Şimdi Ara

18 yaşinda göz ameliyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
47
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler. Ben 9 yasimdan beri gözluk kullaniyorum. Başka insanlarda pek olmaz ama bende ileri derecede özgüven eksikliği yapti. Nefret ediyorum hatta. Pek detaya girmeyeyim .Alerjim oldugu için doktor lensi de yasakladi. Göz ameliyati için gözümün uygunluğuna bakti,uygun olduğunu söyledi ama bir kaç yil daha beklememi tavsiye etti. Dedigim gibi size anlamsiz gelebilir ama gözlük beni kötü hissettiriyor. Sizce istersem ameliyat yapabilirler mi ? İleride kesin numara artisi yaşattirir mi ? Öyle olursa maalesef beklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lazeri tavsiye etmem senin anlattığına göre göz problemin ciddi büyüteçli gözlük kullanıyorsun sanırım kötü bir görüntü yapıyor oda doktor doğru söylemiş ne kadar lazer ameliyatını geç yaparsan o kadar yararlı çünkü göz damarların,kasların taze ilerlemeye yatkın takma kafaya bilgisayarla çok uğraşıyorum yazılımcıyım de sende farklı bir hava katar gözlüğünü düzgün seç yeter.

• Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    Göz numaram çok yuksek degil 2.50 falan, camda ince. Asil sorun kalin olup olmamasi degil yani. Sadece sevemedim gitti gözlugu. :) Ama cevabin için teşekkurler abi.

• Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    1,75 ti oldum mutluyum evdekiler farketmedi bile bir gun arkadasta kaldim sonra ilaci vardi iste evdekiler ilaci sordu goze yararliymis dedim ha bu arada mutluyum demismiydim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    Takam kafana gözlüğü o zaman millet cool olmak içşn numarasız gözlük takıyor takma kafaya sana karşı dikkatli bakış hissediyorsan adam içinden ahahaha dörtgöze bak demez güzelmiş der ileride işin hakkında fikir sahibi olurlar en fazla yakışmamış derler iyi tarafındsn bakmalısın bu arada rica ederim :)

• Lens tak 22-23 den önce olma . Erkeklerde gelişim devam ettiği için göz kendini tekrarlayabiliyormuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göz numaran durmadan lazer olursan gözün yine artar boşa olmuş olursun önce numaran duracak doktora danış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göz (LAZER) Ameliyatı Oldum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ciks gozluk tak.. sana hava katar..
    not: gozlukle 25 yılı devirdim..
  • Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    Abi dedik ciğerimize bastik dediğine bak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.