Şimdi Ara

18 Yaş Kargo Teslimat ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Perşembe günü N11 üzerinden bi sipariş verdim ve her zamanki gibi ürünü aldığım firmaya kargo şubesinden teslim alacağımı söyledim.
    Cumartesi günü şubeye gittim ve oradaki eleman bana 18 yaşımdan küçük olduğum için kargomu teslim etmeyeceğini söyledi ama ben her zaman buradaki her kargo şubesinden gidip alıyordum.
    Bekle P.tesi teslimatta alırsın dedi ben de şubeden alınacak notu var üzerinde dedim o da sen git ben evine göndericem dedi iyi tamam dedim gittim eve.(1 Km Yürüdüm)
    Bugün de gelmişler evde bulamamışlar şubeden alın diye mesaj attı Mng bana.

18 Yaş Kargo Teslimat ?

Gittim şubeye(1 Km) , adam dalga geçer gibi velin olmadan gelme git şurdan dedi.
    İyi abi bekle yarın genel müdürlüğü arayacağım eşek gibi teslim edeceksin o kargoyu dedim eve geldim.
    Daha önce hiç başıma böyle bir şey gelmemişti , her firmaya kimliğimi gösterip elden teslim alabiliyordum.

Sizce müdürlüğü arasam mı ? Bi de onlar mı fırçalar 18 yaşından küçüklere vermiyoruz diye.
    Artık iş inada bindi ben bi şekilde velimi de çağırırım ama yok çağırmıyorum bana teslim edecekler o kargoyu.

Edit (18:15) :Genel müdürlüğü aradım ve telefona çıkan kişi BTK kararı ile 1 Nisan tarihinden itibaren 18 yaşından küçüklere kargo verilmesinin yasaklandığını söyledi.
    Sonra forumdan bir arkadaş "BTK'nın sitesini kontrol ettim 1 Nisan'da değil kanun tebliğ bile olmamış adam seni biraz tiye almış. Babana anlat durumu onla git yapacak bir şey yok, fırçalasın bir güzel adamları." diye bir yorum yazdı , bunun üzerine ben de siteyi kontrol ettim ve cidden öyle bir mevzu yok.

Şimdi sinirden elim ayağım titriyor tam 2 kere 2 Km yol yürüyerek boş döndüm üstüne bir de hem şubede hem telefonda dalga geçtiler.

Edit (18:50) : Sikayetvar.com'a şikayetimi yazdım hatta yetmedi MNG müşteri hizmetlerine mail attım.
    Eğer gereken yapılmazsa daha farklı şeyler de yapacağım.

https://www.sikayetvar.com/mng-kargo-subede-paketi-teslim-etmiyorlar

18 Yaş Kargo Teslimat ?

18 Yaş Kargo Teslimat ?

Edit (00:15) : Sabahtan beri didik didik araştırıyorum öyle bir kanun kesinlikle yok ve kimliğimi gösterdiğim taktirde kargo benim adıma ise direk teslim alabiliyorum , eğer maile de olumlu dönüş gelmez ise ve kargo ben teslim alamadan geri kargolanırsa Tüketici hakem heyetine başvuracağım.
    İş inada bindi artık kargo umurumda değil zaten içinde de çok önemli bir şey yoktu ama o kılını kıpırdatmayıp ters ters cevap veren eleman teslim edecek o kargoyu.

Edit 04.04.2017 : Gönderdiğim maile cevap geldi , şaka gibi bildiğin çocuk kandırıyorlar.
    Anlamadığım olay da ; madem 18 yaşın altındaki kişiler kargo alamaz ve gönderemez o zaman benim kişisel bilgilerim neden sistemlerinde yer alıyor ? Çünkü daha önce defalarca kargo gönderdim ve kargo aldım hem de aynı şubeden ama eleman farklıydı tabii.

Orada çalışan eleman kıllık yapmasa sorun yoktu , kargonun içinde 15 lira değerinde ekran koruyucu vardı ve ben 15 liraya muhtaç bir insan değilim uğraşmazdım bile ama kendileri kaşındılar

18 Yaş Kargo Teslimat ?

18 Yaş Kargo Teslimat ?

Bu durum üzerine N11 satıcısına durumu izah ederek kargo şubesini aramasını rica ettim.

18 Yaş Kargo Teslimat ?

18 Yaş Kargo Teslimat ?

Benim anlamadığım olay da ; ulan madem 18 yaşından küçüklerin kargo alımı ve gönderimi yapması yasak o zaman benim kişisel bilgilerimin onlarda ne işi var ? Demek ki yasak değil , ben daha önce MNG kargodan alışveriş yapmış olmasam bilgilerime sahip olmazlar.
    Doğum yerimden doğum tarihime kadar yazıyor sistemde e o zaman silsinler değil mi ?

Bu güne kadar yapmış olduğum 70 civarı alışverişte tartışmasız en iyi şirket MNG Kargo'dur.
    Yeni eleman oraların tadını tuzunu kaçırmış , iyi ki de kaçırmış en azından MNG Kargo Genel Müdürlüğü'nun müşterinin karşısında personelinin yanında olduğunu öğrenmiş oldum da değerli bir ürünüm gitmedi.

Bu saatten sonra MNG mi ? Asla , değil 1 günde , uçak ile 1 saatte getirseler bile alışveriş yapmam.
    Yurtiçi Kargo'dan sonra bunun da üstünü çiziyorum ama burada kalmayacak 2x2 = 4Km + Bugün yürüyeceğim 2Km'nin hesabını verecekler!

Edit (04.04.2017 19:00) : MNG Kargo Genel Müdürlüğünün bana geri dönüş yapmasını beklemedim çünkü bugün kargoyu alan olmadığı için kargım geri kargolanacaktı.
    Okuldan çıktım aradım MNG Kargo İncirtepe şubesini ve 2 gündür alamadığım kargomu almaya geleceğimi vermedikleri taktirde mevzu çıkaracağımı söyledim , bana inatla kargoyu vermeyen şahıs " gel abicim gel vericem kargonu " dedi.
    Kafamda deli sorular... koşar adımlarla kargo şubesine yürüdüm ve o inatla kargoyu vermeyen , yüzüme bile bakmayan adam beni görür görmez kimliğimi istedi , kimliğimi verdim ve müdür izin verdi al abicim kargonu diyerek kargomu teslim etti.

N11 satıcısı sayesinde mi oldu yoksa Şikayetvar'a yazdığım şikayetin etkisi ile mi bilmiyorum ama sonucunda kargomu o inatçı herif teslim etti.

18 Yaş Kargo Teslimat ?

Bir Daha Aslaa....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gray Hat Ghost -- 4 Nisan 2017; 21:51:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer 18 yaşından küçüklere vermiyorlarsa daha önce vermeleri çelişkiye düşmek olur, yani bir şey diyemezler sana korkma Ara böyle böyle anlat insan gibi gerekeni yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sâlim

Eğer 18 yaşından küçüklere vermiyorlarsa daha önce vermeleri çelişkiye düşmek olur, yani bir şey diyemezler sana korkma Ara böyle böyle anlat insan gibi gerekeni yaparlar.

Az önce genel müdürlüğü aradım ve 1 Nisan itibariyle BTK'nın çıkarmış olduğu yasa ile 18 yaşından küçüklerin kargo almasının yasak olduğunu söyledi.

Kargomu benden başka kimse alamaz şubede kaldı ne yapmalıyım ?

• Gray Hat Ghost kullanıcısına yanıt
    BTK'nın sitesini kontrol ettim 1 Nisan'da değil kanun tebliğ bile olmamış adam seni biraz tiye almış. Babana anlat durumu onla git yapacak bir şey yok, fırçalasın bir güzel adamları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sâlim

BTK'nın sitesini kontrol ettim 1 Nisan'da değil kanun tebliğ bile olmamış adam seni biraz tiye almış. Babana anlat durumu onla git yapacak bir şey yok, fırçalasın bir güzel adamları.

Ben de bakmıştım bulamayınca herhalde ben bulamadım dedim ama bir daha baktım harbiden yokmuş.

Yarın 18 yaşından büyük bi arkadaşla gidip alıcam , o elemanı da şikayetvar'a yazdım bakalım geri dönüş olacak mı.

Çok sağol bu arada.

• Bırak kargoyu, lys çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nusr-et

Bırak kargoyu, lys çalış

Kargo umurumda değil zaten tüm derdim o elemanla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gray Hat Ghost

quote:

Bırak kargoyu, lys çalış

Elemanı bırak, lys çalış. Geleceğini belirlemek için çok önemli bu sınav.
  • quote:

quote:

quote:

Bırak kargoyu, lys çalış

Çalışamam çünkü çok zor.

• Beyler bi taktik versenize vazgeçtim arkadaşla gidip kargoyu almaktan direk bana verecek hem de eşşek gibi , mevzu çıkarmak istemiyorum orada ama başka yöntemi de yok gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bırak kargoyu, lys çalış

Çalışamam çünkü çok zor.

Rekabetçi ruhu olmayan lider zayıftır ve en ufak sorun karşısında kolaylıkla pes eder.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bırak kargoyu, lys çalış

Çalışamam çünkü çok zor.

Rekabetçi ruhu olmayan lider zayıftır ve en ufak sorun karşısında kolaylıkla pes eder.

Ben orada kendimi anlatmadım ki evet benim rekabetçi bir ruhum yok

• Hocam sen farklı bir firmada çalışıyorsun ama bilirsin cidden yasak mı ? Yasak ise bile ailemi getirme imkanım yok kargoyu teslim alamaz mıyım ?(O eleman teslim etsin başkası değil , dağıtıma çıksın istemiyorum ben şubeden o elemanın elinden alıcam)

• BTK ile kargoların bağlantısını çözemedim.
  • BTK vs Kargo?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.