürlük 3200x1000
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 19 Eylül 2014; 0:30:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Balawitz
Hepsine odaklanamayiz ki. Yan monitorlerdeki goruntuyu secebilecegimizi zannetmiyorum. En azindan monitorlerle. Daha hic kullanmadigim icin bilemiyorum fakat bana 3 monitor de sacma geliyor. Onum yerine kenarlardan uzunlamasina tek monitör daha iyi olur gibi. Orn. Çözünürlük 3200x1000
dedigim şekilde olursa monitörün içine giriyoruz direk al sana gerçek 3 boyut:D -
Oculus Rift gibi cihazlar geliştikçe, monitörlere ihtiyacımız iyice azalacak. Bu alet, beklentilerini fazlasıyla karşılayacaktır. -
Onun için klavye ve fareyi de 180 derece çevirebilmen lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X