Şimdi Ara

18 yaşında hangi spora başlayıp pro olunur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta beyler , şu andan itibaren hayatımı bir spora verip o sporda ustalaşmam ve para kazanmam mümkün mü ? Mümkün ise bu hangi spordur ?

• e-spor
  • f-spor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle dans hilmicem'i biliyorsan eğer break dansta deneyim kazanıp yer açmış şimdi dans hocası

• Noldu üni kazanamadın mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı trollemediğin bir konu yok mu ? Bana bulaşma adresini biliyorum
  • 18 yaş çooook geç ölmeyi unutmuşsun sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bir şey için geç değildir yeterki o konu üstünde durmadan çalış iyi bir kulübe gidip boks eğitimi alabilirsin bence

• YuriBoyaka kullanıcısına yanıt
     18 yaşında hangi spora başlayıp pro olunur ?
  • usta olmak çok iyi yapmak anlamına gelmiyor öncelikle usta başka bir şey.iyi yapar mıyım diye soruyorsan hemen her sporu yaparsın sanırım 18 yaşındasın daha 30' yaşına kadar istediğin zaman istediğin sporu en iyi şekilde yaparsın bence
  • Yeteneğin varsa aşırı derecede vücudun yatkın değilse, kasların doğuştan güçlü sağlam iraden ve eğitilmesi mükemmel olan bir vücuda sahip değilsen. Unut artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam neden boks ? Reflekslere bağlı olduğu için mi ?
  • amelelik

• yaklaşık 2000 saatte hangi uğraşla uğraşırsan uğraş pro veya proya yakın yerlere gelirsin. bu da hergün 1 saatini ayırsan 5 buçuk seneye yaklaşık bir süre yapar.
    (sporda çalışmaktan daha önemli bir süreç var: dinlenme. bu yüzden bu süre yaklaşık 10 yılı geçer.)
    pro sporcu olmak ise farklı boyuttur. sporda pro olmak için steroid kullanman, personal trainere sahip olman şart, pro sporcu olup steroid kullanmamak tamamen hikaye.
    daha uzun yazardım fakat konudan sapmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Decent -- 1 Eylül 2015; 20:14:32 >
  • ZZ-Spor
  • Ne yani bütün prof sporcular (Futbol,basketboll,boksörler vs vs ) hepsi streroid mi kullanıyor .

Konu hakkında ayrıntılı bilgin var ise , yazarsan benim için çok iyi olur gerçekten :)
  • amerikan güreşi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yYeniçerii

Ne yani bütün prof sporcular (Futbol,basketboll,boksörler vs vs ) hepsi streroid mi kullanıyor .

Konu hakkında ayrıntılı bilgin var ise , yazarsan benim için çok iyi olur gerçekten :)

ağır yüke giren(sprinter, boksör gibi) ve özellikle sikletli sporlarda kullanmayan neredeyse hiç yoktur.
    steroid testosteron artırır (sağlıklı bir erkeğin haftada saldıladığı testosteron salınımı max 50mg iken, ciddi sporcularda haftalık 5000mg dozunda kullanıldığı bile olur.) testosteronun faydalarını da araştırırsan bulabilirsin, dezavantajlarını göz ardı etmeden

hatta sevdiğim bir hocanın videosunu atayım, iki vücut yapıp canının istediğini diyen dangalaklardan tamamen farklı, bilimsel konuşan bir hoca.
    https://www.youtube.com/watch?v=a0PcPjp1UZA

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.